20/4/09

Πέφτουν οι μάσκες των επαγγελματιών "αντιρατσιστών" (2)

Δυτικό μποϊκοτάζ
Διχάζει πριν καν αρχίσει η διάσκεψη του ΟΗΕ κατά του ρατσισμού

Πληθαίνουν οι χώρες που ανακοινώνουν ότι θα μποϊκοτάρουν την προγραμματισμένη για τη Δευτέρα διάσκεψη του ΟΗΕ κατά του ρατσισμού, υπό το φόβο ότι θα χρησιμοποιηθεί ως βήμα για αντισημιτική κριτική, στοχοποίηση της Δύσης και θα τοποθετήσει τη θρησκεία πάνω από τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες, ο Καναδάς, η Ιταλία, η Αυστραλία και η Ολλανδία έχουν ανακοινώσει ήδη ότι θα μποϊκοτάρουν τη διάσκεψη. Προς αποχή προσανατολίζεται και η Γερμανία, ενώ η τσεχική προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ δεν έχει αποσαφηνίσει ακόμη τη στάση της.
Τα Ηνωμένα Έθνη διοργανώνουν τη διάσκεψη στη Γενεύη σε μία προσπάθεια να επουλωθούν οι πληγές από την προηγούμενη διάσκεψη για το ρατσισμό που πραγματοποιήθηκε στο Ντέρμπαν της Νοτίου Αφρικής το 2001. Οι ΗΠΑ και το Ισραήλ αποχώρησαν από τη διάσκεψη εκείνη όταν οι αραβικές χώρες επιδίωξαν να χαρακτηρισθεί ο σιωνισμός ως ρατσισμός.
Πέραν της ανησυχίας για αντισημιτική κριτική και στοχοποίηση της Δύσης, αμηχανία και δυσαρκέσκεια προκαλεί το γεγονός ότι στο βήμα της διάσκεψης θα ανέβει ο Ιρανός πρόεδρος Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ, ο οποίος έχει προβεί σε σειρά εμπρηστικών δηλώσεων κατά του Ισραήλ, αρνούμενος δημοσίως το Ολοκαύτωμα.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες επιβεβαίωσαν την Κυριακή την αποχή τους επικαλούμενες «υποκειμενική γλώσσα» στο προσχέδιο του τελικού ανακοινωθέντος της διάσκεψης. Η Βρετανία από πλευράς της θα συμμετάσχει, αλλά όχι σε υψηλό επίπεδο, και οι διπλωμάτες της θα αποχωρήσουν από την αίθουσα εάν ο Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ επαναλάβει τις επιθέσεις του κατά του Ισραήλ.
Το προσχέδιο έχει μεν γίνει πιο «ήπιο» συγκριτικά με την αρχική εκδοχή (έχει αφαιρεθεί οποιαδήποτε αναφορά στο Ισραήλ και τη Μέση Ανατολή), ωστόσο κατ' απαίτηση χωρών της Μέσης Ανατολής παραμένει αναφορά στην πρόκληση θρησκευτικού μίσους, γεγονός που εκλαμβάνεται από πολλές δυτικές χώρες ως περιστολή της ελευθερίας του λόγου.
Η Ολλανδία χαρακτήρισε «απαράδεκτο» το τελικό σχέδιο, τονίζοντας ότι κινδυνεύει να εκτρέψει τη διάσκεψη απο τους στόχους της. Ο Ολλανδός ΥΠΕΞ Μαξίμ Βερχάγκεν δήλωσε ότι η διάσκεψη ψάχνει τρόπους να τοποθετήσει τη θρησκεία πάνω από τα ανθρώπινα δικαιώματα, τις διακρίσεις κατά των ομοφυλοφίλων και να βάλει το Ισραήλ μόνο του στον πάγκο του κατηγορουμένου.
Ως προς το Ισραήλ, έχει ξεκαθαρίσει εξ αρχής ότι δεν θα παραστεί στη διάσκεψη, καλώντας όλες τις χώρες να μποϊκοτάρουν το «αντι-ισραηλινό δικαστήριο».
Η Ύπατη Αρμοστής του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Ναβί Πιλάι δήλωσε «συγκλονισμένη και βαθύτατα απογοητευμένη» από την απόφαση των ΗΠΑ να μην συμμετάσχουν στη διάσκεψη.
«Αυτή η δυσκολία θα μπορούσε να ξεπεραστεί. Θα μπορούσαμε να αφήσουμε πίσω τα προβλήματα του 2001» δήλωσε η Ναβί Πιλάι, η οποία εργάστηκε σκληρά τους τελευταίους μήνες για να εξασφαλίσει την συμμετοχή των ΗΠΑ στην διάσκεψη για το ρατσισμό και τις διακρίσεις.
* Τις ευχές του προς τους συμμετέχοντες στη διάσκεψη του ΟΗΕ για τον ρατσισμό ώστε να εργαστούν μαζί, στο πνεύμα του διαλόγου και της αμοιβαίας κατανόησης με σκοπό το τέλος κάθε μορφής ρατσισμού και διάκρισης απέστειλε πάντως την Κυριακή ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας Πάπας Βενέδικτος ΙΣτ'.
«Χρειαζόμαστε μία σταθερή και κοινή δράση σε εθνικό και διεθνές επίπεδο για να εξαλείψουμε κάθε μορφή διάκρισης» δήλωσε ο Πάπας Βενέδικτος, ο οποίος χαρακτήρισε την διάσκεψη του ΟΗΕ ως μία «σημαντική πρωτοβουλία εναντίον ενός αξιοθρήνητου φαινομένου».
«Η εκκλησία υποστηρίζει ότι μόνο η αναγνώριση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που δημιούργησε τον άνθρωπο κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν του Θεού μπορεί να είναι το θεμέλιο πάνω στο οποίο θα δημιουργηθεί μία κοινωνία που σέβεται τον άνθρωπο και τα θεμελιώδη δικαιώματα του» συμπλήρωσε ο Πάπας.
Newsroom ΔΟΛ

9 σχόλια:

  1. Οι επαγγελματιες "αντιρατσιστες" λοιπον!!!!
    Ταχουμε ξαναπει, τα λεμε και θα συνεχιζουμε να τα λεμε.
    "Οποιος σκαβει το λακκο τ' αλλουνου πεφτει ο ιδιος μεσα".

    Η Εβραϊκη Παντοκρατορια του Ισραηλ, (ξερουμε καμια αλλη χωρα στον Κοσμο που ναχει στησει τειχη αναμεσα στους "πολιτες" της; αλλα και να κυβερνα τον Κοσμο με τοση "μαεστρια";) το τσανακι τους, η Αμερικη, και το απο χρονια επεινιον των Eβραιων ο Καναδας.
    Προσφατα οι Καναδεζοι απηγορευσαν την εισοδο του εκλεγμενου Αγγλου πολιτικου Τζωρτζ Γκαλογουεϊ, υπακουωντας στις εντολες μιας Εβραϊκης ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ οργανωσης (κατα το Αμερικανικο FBI) που ακουει στο ονομα JDL, η κατα το Ελληνικοτερον, "Εβραϊκη Αμυντικη Οργανωση". Η οποια οργανωση αυτη, εχει παμπολλες παραφυαδες στην Αμερικη με πλουσιωτατο αρχειο εγκληματικων και τρομοκρατικων πραξεων εναντιον Αμερικανων πολιτων, στις αστυνομικες αρχες αλλα και στο FBI των ΗΠΑ.
    Και ομως ΑΥΤΟΙ (οι Εβραιοι τρομοκρατες δηλαδη) ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ, την κυβερνηση του Καναδα, για το ποιος θα μπει και ποιος θα βγη απο την χωρα. Που καταντησαμε. Εκει που οι Καπεταναιοι κρεμουσαν τ αρματα, κρεμουν οι Γυφτοι τα νταουλια, δηλαδη.

    Στο χορο μπηκαν βλεπουμε και αλλοι "αντιρατσιστες" οπως η Αυστραλια, η Ολλανδια, η Ιταλια, και ακολουθει σιγουρα η υποδουλομενη ακομα στους Εβραιους Γερμανια, ενω η Αγγλια θα "δοκιμαση τα υδατα" πριν "βουτηξη" αλλοιωτικα θα την "βουτηξουν" οι της "The Board of Deputies of British Jews" κοινως, οι Εβραιοι της Αγγλιας.
    Να δειτε που στο τελος οι Εβραιοι σε οσους συμμετασχουν θα τους κολλησουν το παρατσουκλι του "ρατσιστα και αντισημητη" αν δεν τους τοχουν κολληση ηδη.

    Οποτε' "Ρατσιστικη" η "Διασκεψη του ΟΗΕ κατα του Ρατσισμου".
    Σοφος ο λαος που λεει:
    "Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια".

    Πoυ ειστε να φωναξετε, ρε μοντερνοι Ιουδες (με τις ΑΠΟΨΕΙΣ σας,) Δημητραδες, αντιφαδες, "Ελληνες" αντιρατσιστες, ιντυ/Σοροι, πρωτοβουλιες, ΚΕΘΙχτυπημενες, και λοιποι μαστουρωμενοι/ες, απλυτοι και ελεεινοι κατσαπλιαδες και πρεζονια;
    Να σας ριξουμε μια ιδεα ρε: Καντε μια δικια σας αντιρατσιστικη Διασκεψη στη γιαφκα σας στα Εξαρχεια, και καταδικαστε ολους εκεινους που κατηγορουν τις γενοκτονιες του Ισραηλ, ρε λαμογια.
    Αντε, θα παραβρεθουν και ο ταμιας των Ροτσιλντ, Σορος, το Ουρανιο Τοξο, οι Τουρκοι της Θρακης και ο.... Γκαζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...Πληθαίνουν οι χώρες που ανακοινώνουν ότι θα μποϊκοτάρουν την προγραμματισμένη για τη Δευτέρα διάσκεψη του ΟΗΕ για το ρατσισμό, υπό το φόβο ότι θα χρησιμοποιηθεί ως βήμα για αντισημιτική κριτική, στοχοποίηση της Δύσης και θα τοποθετήσει τη θρησκεία πάνω από τα ανθρώπινα δικαιώματα. Δεν είδα τον ίδο ζήλο των Δυτικών Χωρών για την γενοκτονία του Ελληνισμού, των Ποντίων, των Αρμενίων απο την Τουρκία.

    ..Εκει που οι Καπεταναιοι κρεμουσαν τ αρματα, κρεμουν οι Γυφτοι τα νταουλια, δηλαδη.
    Μια πολύ σοβαρή καταγγελία για το βαρύτατο τραυματισμό ενός 29χρονου Κούρδου από το Ιράκ από άνδρες του Λιμενικού στην Ηγουμενίτσα, έφεραν στο φως συμπατριώτες του θύματος που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
    Καλα τα λόγια και η κριτική για τα Διεθνή μα το ίδιο να είμαστε και για τα εντός της Ελλάδος. Μην επιχειρήσει κάποιος συμψηφισμούς, το ίδιο κάθετος ήμουν στην καταδίκη των εγκληματιών της Κυψέλης, των Εξαρχείων που στράφηκαν ενάντια σε ενστόλους αστυνομικούς.

    Ο ρατσισμός,χείριστη μορφή του φασισμού, φαινόμενο όλων των σύγχρονων κοινωνιών απαιτεί πολλή προσεκτική προσέγγιση και αντοχή στην αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΟΗΕ ειναι παραμαγαζο των Εβραιων οι οποιοι αλλοτε τον εξυπσωνουν στα Ουρανια και αλλοτε τον καταβιβαζουν στον Αδη. Αναλογα με τα συμφεροντα τους δηλαδη. Το ιδιο κανουν και τωρα.
    Για καντε Google, http://www.mediamonitors.net/michaelsladah&suleimaniajlouni1.html
    να δουμε ΤΙ θα μας/σας βγαλει.

    sub92,
    πατας στο δρομο ενα χαρτονομισμα των 50 Ευρω για να πιασης μια δεκαρουλα;
    Συγκρινεις το αιματοκυλισμα πουχουν προκαλεσει και συνεχιζουν να προκαλουν οι εβραιοι στην Ιστορια της Ανθρωπωτητας μεσα απο τους αιωνες, με μικροεκδορες που ετυχε να γινουν η να γινονται στην Ελλαδιτσα;


    Μπρε μηπως εισαι βαλτος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε 9:09
    έχουμε πει να κάνουμε κριτική σε συγκεκριμένες πράξεις συγκεκριμένων ανθρώπων, κύκλων, κρατών ή οργανισμών και να αποφεύγουμε τους αφορισμούς.
    Οι Εβραίοι δεν είναι υπεύθυνοι για αυτά που τους καταμαρτυρείς ανα τους αιώνες. Αν υπάρχουν υπεύθυνοι, τους καταμαρτυρούμε και ασκούμε υπεύθυνη κριτική, όποια θρησκεία ή εθνική ταυτότητα και αν κουβαλούν και δεν ισοπεδώνουμε.
    Εμείς ίσως το κάνουμε μερικές φορές με τους Τούρκους, όμως στην περίπτωση αυτή τα πράγματα είναι διαφορετικά, λόγω της μακρόχρονης σκλαβιας και της συνεχιζόμενης επιθετικότητας της Τουρκίας, που την αποδέχεται η συντριπτική πλειοψηφεία των Τούρκων.
    Όσο για τις "μικροεκδορες που ετυχε να γινουν η να γινονται στην Ελλαδίτσα" σε καλώ να διαβάσεις ιστορία και μετά να αναφέρεσαι σ' αυτές.

    Σάββας Καλεντερίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ξέρω αν οι Εβραίοι είναι υπεύθυνοι για αυτά που τους καταμαρτυρούμε ανά τους αιώνες κύριε Καλεντερίδη αλλά είναι σίγουρα τα βιβλία τους. Στην διάσκεψη του ΟΗΕ συζητείται ο ρατσισμός και ότι τον προκαλεί. Δεν μπορεί ο Εβραϊσμός, η μοναδική ρατσιστική θρησκεία στον κόσμο (που χωρίζει τους ανθρώπους σε Εβραίους και σε ζώα) να μείνει εκτός κριτικής.
    Όταν ο ρατσισμός είναι εκτός νόμου και βιβλία και ιδεολογίες δικάζονται ως ρατσιστικά δεν θα έπρεπε και να δικάζονται ρατσιστικές θρησκείες, που εμπεριέχουν μεγαλύτερη μαζικότητα από τα βιβλία συνδυάζοντας το ρατσισμό με το θρησκευτικό φονταμενταλισμό.
    Ο Εβραϊσμός, ακόμα και μακριά από την διδασκαλία του Ταλμόυδ, δεν παύει να είναι ρατσιστική θρησκεία εφόσον αναγορεύει τον Εβραϊκό λαό ως ανώτερο όλων των άλλων. Μήπως είναι καιρός επομένως, να πάψουν να τίθενται εκτός νόμου μόνον οι ρατσιστικές ιδεολογίες αλλά και οι ρατσιστικές θρησκείες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σαββα,
    καλε μου φιλε,
    Στο σχολιο σου (21 Απρίλιος 2009 8:10 πμ) μου ζητας να ξεχωρισω τα αχυρα απο τους ψυλλους, αν τους βρω βεβαια, και καταλαβαινω την θεση σου.
    Θα σου συνιστουσα, αλλα και θα επεμενα να διαβασης (αν δεν τοχεις διαβασει) ενα βιβλιο με τιτλο "They dare to speak out". Ειναι παλαιο βιβλιο και τοχει γραψει ενας συνταξιουχος Αμερικανος βουλευτης στο κονγκρεσσο, ονοματι Πωλ Φιντλεϋ. Ο αριθμος του βιβλιου αυτου ειναι: ISBN 1556520735.
    Τα Διεθνη βιβλιοπωλεια αποφευγουν να τοχουν στα ραφια τους, οπως ο διαλος το λιβανι, και μονο στον "Αμαζονα" πιθανον να το βρης.
    Αν δεν τα καταφερεις θα στο στειλω εγω απο δω απ' τα "κατεχομενα" που βρισκομαι.
    Θα συνιστουσα το βιβλιο αυτο και σ' ολους εκεινους τους αναγνωστες της ιστοσελιδας σου που ενδιαφερονται να μαθουν το γιατι βρισκεται σημερα η Ανθρωπωτητα σ' αυτην την εξαθλιωμενη και ακρως επικυνδινη για ολους μας κατασταση.

    Φιλικα,
    ο "Ανιστοριτος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανιστόρητε θα το διαβάσω. Η άποψή μου είναι ότι η ανθρωπότητα θα πρέπει να βρει το θάρος και να ρίξει φως σε όλες της πτυχές της ιστορίας καθώς και σε ό,τι καθορίζει την τύχη της.
    Αυτό είναι υποχρέωση όλων των σκεπτομένων ανθρώπων, όλων των αλών και όλων των εθνών και δεν υπάρχει δυναμη που να μπορεί να εμποδίσει κάτι τέτοιο.

    φιλικά

    Σάββας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σαββα εγκρινω και επαυξανω.

    Ακριβως συμφωνω μ' αυτα που λες. Ο κοσμος πρεπει να μαθη την αληθεια οσο πικρη κι αν ειναι.
    Την ΑΛΗΘΕΙΑ που τοσο απεγνωσμενα προσπαθουν να κρυψουν μερικοι.
    (Bλεπε προσφατο μποϋκοταρισμα και απο ποιους, στον ΟΗΕ για την διασκεψη κατα του Ρατσισμου)

    Ο ανιστορητος.

    ΥΓ. Εκτος απο "ανιστορητος" ειμαι και ανορθογραφος βλεπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.