23/2/10

Είστε στα καλά σας;

Μέλη του ΠΑΜΕ -που πρόσκειται στο ΚΚΕ- πραγματοποιούν από τα ξημερώματα της Τρίτης κατάληψη στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ Χρ.Κατσιώτης δήλωσε στην κρατική τηλεόραση ότι η κινητοποίηση, που γίνεται εν όψει του γενικού μπλακ άουτ σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα την Τετάρτη, θα διαρκέσει ολόκληρη την ημέρα.

Σύμφωνα, δε, με τον Γ.Πέρρο, ο οποίος μίλησε σε ραδιόφωνο, στόχος του ΠΑΜΕ είναι να κρατήσουν το Χρηματιστήριο κλειστό και να μην πραγματοποιηθούν συναλλαγές.

Οι εκρόσωποι του ΠΑΜΕ τόνισαν πως στόχος της κινητοποίησης είναι να δουν οι ελεγκτές της Κομισιόν, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, οι οποίοι βρίσκονται στην Αθήνα, πού είναι τα χρήματα. Υπογράμμισαν, δε, πως τα ελλείμματα δεν τα δημιούργησαν οι εργαζόμενοι.

Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στην γενική απεργία της Τετάρτης.
AXIAPLUS.GR

25 σχόλια:

  1. ΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ...ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΚΕ...ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ.//ΑΝΑΔΕΛΦΟ ΚΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΣΑΡΤΖ..

    ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΧΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ..

    ΕΨΙΛΟΝ./

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και μόλις μαθευτεί στο εξωτερικό, τα spreads στις 400 μονάδες.

    Μπράβο σύντροφοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τό καλύτερο εἶναι ὅτι ἀπευθύνονται στούς ἐλεγκτές τῆς Κομισιόν ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Pantws avtoi, o,ti kai na peite, kati kanoun, enw eseis, ektos apo fthnes ampelofolosofies ek tou asfalous, nomizete oti mporeite na krinete kalyteradika tous pantes kai ta panta, aeinte ntivanopatatades!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @23 Φεβρουαρίου 2010 9:31 π.μ.

    Είναι γιατί αναγνωρίζουν το καινούργιο τους αφεντικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πωωω, πωωωω, τι πάθαμε!!!! Κλείσανε το ΧΑΑ και ο μέσος Έλληνας (που αγοράζει βερεσέ από το μπακάλη της γειτονιάς ή στην καλύτερη περίπτωση με τα κουπόνια του ΟΑΕΔ)θα πέσει σε κατάθλιψη μιας και δεν θα μπορέσει να αγοράσει μερικές χιλιάδες μετοχές.
    Είτε ανεβαίνει είτε κατεβαίνει ο δείκτης του ΧΑΑ, οι κερδοσκόποι κινούν τα νήματα και δεν ο απλός λαός βαρυγκομάει.
    Ας το κλείσουνε το μαγαζάκι του τρόμου για κανένα μήνα να ησυχάσουμε.
    Όταν δεν έχω να φάω, ούτε να πληρώσω τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, καρφί δεν μου καίγεται για τα συμφέροντα των χαρτογιακάδων.Ας χάσουνε τον ύπνο τους και μια μέρα τα βόρεια προάστεια, μπας και καταλάβουν το καθημερινό δράμα όλων των υπολοίπων.
    Σε αυτή τη χώρα ή θα σωθούμε ή θα πάμε στο διάολο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προσοχή: Ο Λύκος στην αντάρα χαίρεται! Εν μέσω κρίσης κοιτάξτε τί ετοιμάζουν!

    Read more: http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/02/blog-post_5892.html#ixzz0gLgBJPJl
    Εδώ κολουσε καλύτερα πιστεύω ο παραπάνω τίτλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ετσι κάνουν τη μούρη κρέας στο διεθνές κεφάλαιο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ελάτε τωρα μη κανουμε σα μωρες παρθενες. Στο χρηματηστηριο βρίκονται τα λαμογια που φαγαν τα λεφτα , τα λεφτα των ταμείων,.. όλη η παρασιτικη οικονομία.. σιγά μην ανησυχήσουμε κιόλας.. επειδή δεν θα δουλέψει μια μέρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το ΚΚΕ είναι το ΜΟΝΟ κοινοβουλευτικό κόμμα που είναι κατά της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, και παρότι η ηγεσία τους είναι Άθεοι, και παρότι δεν υποστηρίζουν την Ρωσία (αν και η Κούβα και όλες οι αριστερές χώρες συμμαχούν με την Ρωσία), και παρότι φοβούνται να πάρουν την εξουσία, και παρότι δεν είμαι κομμουνιστής,

    ΜΠΡΑΒΟ τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι κατάπτυστοι εθνοπροδότες του ΚΚΕ συνεχίζουν να κάνουν με συνέπεια αυτό που έκαναν απο την ίδρυση του προδοτικού κόμματος τους στην Ελλάδα:

    1. Να εξυπηρετούν συμφέροντα Ξένων Κέντρων.

    2. Να απεργάζονται την απόσχιση απο την πατρίδα μας τμημάτων της εθνικής της επικράτειας προκειμένου να τα ενσωματώσουν έτερα κράτη.

    3. Να προσπαθούν με κάθε μέσο και τρόπο να διαλύσουν την Ελληνική Δημοκρατία αλλά και να ρίξουν τον ¨Ελληνα Εργάτη -για τον οποίο δήθεν κόπτονται- στην ανεργία ούτως ώστε να αποτελεί εξάρτημα των ψευτο φιλεργατικών οργανώσεων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Achaean,

    διαβάζεις τα άπαντα του Μεταξά, ή είσαι πάντα πιωμένος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. MPRABO TOYS! KAI STH BOYLH!
    KALA KANOYN AS TA KLEISOYN MONIMA!
    MAS TA PRIJATE ME TA SPREADS!
    MAS EKBIAZOYN!
    AS FUASOYN OPOY UELOYN!
    RE SEIS MAS DOYLEYOYN!
    DEN TO KATALABAINETE;
    ESEIS UELETE ANEJARTHTH EUNIKH POLITIKH;
    KAI TSAMPOYKADES STO AIGAIO;
    KAI AN OI EYROPAIOI ANEBASOYN TA SPREADS TI UA KANOYME;
    PARADINOMASTE;
    TRIZOYN TA KOKALA TOY PLASTHRA KAI TOY ZORMPA;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. NAI EINAI POLY KALA!
    ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΊΛΟΥΜΕ ΕΞΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ...SPREADS;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σωστός ο Achaean.
    Το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας επί το έργον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μην μπερδεύεστε κάποιοι. Δεν είναι κομμουνιστές αλλά κουκουέδες .... έχει διαφορά... Ήταν ,είναι και παραμένουν η μεγαλύτερη εγγύηση ότι τίποτα δεν θα αλλάξει προς την κατεύθυνση που (υποτίθεται) ότι πρεσβεύουν . Δεν είναι απέναντι από το "σύστημα" αλλά αντίθετα είναι το γωνιακό μαγαζί του συστήματος ... όποιος ξέρει λίγη ιστορία το αντιλαμβάνεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φαντάζεσταιτο ΚΚΕ κυβέρνηση και την Κανέλη Υπουργό Δημόσιας Τάξης (Προστασίας του Λαού) !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Επιτέλους κάποιοι αντιδρούν στις "αγορές".Σε αντίθεση με τον "δημοκρατικό τύπο και κόμματα" που απαιτούν να μην αντιδράσουμε , να μην απεργήσουμε και να πληρώσουμε εμείς τα κλεμμένα. Φωτιά στα τόπια σύντροφοι! Πολλά τα κακά του ΚΚΕ, ωστόσο δεν είναι κλέφτες, και όσο για προδοσίες , αλλοι υπέγραψαν στην Ζυρίχη, κάτι πανύβλακες "εθνικιστές" πίστεψαν τους αμερικάνους και έχουμε την Κυπριακή Τραγωδία, άλλοι υπέγραψαν στην Μαδρίτη.Και όσο για την Κανέλλη υπουργό, δηλαδή πόσο καλοί ήταν ο Μαρκογαννάκης, ο Πολύδωρας και πόσο καλός είναι ο Χρυσοχοίδης; Το ανφάν γκατέ του έθνους κυβέρνησε μέχρι τώρα και μα ςξινίζει η Κανέλλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Με τη λογική αυτή κανείς δεν θα πρέπει να αντιδράει, κανείς να μην μιλάει, κανείς μην κάνει τίποτα. Ας μας πάρουνε τους μισθούς, ας μας ακριβείνουν κι' άλλο τη ζωή, (λές και ήταν φτυνή). Δεν έχετε καταλάβει πόσο άσχημα είναι τα πράγματα. Ο κόσμος φεύγει απο τις δουλειές του χωρίς να αντιδράει. Βλέπουμε τις δημοσκοπήσεις που λένε πως ο κόσμος συμφωνεί στα μέτρα. Μα είναι δυνατόν αυτό. Μπορείτε να το πιστέψετε αυτό το παραμύθι. Ποιόν κοροϊδεύουνε. Λοιπόν κύριοι εκτός απο τις κομματικές αντιλήψεις του καθενός, όλοι, ο καθένας στην επαγγελματική του τάξη θα πρέπει να διεκδηκίσει και να κερδίσει. Αυτό γίνεται μαζικά και όχι ατομικά. Τώρα αν εσείς θέλετε να μαλώνετε περί καπιταλισμού και κομμουνισμού πρόβλημα σας. Είστε κομπλεξικοί. Πάντως ο ελληνικός λαός θα πρέπει να αντιδράσει στις επιθέσεις που δέχεται. Εδώ που μένω εγώ θα φτιάξουν ένα δρόμο ο οποίος θα στοιχίσει 8 εκ. ευρώ και υπολογίζοντας το κόστος βγαίνει περίπου 3000 ευρώ το τετραγωνικό. (αρχική τιμή γιατί απο τις παρατάσεις φτάνει τα 10) Οι δήμαρχοι πέρνουν 6000 ευρώ και οι αντιδήμαρχοι (νομίζω 8-9 στο σύνολο) παίρνουν απο 2800 το μήνα. Στο δήμο υπάρχουν 3 άτομα για να βγάζουν φωτοτυπίες και μάλιστα αν θέλεις να βγάλεις φωτοτυπία την βγάζεις τελικά μόνος σου. Τα λαμόγια πρέπει να κυνηγήσουν και όχι το λαό. Επειδή όμως οι ίδιοι είναι τα λαμόγια και οι κομματικές τους παρατάξεις (κομματόσκυλα κ.α.) θέλουν να μοιράσουν το κόστος πάλι στο λαό που δεν φταίει. Με το χρηματιστήριο τι έγινε, με τα ομόλογα τι έγινε, με το βατοπέδι και όλα τα άλλα τι έγινε ρε μας δουλεύετε. Δεν πρέπει να δεχτεί ο λαός ούτε μια θυσία. Φτάνει πιά.

    Οι Γερμανοί και οι Ευρωπαίει μας κατηγορούνε ότι καλοπερνάμε στην Ελλάδα. Μα είναι δυνατόν. Δηλαδή επειδή θα πάμε για ένα καφέ ή θα διασκεδάζουμε περισσότερο παέι να πεί ότι καλοπερνάμε. Γιατί; Νοσοκομεία δεν έχουμε, η παιδεία είναι μπουρδέλο (όλοι στα φροντιστήρια), οι δημόσιες υπηρεσίες είναι ακόμα στον μεσαίωνα, οι μισθοί και οι συντάξεις είναι πολύ λίγοι για την ακριβή ζωή. Συνεχώς δεχόμαστε απειλές απο τους Τούρκους και χρειάζεται να εξοπλιζόμαστε με όπλα απο αυτούς. Λοιπόν για ποιά καλοπέραση πρέπει να απολογηθούμε.

    Βρήκαν την ευκαιρία τώρα, και εμείς οι κουφοί τυφλοπόντικες τους αφήνουμε να την εκμεταλευτούν. Όχι κύριοι ευρωπαίοι.

    Βρήτε τρόπους να τους τιμωρήσετε. Εμπάργκο στα προϊόντα απο ξένα σουπερ-μάρκετ και καταστήματα
    Κριτικάρετε τους εργοδότες σας, τους κακούς επαγγελματίές, οργανωθείτε στα σωματεία, διώξτε τα κομματόσκυλα απο τα σωματεία που έχουν καταστρέψει τα δικαιώματα των εργαζομένων.
    (Γνωρίζετε ότι οι προέδροι πολλών σωματείων παίρνουν έξτρα σύνταξη λόγω της ιδιότητας τους.)

    Η δημοκρατία μας λέει ότι πρέπει όλοι να είμαστε ίσοι.

    Οι πλούσιοι είναι αυτοί που πρέπει να κάνουν τις θυσίες για να γίνουν σαν εμάς.

    Αντιδράστε.....
    Ξυπνήστε.....
    Δείξτε ότι έχετε λίγο τσίπα πάνω σας.

    Μην περιμένετε το κομματικό σας στέλεχος να σας πει να αντιδράσετε γιατί δεν θα το κάνει.
    Η μαύρη, μπλέ και πράσινη δεξιά,
    η κόκκινη και μωβ αριστερά, έχουν κολλήσει τον ιό της εξουσίας. Υπάρχουν για την πάρτη τους. Όχι για εσάς

    Μην δεχτείτε τίποτα που θα είναι ενάντια στη ζωή σας. Αμα δεν το θέλετε δεν περνάει τίποτα.

    Δείξτε οτι υπάρχετε επιτέλους.
    ...... και μη γίνεστε στρατιώτάκια της εξουσίας.

    Μην ενημερώνεστε μόνο απο την τηλεόραση και τα ραδιόφωνα, αυτή ανήκει στους εργολάβους των δημοσίων έργων (εκμεταλλεύονται δισ. ευρώ δημόσιου χρήματος), στους εργοδότες που ψάχνουν φτηνό εργατικό δυναμικό, στους διάφορους εκμεταλλευτές της κοινωνίας. Δηλαδή τι θέλετε να σας πούνε. Να αντιδράσετε και να διεκδηκίσετε για τα παιδιά σας το καλύτερο. Μα είναι δυνατόν να το κάνουν ποτέ.

    Αποφασίζεις κάθε μέρα. Αντιδράς κάθε μέρα. Αρκεί ο λαός να οργανωθεί όπως είπαμε μέσα απο σωματεία και τη δουλειά του και την ανεργεία του. Εσένα φοβούνται όχι τη ψήφο σου. Τη ψήφο σου κατάφεραν να την χειραγωγήσουν και να την αχρηστεύσουν. Στο τέλος θα βγαίνει κυβέρνηση με 30% των ψηφοφόρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @23 Φεβρουαρίου 2010 7:02 μ.μ

    Οτιδήποτε λέει το ΚΚΕ θα πρέπει να κάνουμε το αντίθετο για το καλό της Πατρίδας. Αυτό έχει αποδείξει η ιστορία.

    Δείτε: Τα Δέκα Θανάσιμα Αμαρτήματα του ΚΚΕ του Νικόλα Μέρτζου.

    http://www.scribd.com/doc/11837264/-10-

    Αντίσταση λέει το ΚΚΕ? Μαζί με το σύστημα για την Πατρίδα.

    Αντίδραση λέει το ΚΚΕ? Σύνδραση με την Εξουσία για την Πατρίδα.

    Μη γίνεστε Στρατιωτάκια της Εξουσίας λέει το ΚΚΕ? Δωρεάν θα υπηρετώ την πατρίδα απο όποια στρατιωτική θέση θέλει η Πατρίδα, για την Πατρίδα.

    Σκουλήκια Πεμπτοφαλαγγίτες. Ποτέ των ποτών δεν θα ακολουθήσουμε το κόμμα των Νενέκων και των Σλαβοπροσκυνημένων.

    Εγώ είμαι η Ελλάδα που θέλετε να διαλύσετε. ¨Οσο ζώ εγώ και οι όμοιοί μου δεν θα νικήσετε. Ποτέ ρε κουφάλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @ 6:49 μ.μ.
    Πολλά τα κακά του ΚΚΕ, ωστόσο δεν είναι κλέφτες.



    Γιατί να είναι κλέφτες?
    Αφού είναι επιχειρηματίες.
    Και μάλιστα ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ 6:49 μ.μ.
    Πολλά τα κακά του ΚΚΕ, ωστόσο δεν είναι κλέφτες.



    Γιατί να είναι κλέφτες?
    Αφού είναι επιχειρηματίες.
    Και μάλιστα ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γιατί μιλάμε; Για το κόμμα-επιχείρηση το οποίο μάλιστα με θράσος δεν δέχεται έλεγχο στα οικονομικά του παρότι παίρνει κανονικά την κρατική επιχορήγηση;
    Το οποίο ζητάει λαϊκίστικα 1400 ευρώ μισθό αλλά δεν τα δίνει στους εργαζομένους του στην Τυποεκδοτική; Το κόμμα που επί συγκυβέρνησης έβαλε κι αυτό βαθιά το χέρι στο μέλι για να παίρνει τις δουλειές ο "γιος του Πέτρου";
    Αυτοί δεν είναι κλέφτες;
    Ίδιοι και χειρότεροι απ'τα μεγάλα κομμάτα, γιατί αυτοί πουλάνε μόνο λαϊκισμό και διαμαρτυρία επενδύοντας μονίμως στην κατατροφή.
    Και γιατί πάντα σαμποτάρουν κάθε προσπαθεια για αλλαγή από το σάπιο καθεστώς που στηρίζουν και τους στηρίζει.

    Προδότες γιατί σε κάθε εθνικό αγώνα ήταν πάντα εναντίον της χώρας τους, σαν καλά σκυλάκια της Μόσχας, στη Μ.Ασία, στο '40, στο μακεδονικό. Σε μια στοιχειωδώς σοβαρή χώρα θα ήταν τελείως γραφικοί και στο 1-2%. Εδώ μέσω των αριστεροκρατούμενων ΜΜΕ που τους γλείφουν το παίζουν κι επαναστάτες -οι στυλοβάτες του συστήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ναι φίλε, δεν θα γίνουμε στρατιωτάκια της εξουσίας, αλλά ούτε και του ΚΚΕ που αυτό είναι χειρότερη εξουσία όπου τα κατάφερε.
    Κλείνεις το χρηματιστήριο και τι κοστίζει αυτό, το ξέρεις; Το ξέρεις τι συνέπειες έχει αυτό στην εικόνα της χώρας; Με αυτές τι μαλακίες, ανεβαίνει κι άλλο το επιτόκιο που δανείζεσαι και που το πληρώνεις εσύ με τους φόρους σου.
    Δε λένε όμως αφού κόπτονται για τον εργαζόμενο να κόψουν την επιχορήγηση που παίρνουν, πόσα εκατ. ευρώ το χρόνο απ΄το κράτος. Ή να τη δώσουν στους εργαζομένους. Όλα κι όλα, τα καλά και συμφέροντα, εξάλλου αυτό δε θα φαινόταν και πολύ "επαναστατικό".
    Έχουνε ρημάξει τη χώρα με τις ιδεοληψίες και τον τραμπουκισμό τους, δε θα ησυχάσουν αν δε μας κάνουν Κούβα και Β.Κορέα με το ζόρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αφου ρε παιδιά για όλα στην Ελλάδα φταίει το ΚΚΕ ας του δώσουμε ενα μάθημα στις επόμενες εκλογές και απο 42% το ρίξουμε στο 6-7% και έτσι σώσουμε την Ελλάδα απο τα Λαμόγια του 70%. Έτσι ίσως η Ελλάδα πάει επιτέλους μπροστά μετά απο τόσα χρόνια εξουσίας (35 χρόνια)

    Η εικόνα της Ελλάδας έχει γίνει έτσι εξαιτίας της μακακίας των πολιτικών που μας κυβερνάνε και εμείς εκλέγουμε. Και μην πιστεύουμε τόσο εύκολα ότι μια στιγμή η Ελλάδα είναι στο χείλος του γκρεμού και θα καταστραφεί κτλ και η φήμη της κλονίζεται κ.α. Θέλει πραγματικούς πολιτικούς η υπόθεση αυτή και όχι ανθρώπους που τα τελευταία χρόνια βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν την πρακτική τους.

    Και για να τελειώνω, τι θα γινόταν κύριοι αν για 15-30 ημέρες πολλοί απο εμάς, απειλούσαμε με καθυστερήσεις στις πληρωμές που έχουμε να κάνουμε για δόσεις στις τράπεζες, δεν πληρώναμε τους λογαριασμούς σε αυτές, προκειμένου οργανωμένα να τις πιεσουμε να βοηθήσουν το κράτος την ώρα αυτή.

    Όλα αυτά βέβαια αν πραγματικά οι κυβερνώντες και μη θέλουν λύση στο πρόβλημα ή απλά η κατάσταση τους βοηθάει να πράξουν τα θελήματα.


    Εκτός απο το ΚΚΕ υπάρχουν τα σωματεία σας καθώς και άλλα συνδικάτα που μέσα απο εκεί μπορείτε να αντιδράσετε. Δεν είναι μόνο το ΚΚΕ. Απλά τα σωματεία μας γίνανε μαγαζάκια των μεγάλων κομμάτων και ανάλογα πράτουνε. Και αυτό εξαιτίας μας γιατί στα κοινά δυστηχώς ασχολούνται μόνο τα κομματόσκυλα εμείς απλά απο την τηλεόραση....

    Ωστόσο επειδή οι περισσότεροι απο εμάς φοβόμαστε να μιλήσουμε και να αντιδράσουμε, καν να ζητήσουμε τα αυτονόητα ... μας φταίνε αυτοί που αντιδράνε και μιλάνε, και βγαίνουμε ειρηνικά στους δρόμους να διαμαρτυρηθούνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.