18/2/10

Η Μοσάντ και τα έντεκα πλαστά


ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΑΜΠΧΟΥΧ, ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΑ «ΟΝΟΜΑΤΑ» ΤΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ
Της ΝΤΙΝΑΣ ΒΑΓΕΝΑ
«...Αλλά δεν έχετε αποδείξεις...» αντιτείνει το Ισραήλ εντός και εκτός επικράτειάς του, αντιδρώντας επισήμως για πρώτη φορά μετά τη δολοφονία του αξιωματούχου της Χαμάς, Μαχμούντ Αλ Μαμπχούχ, σε δωμάτιο ξενοδοχείου του Ντουμπάι στις 20 Ιανουαρίου.
Τρεις από τους φερόμενους ως εκτελεστές του στελέχους της Χαμάς, που με πλαστά διαβατήρια έφτασαν στο Ντουμπάι και «ξεγέλασαν» το σύστημα ελέγχου Σένγκεν, όπως καταγράφηκαν από τις κάμερες του αεροδρομίου (φωτ. Reuters) Τρεις από τους φερόμενους ως εκτελεστές του στελέχους της Χαμάς, που με πλαστά διαβατήρια έφτασαν στο Ντουμπάι και «ξεγέλασαν» το σύστημα ελέγχου Σένγκεν, όπως καταγράφηκαν από τις κάμερες του αεροδρομίου (φωτ. Reuters) Ούτε λίγο ούτε πολύ αυτό ξεστόμισε χθες ο Αβιγκντορ Λίμπερμαν, ο ακροδεξιός υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης του Μπενιαμίν Νετανιάχου, επιχειρώντας να απομακρύνει υποψίες έως και αποχρώσες ενδείξεις που χρεώνουν στη Μοσάντ τη δολοφονία του Μαμπχούχ, του κυριότερου ανθρώπου-συνδέσμου στις διαδικασίες εφοδιασμού της Χαμάς στη Γάζα με όπλα από το Ιράν. Ομως, παρά το ότι εικοτολόγησε περί «πιθανής ανάμιξης ξένης μυστικής υπηρεσίας ή χώρας» σε συνέντευξή του στο ισραηλινό ραδιόφωνο, ούτε επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε την εμπλοκή της Μοσάντ σε αυτή τη «μαύρη επιχείρηση», υπερασπιζόμενος μάλιστα την «αμφισημία» της πολιτικής του Ισραήλ ως προς τη δράση των μυστικών υπηρεσιών του.

Τα πλαστά διαβατήρια
Αλλά το σκάνδαλο με τη χρήση από την ομάδα των εκτελεστών πλαστών διαβατηρίων με στοιχεία Ισραηλινών πολιτών, με διπλή υπηκοότητα από τέσσερις χώρες της Ευρώπης (Βρετανία, Ιρλανδία, Γαλλία και Γερμανία) και προπληρωμένες τηλεκάρτες κινητών από την Αυστρία, φουντώνει κι άλλο. Μετά την προχθεσινή σχετική δημοσιοποίηση των αρχών του Ντουμπάϊ και τις έρευνες των αντίστοιχων ευρωπαϊκών κυβερνήσεων, προκύπτει πως από τα 11 πλαστά διαβατήρια, στα έξι βρετανικά αναγράφονται ονοματεπώνυμα Βρετανοϊσραηλινών, ένας ακόμα Αμερικανοϊσραηλινός «δάνεισε» το ονοματεπώνυμό του σε ένα γερμανικό, ενώ τα στοιχεία σε τρία ιρλανδικά και ένα γαλλικό είναι ανύπαρκτα. Ηδη, καταθορυβημένοι, οι πραγματικοί κάτοχοι των βρετανικών διαβατηρίων δηλώνουν στα ισραηλινά ΜΜΕ την πρόθεσή τους να μηνύσουν το ισραηλινό κράτος μόλις αποδειχθεί πλήρως η εμπλοκή της Μοσάντ.
Με όλα αυτά, δεν τίθεται μόνο το ερώτημα κατά πόσο ικανοί είναι οι ειδικοί της ισραηλινής Μοσάντ (που έχει ξαναχρησιμοποιήσει πλαστά διαβατήρια για πράκτορες-εκτελεστές της) να «ξεγελούν» το σύστημα ελέγχου διαβατηρίων Σένγκεν σε διεθνή αεροδρόμια. Αλλά κατά πόσο η πρακτική δεκαετιών, να χρησιμοποιεί το Ισραήλ την επικράτεια άλλων κυρίαρχων κρατών για να ξεκαθαρίζει αιματηρά τους λογαριασμούς του, μπορεί να συνεχίζεται χωρίς συνέπειες. Διαβατήρια ΗΠΑ ουδέποτε χρησιμοποίησαν πράκτορες της Μοσάντ για επιχειρήσεις στοχευμένων δολοφονιών. Ευρωπαϊκών χωρών, όμως, πολλάκις.

Βρετανική αντίδραση
Ως προς τα πλαστά βρετανικά διαβατήρια της υπόθεσης Μαμπχούχ, ωστόσο, ο Αβιγκντορ Λίμπερμαν δεν πιστεύει ότι το Ισραήλ θα αντιμετωπίσει προβλήματα στις σχέσεις του με το Λονδίνο, που από το 1987 έχει να υποβάλει διάβημα διαμαρτυρίας για χρήση πλαστών διαβατηρίων του Ηνωμένου Βασιλείου από τη Μοσάντ: «Η Βρετανία -είπε- αναγνωρίζει ότι το Ισραήλ είναι μια υπεύθυνη χώρα και ότι η δραστηριότητά μας στον τομέα της ασφάλειας διεξάγεται με εφαρμογή σαφέστατων, προσεκτικών και υπεύθυνων κανόνων παιχνιδιού».
(Πηγές: Reuters, ΑΠΕ, BBC, Al Jazeera, Haaretz, ENET)

40 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To σχόλιο αυτό μετριάστηκε...

    Gia poious dh8en "Agglous", "Gallous" kai "Portogalous" mas milate re paidia? EVRAIOI einai oloi tous! Ante, na arxisoume na tous kseskepazoume, epitelous. ... kai meta sou lene pws eixan adiko oi+++++++++ +++++++++++= +++++++++++ ... Dikio eixan kai paraeixan. Gia na tous kseskepasoun to'kanan!!!

    18 Φεβρουαρίου 2010 3:19 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Giati ..."metriazete", ke Kalenteridh? Klanete malli mhn sas kanoun ntanta oi tsifoutoxaxamikoi??

    Filikwtatws

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Oute Aggloi, oute Galloi, oute Portogaloi, oloi EVRAIOI einai, ante na tous kseskepazoume sto dromo pou xarakse o aeimnhstos Ellhn patriwths Giwrgos Kapsalhs (aeinte, kai an to 8ete avth th fora ke Kalenteridh, xwris metriasmata kai oute me astraki sto peto, opws kapws, kapou, kapote pro 70 kai kati etwn...) ;))!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμε μετριάζω γιατί θέλω να διαφυλάξω τη βιωσιμότητα του ιστολογίου.
    Γιατί δεν θέλω να μας κλείσουν το ιστολόγιο, επειδή κάποιοι, για δικούς τους λόγους, θέλουν να παίζουν παιχνίδια.
    Σου θυμίζω ότι όλοι όσοι βρίζουν τους Εβραίους ή καίνε τις συναγωγές τους, δεν είναι εχθροί τους, τουναντίον μάλιστα.
    Γι' αυτό, προσπαθώ να κρατάω το πεδίο όσο μπορώ καθαρό, για να ενημερώνεται σωστά και έγκυρα ο Έλληνας πολίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @18 Φεβρουαρίου 2010 3:55 μ.μ.

    Egw san aplos ELLHN POLITHS KAI FOROLOGOUMENOS KANENA PAIXNIDI DEN PAIZW, kyrie K.!! Mhn krineis synepws eks omoiwn ta allotria, 8a sou elega.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μια διορθωση κ. Καλεντεριδη.

    Δεν "βριζεις" ή το σωστοτερο δεν "αποκαλυπτεις τις βρωμικες ενεργειες" καποιου, στα καλα του καθουμενου. "Οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια" λεει η σοφη παροιμια.
    Γιατι δεν συμβαινει το ιδιο (στο θεμα βιωσιμοτητας του ιστολογιου) με τους Τουρκους και την Τουρκια, ας πουμε. Ή οταν καποιος για γνωστους ή αγνωστους λογους εκδηλωνει απροκαλυπτα τον αντι-Αμερικανισμο του ή τον αντι-Γερμανισμο του, ή ακομα και τον ανθΕλληνισμο του;
    Γιατι να ειναι οι εγκληματικες πραξεις των εβραιων (κρυφες ή φανερες) υπερανω κριτικης; Μιας και φυτοζωουν απο μας, τον υπολοιπο κοσμο δηλαδη.
    Γιατι στην ουσια αυτες
    κατακρινουμε.
    Τις κρυφες ή φανερες εγκληματικες πραξεις των εβραιων.
    Μηπως τους "χρωστα" τιποτε η ανθρωποτητα και δεν το ξερω;

    Παραμενω ανωνυμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @18 Φεβρουαρίου 2010 4:28 μ.μ.

    File, exeis men dikio, svhnei omws ektos apo antievraika averta kai antigermanika sxolia, opws mou'svhse kamposa sto prox8esino ar8ro gia tous tokoglyfous ths Deutsche Bank, mhn thn psaxneis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμε
    το ιστολόγιο λειτουργεί δυο χρόνια τώρα και δεν κάνει λογοκρισία.
    Αν έχεις να σχολιάσεις κάτι στην ανάρτηση κάντο.
    Για παράδειγμα, κάποιος θα μπορούσε να απομυθοποιήσει τη Μοσάντ, αφού επιχειρησιακά έκανε τεράστια λάθη στην υπόθεση αυτή, που δείχνουν τις πραγματικές της δυνατότητες και όχι αυτές που έχουν περάσει τεχνηέντως στην κοινή γνώμη.
    Και αν οι Ισραηλινοί δεν είχαν την σκανδαλώδη ανοχή των συμμάχων χωρών της Δύσης, οι επιχειρησιακές δυνατόττηες της Μοσάντ θα ήταν ακόμα πιο πενιχρές.
    Αυτό είναι το θέμα της ανάρτησης.
    Όσο για το ποιός κάνει κριτική που πονάει τους Εβραίους και το Ισραήλ, αρκεί να ρίξει μια ματιά στο ιστολόγιο αυτό.
    Βάζει το όνομα στην αναζήτηση και όλα βγαίνουν στο φως.
    Με όνομα, επώνυμο και διεύθυνση.
    Καθαρά πράγματα.
    Τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. «Το Ισραήλ πίσω από τη δολοφονία στελέχους της Χαμάς»

    Ο αρχηγός της αστυνομίας του Ντουμπάι δήλωσε ότι είναι σχεδόν σίγουρος ότι Ισραηλινοί πράκτορες βρίσκονται πίσω από τη δολοφονία στελέχους της Χαμάς στο εμιράτο.
    «Οι έρευνές μας καταδεικνύουν ότι η Μοσάντ εμπλέκεται στη δολοφονία του αλ Μαμπχούχ. Είναι 99%, αν όχι 100%, σίγουρο ότι η Μοσάντ είναι πίσω από τη δολοφονία», όπως είπε ο Νταχί Καλφάν Ταμίμ, σύμφωνα με τοπική εφημερίδα.
    Εν τω μεταξύ, εξηγήσεις από τους πρεσβευτές του Ισραήλ ζήτησαν το Λονδίνο, το Δουβλίνο και το Παρίσι για τη χρήση πλαστών διαβατηρίων πολιτών τους από τους φερόμενους ως δράστες της δολοφονίας.
    «Ελπίζουμε και αναμένουμε ότι (οι Ισραηλινοί) θα συνεργαστούν πλήρως στις έρευνες», σημείωσε ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών Ντέιβιντ Μίλιμπαντ έπειτα από τη συνάντηση που είχε στο Φόρεϊν Όφις με τον πρεσβευτή του Ισραήλ στο Λονδίνο Ρον Πρόσορ.
    Οι αρχές στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) πιστεύουν ότι μια 11μελής ομάδα κρούσης, που χρησιμοποίησε ευρωπαϊκά διαβατήρια, εισήλθε στο εμιράτο στις 20 Ιανουαρίου για να δολοφονήσει τον Μαχμούντ Άμπντελ Ραούφ αλ Μαμπχούχ.
    Η Χαμάς έχει ήδη κατηγορήσει το Ισραήλ για τη δολοφονία.
    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το να βρίζουμε γενικά και αόριστα τους Εβραίους (Ιουδαίους για την ακρίβεια) είναι ηλίθιο και ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΩΦΕΛΟ-ΑΝΟΥΣΙΟ-ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ.
    Η κριτική που θα έπρεπε να ασκούμε στο Ισραήλ είναι:
    1)Το χαίδεμα της Τουρκίας που γύρισε σε βάρος τους και στο μέλλον θα χειροτερέψει η κατάσταση
    2)Όλοι οι Ιουδαίοι στην Ελλάδα είναι υπερ πολυπολιτισμού, Δραγώνας, Λαθρονομοσχεδίου κτλ. Δεν έχει κανείς να ρίξει μια ματιά στα ιστολόγια τους.
    Αν και κατανοώ τι πέρασαν με τους Ναζί ας σοβαρευτούν λίγο. Οι κυριότεροι εχθροί τους είναι οι Μουσουλμάνοι. Οι οποίοι με τον πολυπολιτισμό-λαθρομετανάστευση είναι παντού. Αν δεν υπήρχαν κράτη-έθνη όταν τους κυνηγούσε ο Χίτλερ δεν θα επιβίωναν. Αν τρελαθούν οι Μουσουλμάνοι ξαφνικά και αρχίσουν και τους κυνηγούν τι θα κάνουν; Με Μουσουλμάνους σε κάθε χώρα οι οποίοι αυξάνονται...
    Στην Ελλάδα αντισημιτισμός δεν υπάρχει και βρίσκεται μόνο σε επίπεδο Ολυμπιακός-Παναθηναικός. Και ας αφήσουν κα τα περι Αντισημιτσμού.
    Να αναθεωρήσουν γιατί ο πολυπολιτισμός δεν θα τους βγει σε καλό.
    Ας ξυπνήσουν...
    Με τους Έλληνες καλά συμβίωναν εως τώρα. Με τους "λαθροέλληνες" δεν τους βλέπω και τόσο καλά.
    Αυτά έχω να πω και μόνο στους Έλληνες Ιουδαίους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μα ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών Ντέιβιντ Μίλιμπαντ ειναι εβραιος καί με βούλα. Πιθανώς ΑΥΤΟΣ να μεσολάβησε γιά να πάρουν Βρεττανικά διαβατήρια οι δολοφόνοι.
    Όσο για την Γαλλία του κοντοστούπη Σαρκοζύ,
    Θού Κύριε"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. «Ελπίζουμε και αναμένουμε ότι (οι Ισραηλινοί) θα συνεργαστούν πλήρως στις έρευνες», σημείωσε ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών Ντέιβιντ Μίλιμπαντ έπειτα από τη συνάντηση που είχε στο Φόρεϊν Όφις με τον πρεσβευτή του Ισραήλ στο Λονδίνο Ρον Πρόσορ...
    Είναι και ξετσίπωτοι. Δείτε στην Wikipedia τι γράφει για την καταγωγή του (Βρετανού) David Miliband!!!!!!!
    Πότε θα ξυπνήσουν και τα κουτορνίθια οι Ευρωπαίοι δεν ξέρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ 18 Φεβρουαρίου 2010 5:01 μ.μ.

    An ypegrafes kai to sxolio esto kai anonima tha tou bazame kai ligo alati.
    Tora omos mas ta mperdepses ligo...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι Άγγλοι ενδιαφέρονται για την ικανότητα των ατόμων και όχι την καταγωγή. Ο Βενιαμίν Ντισραέλι θεωρείται και είναι από τους σημαντικότερους πρωθυπουργούς στην Ιστορία της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Περα απο την δολοφονικη πραξη αυτη καθε αυτη πρεπει να παραδεχθουμε οτι τετοιες ενεργειες μονο οι ισραηλινοι εχουν τα κοτσια να τις κανουν για την εξυπηρετηση των συμφεροντων τους.Στον αντιποδα οι Ελληνες κυβερνωντες καταντησαν γιουσουφακια ανημποροι να προασπισουν με ανδρειες αλλα και νομιμα επιβαλλομενες πραξεις τα εθνικα μας συμφεροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 18 Φεβρουαρίου 2010 6:37 μ.μ.
    18 Φεβρουαρίου 2010 6:40 μ.μ.

    O Galias ξερασε παλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φιλε Ανωνυμε 5.01.Σωστη και νηφαλια η αποψη σου.Σε προσφατο ντοκυμαντερ της ΕΤ3,μιλωντας η Ελληνοεβραια διευθυντρια ενος ιδρυματος στην Θεσσαλονικη,αποδεχομενη την ιστορικη συνδρομη και ενσωματωση των Ελληνοεβραιων στο Ελληνικο γιγνεσθαι και την ευγνωμοσυνη για την βοηθειας που παρειχαν οι Ελληνες σ'αυτους κατα την διαρκεια του Β.Π.Π. με κινδυνο της ζωης της.Η εξαλλοσυνη ποτε δεν ηταν καλος συμβουλος και η Ελλαδα θα επρεπε να εχει μια ξεκαθαρη πολιτικη απεναντι στο Ισραηλ.Τους θελουμε φιλους η εχθρους;Συμφερει στην Ελλαδα μια ορθολογικη προσεγγιση με το Ισραηλ η οχι;.Σε τι εχει ωφελησει η ανευ ορων 'αγκαλια' με τους Αραβες τοσα χρονια;.Που μας υποστηριξαν;.Πρωτοι αναγνωρισαν το τουρκοκυπριακο εκτρωμα σαν κρατος.Πως μας μαχαιρωνουν πισωπλατα 25 χρονια τωρα εξοπλιζοντας τους UCK στην Αλβανια,το Κοσσοβο,τα Σκοπια και παντου στα Βαλκανια,ιδρυοντας ακομη και ιερατικες σχολες για παραγωγη φανατισμενων μουσουλμανων που ονειρευονται να περασουν απο μαχαιρι ολους τους ορθοδοξους.Τελος τι σταση εχουν κρατησει μεχρι τωρα με την επιθετικοτητα της Τουρκιας;.Ποια επενδυση εχουν κανει τα παμπλουτα αραβικα κρατη στην Ελλαδα,ενω εχουν δωσει δουλειες δις στην Τουρκια.Αυτα φιλοι μου πρεπει να μας προβληματιζουν και να αναλυονται.Στην σημερινη παγκοσμια ζουγκλα δεν χρειαζονται ρομαντισμοι και κολλημενες πολιτικες.Το συμφερον της πατριδος ειναι πανω απο ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πάλι καλά που δεν υπήρχε κανά ελληνικό διαβατήριο ή καρτοτηλέφωνο από Ελλάδα.... για να πουν κάποιοι την εξυπνάδα τους εδώ μέσα!

    Γιατί το Ισραήλ να έχει πρόβλημα με την πρακτική των δολοφονιών σε ξένα κράτη; Την ίδια τακτική ακολουθούν οι ΗΠΑ, η Μ. Βρετανία, η Ρωσία, κτλ. Αφού είναι τακτική των μυστικών υπηρεσιών από την εποχή των πρώτων κοινωνιών. Πάντα υπήρχε και πάντα θα υπάρχει. Το θέμα είναι να μην σε πιάσουν!

    αα, και για να προλάβω .... μπορεί να είμαι εβραίος και σας μιλάω από τα μυστικά κέντρα της Μοσαντ από την Χάιφα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εδώ η Χαμάς έχει πουληθεί από τους Αιγυπτίους, Ιορδανούς κλπ ακόμη κι από τη Φατάχ (ναι εκείνους τους σεξουλιάρηδες) και κανείς δεν βγάζει λέξη. Τι ασχολείστε με το Miliband και το Sarkozy;

    Άμα είχαν μυαλό οι άραβες με τόσα λεφτά που έχουνε, καμμιά Mossad, κανείς Sarkozy και κανείς Miliband δεν θα μπορούσε να κάνει κουμάντο, αλλά οι έχοντες και κατέχοντες άραβες είναι οι πλέον διεφθαρμένοι και πλέον ξεπουλημένοι στη Δύση.

    Το επίπεδο της διαφθοράς τους κάνει τον πάλαι ποτέ Idi Amin Dada να μοιάζει με καλοκάγαθο πρόσκοπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Με κεινη τη συναγωγη στα Χανια ρε σεις οβριοι για δε βγαζετε αχνα;

    Galia/Zulu/και δεν συμμαζευται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σύλληψη και τρίτου Παλαιστίνιου, αξιωματούχου της Χαμάς (του ένοπλου τμήματος, των Ιzzedin al- Qassam) για τη δολοφονία του Mabhouh:

    http://www.jpost.com/Home/Article.aspx?id=169011

    Επίσης, η 11μελής ομάδα μετατράπηκε σε 17 ή 18μελή.
    Λες και χρειάζονται καμιά εικοσαριά για να δολοφονήσουν κάποιον! Όσο πάει τόσο πιο γελοία φαίνεται η υπόθεση.

    Πάντως, αυτό με τα αυστριακά τηλέφωνα εκτός από αυτό που λέγεται,
    εμένα δεν παύει συγκεκριμένα να μου θυμίζει την τρομοκρατική επίθεση στη Βομβάη.

    Το ανησυχητικό είναι ότι το ΗΒ θα ζητήσει συνάντηση με Ισραηλινό Διπλωμάτη για "συζήτηση" για τα διαβατήρια.
    Ανησυχητικό για την επικίνδυνη ισλαμοποίηση του ΗΒ. Και εκεί ο Blair ετοιμάζει τους μουσουλμάνους για ψήφο. Τί νομίζατε; ότι ο δικός μας το επινόησε μόνος του το σχέδιο; Πανευρωπαϊκή αριστεριστικό-σοσιαλιστικό-εργατική πατέντα είναι...

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
    Χρήστες του Διαδυκτίου, που πληρώνονται για να διαδίδουν καί να υποστηρίζουν την Ισραηλινή προπαγάνδα!!!!!

    Από τον Jonathan Cook.

    Όλο το άρθρο εδώ:
    http://avragioz.blogspot.com/2009/10/blog-post_8553.html

    ----------------------------------
    >Τι ασχολείστε με τους "Ιαπωνεζους" πρακτορες του Αυτοκρατορα, Miliband και το Sarkozy; (και μας ξεβρακωνετε;)<

    και ο ποκοπικος...

    >Το θέμα είναι να μην σε πιάσουν!<

    Οταν σας πιανουν ομως ουρλιαζετε Αντισημιτης, ολοκαυτωμα, Νεο-Ναζι, ισλαμοΦασιστα, Ρατσιστη, κλπ. κλπ. και οτι ευτραπελο κατεβει στην καλλυμενη απο το εβραιο-σκουφι καρκαλα σας.
    Παρτε το χαμπαρι δεν φτουρατε εδω μεσα. Ειστε ελαχιστοι και ειμαστε μυριαδες. Ειστε ανθελληνες και ειμαστε Ελληνες Πατριωτες.
    Διακρινεστε οπως η μυϊγα μεσ' το γαλα.
    Τραβατε στου Χαβραβρανελ να γινετε πολλες. Σας περιμενη και ο/η Gay Hero για να παιξετε.

    Εμεις αν χρειαστη θα πολεμησουμε τους εχθρους μας οποιοι κι αν ειναι αυτοι.
    Εσεις θα γυρισετε τα οπλα εναντιον μας και μαλιστα πισωπλατα. Οπως κανανε και οι προγονοι σας επι Τουρκοκρατιας.
    Ειναι στη φυση σας.
    Το πτωμα του Πατριαρχη ακομα ζηταει εκδικηση.

    Μια επισκεψη για δωρεαν εγγραφη στην "Εβραιος Ανωνυμος ΕΠΕ" πιθανως να σας βοηθηση θετικα για να επανενταχθειτε στην Ανθρωπινη κοινωνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μήπως γνωρίζει κανείς γιατί τον εκτέλεσαν όποιοι τον εκτέλεσαν τον Μπαμπχουχ....?

    Τι ήταν ? μήπως ήταν έμπορος παιδικών τροφών και ειδών υγιεινής ?

    Και το ξενοδοχείο..... για φτωχαδάκια μου φαίνεται.....!!!!!

    Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το αντι-ισραηλινό μένος!!!

    Ο φανατισμός τυφλώνει και ο τυφλός κουτουλάει........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Yparxi mia perieousa propaganda sto diadiktio oti oi Ellines einai pos to lene antisimites andievreoi kai na prosexoume leei giati yparxoun poloi evreofiloi pou to pezoun kai kala ELLHNES . AFTO EINAI MIA MOMFI GIA OLOUS TOUS SXOLIOGRAFOUS oti diladi einai evreofyli den tha mboume se auti tin logiki to ti ekanan xristianoi , ioudeoi , tsetes ston 14-15-16-17 18-19 aiona den mas embodizi na tous sinxoroume elpizondas stin ekseliksi tous .To ti kanoun tora se pia katastasi vriskonde tora noimatika ekselektika kai pragmatika vlepontas tin pliri eikona sto tamblo YPOTHETONTAS oti oras tin ekseliksi oti se 10 kinisis tha einai mat to paixnidi , thisiazondas omos ena trelo ,vlepss MIA YPOTHETIKI anastrofi gia mat se 2 i den vleeeeppppssss .Talos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Με κεινη τη συναγωγη στα Χανια ρε σεις οβριοι για δε βγαζετε αχνα;

    Galia/Zulu/και δεν συμμαζευται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Εμενα παντωs μου φαινεται λιγο περιεργη η ολη ιστορια. Αν τη δουλεια την εκανε η Μοσαντ εκανε μεγαλη γκαφα. 11 μαζι εφτασαν στο Ντουμπαι, χρησιμοποιησαν διαβατηρια με ονοματα εβραιων. Δεν καταλαβαινω. Αφου το Ισραηλ εχει εβραιουs απ'ολο τον κοσμο, και μαυρουs, και αραβικων κρατων, γιατι να στειλει λευκουs; Θα μπορουσε να στειλει ανθρωπουs τηs που γεννηθηκαν σε Αραβικεs χωρεs και μιλουν και τα αραβικα και θα περνουσαν και απαρατηρητοι. Πολυ ερασιτεχνικη φανταζει η ολη υποθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η δολοφονία ήταν από Μοσσάντ, αυτό φαίνεται. Όπως καθάρισαν 10 ή 12 στελέχη της Παλαιστινιακής οργάνωσης που είχε σκοτώσει Ισραηλινούς αθλητές στους Ολυμπιακούς του Μονάχου το 1972. Τους καθάρισαν έναν έναν. Ένας μέσα σε ξενοδοχείο με εκρηκτικό μηχανισμό κάτω από το κρεβάτι, με το που ξάπλωσε είδε τον Αλλάχ... ενεργοποίηση μέσω της πίεσης του στρώματος. Τον άλλο τον καθάρισαν στο Παρίσι με μηχανισμό που ενεργοποιήθηκε όταν σήκωσε το τηλέφωνο στο σπίτι του. Ένας πράκτορας είχε τοποθετήσει(προσποιούμενος υπάλληλο τηλεφωνικής εταιρείας) μέσα στη τηλεφωνική συσκευή εκρηκτικά. Έκαναν τηλεφωνημα από το θάλαμο πλησίον του σπιτιού του όταν ήταν μόνος στο σπίτι. Το σήκωσε, άκουσαν τη φωνή του και ενεργοποίησαν με κοντρόλ τον μηχανισμό. Είχαν και ένα εμπόδιο σε μια δολοφονία..σκόπευαν να σκοτώσουν έναν ΄στο δρόμο ενώ περπατούσε με τον σωματοφύλακα του. Η CIA όμως τον χρειάζονταν και είχε μόνιμη μονάδα αντιπαρακολούθησης για έξτρα προστασία εκτός του σωματοφύλακα. Με το που είδαν τους Εβραίους να έχουν στήσει καρτέρι στη διασταύρωση από τρεις μεριές(1 εκ της ομάδας θα πυροβολούσε οι άλλοι θα κάλυπταν περίμετρο) 1 εκ της ομάδας της CIA χτύπησε μπουνιά τον έναν Ισραηλινό που θα πυροβολούσε(πριν βγάλει το όπλο τελευταία στιγμή)λέγοντας ότι του χρωστάει χρήματα και που χάθηκε, ότι είναι ο τάδε κτλ. Χάθηκε εκεί πολύτιμος χρόνος, εμφανίστηκε αμάξι της CIA και φυγάδευσε το υποψήφιο θύμα. Πριν καν προλάβει να ανταποδώσει μπουνιά ο Εβραίος οι δύο φίλοι του αγνώστου επιτιθέμενου τον πήραν κρατώντας τον από τα χέρια λέγοντας να μην δώσει σημασία.. ο φίλους τους ήπιε πολύ, είναι μεθυσμένος και έφυγαν σε χρόνο dt. Επίσης η ομάδα της Μοσσάντ είχε απώλειες. Μία εξ αυτών των απωλειών ήταν σε ξενοδοχείο που έμεναν κατά τη διάρκεια εκτέλεσης ενός εκ των στόχων. Μια γυναίκα "ελεύθερη επαγγελματίας" κάθαρισε τον έναν Ισραηλινό στο δωμάτιο του με μικρό σουγιαδάκι..τσακ στη παρεγκεφαλίδα πίσω να μην μπορεί να κουνήσει ούτε δάχτυλο μέχρι να πεθάνει(που πέθανε αμέσως μάλλον)...επαγγελματικές δουλειές. Πιθανότατα τον κάρφωσε πίσω στη παρεγκεφαλίδα ενώ αυτός ήταν ανάσκελα και απορροφημένος από τη "θέα του δωματίου". Σημειωτέον ότι την εν λόγω κυρία ο καρδιοκατακτητής τη γνώρισε στο μπαρ του ξενοδοχείου μετά το δείπνο με τους άλλους. Και μόνο που ήταν υψηλών προδιαγραφών η κυρία έπρεπε να την αποφύγει με ωραίο τρόπο και να κανονίσει παρακολούθηση της..άσχημη θα βάζανε?..δηλ έλεος. Στη Μοσσάντ μέσα όμορφες μεταφράστριες(καλύτερα..να έπαιρνε και προτεραιότητα στα κείμενα που θα έφαιρνε στην υπηρεσία) ή γραμματείς ή έστω πρακτόρισες(το χειρότερο..μπορεί νσ τη βάλει η ίδια σου η υπηρεσία να σου κάνει τα γλυκά μάτια) δεν έχουν? ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΣΥΝΕΧΕΙΑ...Η Μοσσάντ είναι μια καλή υπηρεσία αλλά όχι ο μύθος που λένε όλοι. Οι απώλειες της και οι αποτυχίες της ήταν και είναι αρκετές. Στείλανε σε αραβικό κράτος πράκτορες εκτελεστές. Μόνο αυτό καταδικνύει το λάθος στον σχεδιασμό. Είναι δυνατόν ο οποιοσδήποτε Άραβας να μην ψάξει στο μέγιστο δυνατό ώστε να αποδείξει στους υπόλοιπους Άραβες ότι δεν έχει η χώρα καμία ευθύνη? Αν θέλανε μια δολοφονία υπάρχει η Ελβετία που είναι στο κέντρο της Ευρώπης. Όλες οι μεγάλες χρηματικές συναλλαγές εκεί γίνονται. Αργά ή γρήγορα θα περνούσε από Ελβετία το θύμα. Ένα σκηνοθετημένο τροχαίο δυστύχημα σε δρόμο της Ελβετίας με μονή λωρίδα. Αμάξι που να μην πιάνουν φρένα και σπρώξιμο με άλλο αμάξι. Εκτέλεση με πτώση..εγγυημένο ενώ από σφαίρα επιβιώνεις αν ο εκτελεστής δεν ρίξει εντελώς καλά για οποιοδήποτε λόγο(πχ περαστικοί πολίτες). Εγκατάλειψη-καταστροφή αυτοκινήτου των εκτελεστών. Διαφυγή με δεύτερο αμάξι απευθείας για αεροδρόμιο με προορισμό Γαλλία ή οδικώς Γαλλία. Από εκεί άμεσα αεροπορικώς Ελλάδα και από εκεί Τουρκία οδικώς. Να χαθούν ίχνη και οι Ελβετικές αρχές να κινούνται στα τυφλά. Από εκεί με μπαξίσι πας όπου θέλεις. Τι καλύτερο από Ισπανικό διαβατήριο μέχρι Ελλάδα και για πέρασμα από τα δικά μας σύνορα στη Τουρκία να χρησιμοποιούσαν Γερμανικό διαβατήριο δήθεν Γερμανών Τουρκικής καταγώγης? Ισπανικό και Γερμανικό Γερμανών τουρκικής καταγωγής. Θα χρειάζονταν απλώς οι πράκτορες εκτελεστές να είναι απαλό μελαχρινό μέχρι σκούρο μελαχρινό και να γνωρίζουν Αγγλικά, Γερμανικά και Τουρκικά. Δεν θέλουν Ελβετία? Δολοφονία του στη Λατινική Αμερική και από εκεί ΗΠΑ. Θα έχουν και πλάτες από θείο Σαμ που τους αγαπάει. Δεν θέλουν ούτε Λατινική Αμερική? Δολοφονήστε τον σε Αφρικανικό έδαφος ρε παιδιά ακόμα καλύτερα. Μπαξίσι στους μαύρους(με κάθε σεβασμό στο χρωμα τους..τους σέβομαι απόλυτα απλώς πεινάνε κάτω) και καθάρισες. Σε ξεπροβοδίζουν στα σύνορα κιόλας. Και επειδή θα σε ξανασταματήσουν τελευταία στιγμή μην τους τα δώσεις όλα τα δολλάρια μια και έξω. Κράτα και 10 χιλιάρικα για τελευταία στιγμή στη μπάρα των συνόρων ή το αεροδρόμιο που θα βρουν κοσούρια ότι κάτι μεταφέρεις και ας μην μεταφέρεις τίποτα. Δολοφόνοι με Βρετανικό διαβατήριο?..έλεος οι Σκοπιανοί πιο επαγγελματικά κάνουν κατασκοπία. Είναι καλή η Μοσσάντ αλλά μπροστά σε Στάζι(όταν υπήρχε) είναι ένα τίποτα. Εκείνοι συνδύαζαν Ρωσική δημιουργικότητα με Γερμανική πειθαρχία και οργάνωση. Ανακρίνανε υπόπτους σε ξύλινη καρέκλα. Η καρέκλα ήταν καλυμμένη με δέρμα προσθαφερούμενο. Κατά τη διάρκεια της πολύωρης ανάκρισης ο ανακρινόμενος έπεφτε σε αντιφάσεις χωρίς να τον χτυπάνε απαραίτητα, απλώς σπάσιμο νεύρων. Ίδρωνε και ο ιδρώτας πότιζε το κάθισμα από παλάμες χεριών και ιδρώτα προσώπου. Τον πηγαίνανε κελί του αφού παραδεχόταν κατασκοπευτική ή απλή αντικαθεστωτική δράση. Αν δραπέτευε το δέρμα(το κάθε ένα σε ειδικό βάζο με όνομα κρατούμενου) το μύριζε σκύλος γερμανικός ποιμενικός για ιχνηλάτηση. Να μην πούμε για την FSB τη σημερινή(πρώην KGB)που έχει δραστικότατα δηλητήρια, κατασκόπους μέχρι μέσα στο ΝΑΤΟ(δεν πιάνονται οι Ρώσοι σε αυτά), πρακτορίνες κάτσε καλά, πράκτορες πρώην Spetnaz. Εδώ μετά το τέλος του Δευτέρου παγκοσμίου πολέμου που από την πρώην ΟSS δημιούργησαν την CIA η ΚGB πέτυχε το ακατόρθωτο! Ο πρώτος διοικητής της CIA ήταν απόφοιτος του Γέηλ και μέλος της αδελφότητας Skull and bones. Ήταν ένα ιδιαίτερα έξυπνο άτομο και ικανότατος αλλά όλοι έχουν αδυναμίες. Μια φορά που συνάντησε τη πρώτη αγάπη των φοιτητικών του ετών και παρασύρθηκε(εκείνη δεν ήταν ανακατωμένη) τον βγάλανε φωτο σε τρυφερά τετ α τετ(αγκαλίτσες νοσταλγίας ο κύριος αρχηγός) μέσα σε αμάξι. Τα στείλανε ταχυδρομικώς στη γυναίκα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΣΥΝΕΧΕΙΑ...Τελοσπάντων δεν χωρίσανε για ένα "στιγμιαίο λάθος"(δανείζομαι από Πασχάλη την έκφραση παιδιά) ποια δεν έχει φάει κέρατακι εδώ που τα λέμε(εσείς ξέρετε εγώ αθώο άβγαλτο παιδάκι ακόμα 21.Απορία..ολόκληρος αρχηγός η μονάδα αντιπαρακολούθησης που κοιμόταν? Δεύτερη ερώτηση..υπήρχε? Πάει αυτό μεγαλώνει ο γιος του αρχηγού περνάει και αυτός Γέηλ. Στα 20 φοιτητής σε ένα ταξίδι Αφρική γνωρίζει μια κοπελίτσα φοιτήτρια στην ηλικία του και βουρ στον πατσά(σωστός αλλά έπρεπε λίγο να μην μιλάει πολλά πολλά και να λέει ψεματάκια). Έλα όμως που ο συνομίληκος μου μιλούσε πολύ και ότι έλεγε αλήθεια. Είχε κρυφακούσει πριν φύγει Αφρική μια συζήτηση του πατέρα του με έναν άλλο επιτελικό και φίλο του στο σαλόνι του σπιτιού για μια "δουλειά". Τον ψάρεψε με τσαλίμια η κοπελίτσα μέσα στο δωμάτιο επειδή ο γιος πετούσε στα σύννεφα και οι Ρώσοι το μαγνητοσκόπησαν κιόλας για εκβιασμό. Απέτυχε η αποστολή των Αμερικάνων, κάνανε έρευνες και ανακαλύψανε τελικά από που έγινε διαρροή. Η κοπελίτσα είχε μείνει έγκυος, συμπαθούσε τον νεαρό(άσχετα αν ήταν και αποστολή της) και για να μην συνεχιστεί ο εκβιασμός την έριξαν από το αεροπλάνο πράκτορες της CIA(εύκολο στην Αφρική απλώς λαδώνεις και όλες οι πόρτες μα..όλες πόρτες ανοίγουν).

    Γιώργος, φοιτητής Γεωπονίας, Θεσσαλονίκη

    ΥΓ : Ένα αστείο τώρα για γερά νεύρα. Για γέλια και για κλάμματα. Κύριε Καλεντερίδη από εκεί φαίνεται εμπνεύστηκε ο άλλος τότε με τον Οτσαλάν και σου είπε: "Πέτα το ρε Σάββα"...σου λέει μπόρεσε η CIA να πετάξει κοπέλα από αεροπλάνο και δεν μπορούμε εμείς?Εμείς θα πετάξουμε και άντρα χεχε καλύτερα..πιο δύσκολο. Τον παρεξηγήσαμε όλοι τον άνθρωπο από εθνική υπερηφάνια το είπε να τον ρίξεις ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμε 18 Φεβρουαρίου 2010 10:22 μ.μ.
    δηλαδή, με τη δική σου λογική, τους δολοφόνους αυτού του ανθρώπου και όλους τους Ισραηλινούς που εμπορεύονται όπλα για το Ισραήλ, νομιμοποιούνται όσοι θίγονται από αυτές τις πράξεις να τους σκοτώνουν.
    Ωραία λογική!
    Με την ίδια λογική, κάποιος που θεωρεί ότι με αυτό το σχόλιο που έγραψες θίγεται καθ' οινοδήποτε τρόπο, μπορεί να έλθει με πλαστό ή όχι διαβατήριο και να σου κάνει μια ένεση για να μην ξυπνήσεις ποτέ.
    Τί είναι αυτά που λές ανώνυμε;
    Έχεις αντιληφθεί που οδηγείται η ανθρωπότητα με το "οφθαλμόν αντί οφθαλμού";
    Θα το αντιληφθείς μόνον όταν χάσεις το δικό σου οφθαλμό, που δεν το εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @ Γιώργος, φοιτητή Γεωπονίας, Θεσσαλονίκη

    Ανάθεμα κι αν κατάλαβα λέξη από τις ασυναρτησίες που αραδειάζεις. Γλιστρίδα έφαγες, ρε φίλε; Έλεος!

    @ skal

    Όσοι εμπορεύονται όπλα και ναρκωτικά, εμπορεύονται τον θάνατο, ακόμη και μικρών παιδιών, το κλείσιμο σπιτιών, το πένθος οικογενειών. Κανένα έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμε 19 Φεβρουαρίου 2010 12:28 μ.μ.
    δηλαδή κανένα έλεος και εναντίον όλων εκείνων που εμπορεύονται όπλα για λογαριασμό του Ισραήλ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. PROS ANONOMOUS OI OPIOI PROFANOS EINAI TOSI "ELLINES" KAI TOSO "ANDRES" POU PARAMRNOUN ANOMIMOI TA KOLMEKS SAS ALLOU!
    EIMAI ELLIN XCRISTINOS ORHODOXOS KAI MOU ARESI POLUI EINAI ENDIKSI THRASOUS OI IDIOELOGIKOI EPIGONOI AUTON POU SYNERGASTIKAN ME TOUS NAZI STO B! PAGKOPSMOI POLEMO KAI OI OPOI ME TIN PROTI EUKAIRIA XRISIMOPOUN NAZISTIKA SUNTHIMATA OPOS TXTHES @I ERGASIA APELEUTHERONEI NA APOKALOUN PRODOTERS TOUS ALLOUS (PROFANOS DEN EXOUN KATHREPTES STA SPITIA TOUS)EPISIS AUTOI THELOUN NA VRIZOUN ALLA OTAN DEN TOUS AFINOUN I KAPOIOI ANTAPODIOUN TOTE OS KAKOMATYHIMENA @@@PAIDA POU EINAI DIAMARTIRONTAI!MEGA THRASOS!
    ZITO I ELLADA I DIKAOISYNI KAI I ALITHEIA!
    Christos Voulgaris apo Londino

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Παρατηρώντας τη φωτογραφία κάνω μερικές διαπιστώσεις. Ο αριστερός με φαλάκρα κάνει μπαμ. Δείτε ένοχη στάση και άγχος που φαίνεται απο τα χέρια στις τσέπες και σκυμένο κεφάλι. Ο μεσαίος ψηλός αθλητικός μου φαίνεται ότι είναι στρατιωτικός αποσπασμένος στη Μοσσάντ πιθανότατα από ειδικές δυνάμεις. Δείτε κούρεμα του και στυλ του. Ο άλλος ψηλός δεξιά μου φαίνεται ως ο master mind της παρέας και δεν έχει καθόλου άγχος. Δεν αποκλείεται να ναι ο επικεφαλής της ομάδας κρούσης-εκτέλεσης. Ανετότατος σαν να πηγαίνει για ραντεβού μετά τη δουλειά σε συμβούλιο πολυεθνικής.

    Γιώργος, φοιτητής Γεωπονίας, Θεσσαλονίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. @ Skal

    Για ποιά "ένεση" μιλάτε;

    Η πρώτη ιατροδικαστική για τον φιλήσυχο, ανθρωπιστή και ειρηνιστή Mabhouh
    ανέφερε, αν θυμάμαι καλά, υψηλή εγκεφαλική πίεση ως αιτία θανάτου.
    Μετά υπήρξε εργαστηριακό αποτέλεσμα που επιβεβαίωσε ηλεκτροπληξία. Μετά υπήρξαν διαδόσεις για δηλητηρίαση και θανατηφόρα ένεση στην καρδιά, μετά μίλησαν για βασανιστήρια,
    και η τελευταία ιατροδικαστική δείχνει ως αιτία θανάτου την ασφυξία. Βέβαια, ακόμα περιμένουμε την τελική επίσημη ιατροδικαστική. Μπορεί να τους πάρει κανά χρόνο στο Ντουμπάι...

    Οπότε ας σταμπιλάρουν πρώτα την αιτία θανάτου, ας αποδείξουν ότι πρόκειται για δολοφονία και μετά ας συνδέσουν με αυτήν ισραηλινούς πράκτορες.

    Κατά τα άλλα τα βιντεάκια που κυκλοφορούν δείχνουν μόνο ένα μάτσο περιφερόμενους, που αλλάζουν ξενοδοχεία, μιλάνε στο κινητό, μεταμφιέζονται αλλάζοντας περούκες, μουστάκια, γενειάδες, γυαλιά, καπελάκια, λες και μας λένε "εμείς είμαστε οι ύποπτοι, δείτε μας"
    η δε Gail σε κάποια φάση σηκώνει το κεφάλι, κοιτάζει την κάμερα παρακολούθησης, χαμογελάει και δείχνει πολύ καλά το πρόσωπό της- τζάμπα φόρεσε την περούκα δηλαδή.

    Μιλάμε για κωμωδία πλέον.
    Αλλά το πιο κωμικό είναι ότι αξιωματούχοι του Ντουμπάι επιμένουν ότι τα διαβατήρια ήταν σίγουρα γνήσια!!!
    Το πόσο γελοίος είναι ο ισχυρισμός τους αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες των διαβατηρίων.
    Να υπενθυμίσουμε ότι στις φωτογραφίες των διαβατηρίων στο Ηνωμένο Βασίλειο απαγορεύονται τα γυαλιά με μοναδική εξαίρεση όταν υπάρχουν να ακουμπούν στη βάση της μύτης για να μην αλλοιώνεται η περιοχή των ματιών.
    Επίσης, η Gail στο διαβατήριό της ποζάρει ως διαφήμιση οδοντόκρεμας.
    Κάτι που είναι ευρέως γνωστό ότι απαγορεύεται. Το στόμα πρέπει να είναι κλειστό και η έκφραση ουδέτερη.
    Και θέλουν να μας πείσουν ότι αυτά τα κωμικά διαβατήρια, πέρασαν ως γνήσια από τους ελέγχους!

    Κλείνοντας, αφήνω το ακόμα χειρότερο. Το Ντουμπάι κρατά βάση βιομετρικών δεδομένων. Συγκεκριμένα, υπάρχουν σαρώσεις του αμφιβληστροειδούς χιτώνα όλων των υπόπτων.
    Ας στοιχειοθετήσουν λοιπόν σοβαρές κατηγορίες και ας προσπαθήσουν να τους συλλάβουν. Αρκετή λάσπη, γαβγίσματα και υποτίμηση της νοημοσύνής μας έχουμε υποστεί.

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. @19 Φεβρουαρίου 2010 1:41 μ.μ.

    E, oxi da: Evraios kai nohmosynh den syndyazontai, apogone tou Hirschfeld.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Πρός ανώνυμο 19 Φεβρουαρίου 2010 12:28 μ.μ.
    Είπες:
    "Ανάθεμα κι αν κατάλαβα λέξη από τις ασυναρτησίες που αραδειάζεις. Γλιστρίδα έφαγες, ρε φίλε; Έλεος!"

    Εγώ σου απαντώ :
    Νομίζω ότι πρέπει να σαι πιο ευγενικός διότι πάντα μα πάντα αυτό κάνω εγώ. Όχι μόνο εδώ αλλά και έξω. Η ευγένια ανοίγει πόρτες πάντα. Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη. Αν δεν κατάλαβες ξαναδιάβασε αργά.
    Λέω στα σχόλια μου πως το περιστατικό στο Ντουμπάι ήταν δουλειά της Μοσσάντ.Αυτό δηλ που λένε οι περισσότεροι. Στη συνέχεια περιγράφω για την επιχείρηση εξόντωσης 10 μελών της παλαιστινιακής οργάνωσης που είχε σκοτώσει Ισραηλινούς αθλητές το 1972 στους Ολυμπιακούς του Μονάχου. Μετά από εκείνο το αιματηρό περιστατικό στο Μόναχο το 1972, η Μοσσάντ έκανε αντίποινα με δολοφονίες μελών της συγκεκριμένης οργάνωσης. Μετά επανέρχομαι στο πρόσφατο περιστατικό δολοφονίας στο Ντουμπάι και λέω ότι μπορούσαν να τον σκοτώσουν σε άλλο μέρος του κόσμου και περιγράφω πιθανούς τρόπους κατά την ταπεινή μου άποψη. Στη συνέχεια μιλάω γενικά για μυστικές υπηρεσίες και κάνω σύγκριση Μοσσάντ με την τέως Στάζι, ΚGB(FSB σημερινή) και μια ιστορική αναδρομή σχετικά με την CIA. Διαφορικές εξισώσεις σου έδειξα και δεν κατάλαβες? Σε παρακαλώ ηρέμησε και ξαναδιάβασε (όταν θα σαι ήρεμος και ξεκούραστος) τα σχόλια μου που είναι σε συνέχειες. Ίσως δεν διάβασες όλα τα κομμάτια γι' αυτό μπερδεύτηκες. Αν δεν συμφωνείς δικαίωμα σου. Απαιτώ όμως να σαι ευγενικός και να μην περνάς τα όρια. Να σαι καλά φίλε. Να σεβόμαστε το παρόν ιστολόγιο και το έργο που επιτελεί, με την υπόστηριξη όλων μας φυσικά. Αν και άλλος δεν κατάλαβε τι είχα γράψει παρακαλώ να το πει, χωρίς παρεξήγηση, αλλά με ωραίο τρόπο. Ευχαριστώ.

    Γιώργος, φοιτητής Γεωπονίας, Θεσσαλονίκη


    ΥΓ 1: Αν έχεις απορία για τα μεγάλα σχόλια μου είναι επειδή πληκτρολογώ γρήγορα. Κάνω μια μικρή παύση στο διάβασμα ή στη δουλειά μου και γράφω στο παρόν blog τα σχόλια μου. Δεν μου παίρνει χρόνο. Τακ τακ "καταδρομικά".

    ΥΓ 2: Γλυστρίδα δεν τρώω (που ρώτησες) αλλά ούτε και κουτόχορτο. Είμαι κρεατοφάγος, μελλοντικός έφεδρος αξιωματικός πεζοναυτών, απόγονος Μικρασιατών και Πολιτών, που του αρέσει πολύ να τρώει σουβλάκια μαλατζίκ (ψημένα μεχμετζίκ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. @ skal 19 Φεβρουαρίου 2010 12:43 μ.μ.

    Σαφώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.