24/2/10

Η Συρία καταγγέλλει το Ισραήλ επειδή προτίθεται να εγγράψει δύο ιερές τοποθεσίες

Η Συρία κατήγγειλε την ανακοίνωση του Ισραήλ, ότι προτίθεται να εγγράψει δύο ιερές τοποθεσίες που βρίσκονται στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη στην κληρονομιά των ιστορικών τοποθεσιών του εβραϊκού κράτους.

"Η ανακοίνωση από τις ισραηλινές αρχές κατοχής να προσαρτήσουν δύο ιερές τοποθεσίες στη Χεβρώνα και τη Βηθλεέμ αποτελεί κατάφωρη παραβίαση του διεθνούς νόμου και μία συνέχιση της πολιτική εξεβραϊσμού των κατεχόμενων παλαιστινιακών περιοχών", επεσήμανε το υπουργείο Εξωτερικών της Συρίας σε ανακοίνωση Τύπου.

"Η Συρία καταγγέλλει με αυστηρότητα αυτή την επίθεση κατά των ιερών τοποθεσιών και της κληρονομιάς και ζητά από τη διεθνή κοινότητα, συμπεριλαμβανομένου και του ΟΗΕ, να απορρίψει αυτή την ανακοίνωση και να αναγκάσει το Ισραήλ να σεβαστεί το διεθνές δίκαιο", συνεχίζει η ανακοίνωση.

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανακοίνωσε την Κυριακή στο υπουργικό συμβούλιο ότι επιθυμεί να εγγράψει τον Τάφο της Ραχήλ, που βρίσκεται στη Βηθλεέμ, και τον Τάφο των Πατριαρχών, που βρίσκεται στη Χεβρώνα, στις ιστορικές τοποθεσίες του Ισραήλ.

iKypros
23/02/2010

3 σχόλια:

  1. καποτε ρωτησαν ,νομιζω τον νταγιαν ,πριν ποσο καιρο ειχαν εκπονησει τα σχεδια για τον πολεμο των 6 ημερων και αν εχουν κανει προβλεψη για το μελλον και αυτος απαντησε εχουμε σχεδια να καταλαβουμε και τον βορειο πολο αν χρειαστει-απο το βιβλιο του τσωρστιλ ο πολεμος των 6 ημερων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετσι λειτουργεί ένα σοβαρό κράτος με άξιους και ικανούς πολίτες και πολιτική ηγεσία.

    Αντε, να παίρνομε σειρά, γιατί ο δικός μας κατάλογος με τις ιστορικέ τοποθεσίες θα είναι τεράστιος.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Ετσι λειτουργεί ένα σοβαρό κράτος με άξιους και ικανούς πολίτες και πολιτική ηγεσία."

    Που γραφει στα αρ@@@@ του όοοοοολους τους κανονες του διεθνούς δικαιου με Αμερικανικες πλατες!Ενω εμεις αν τολμησουμε να κανουμε κατι παρομοιο(π.χ.με την ανατολική Θρακη, ή την Ιωνία)η σφαλιάρα που θα φαμε(παλι απο "το Αμέρικα")θα ειναι τοσο "σβουριχτή", που το "ωστικό" της "κύμα" θα κανει 5 φορες τον γυρο του πλανήτη!Ασε που θα ενεργοποιηθουν αυτοματως και όλα τα "Αμερικανικής κατασκευης και προελεύσεως" monitors, τα οποία δραστηριοποιούνται στην χωρα μας με την αδεια της εκάστοτε(αλλα παντοτε πουλημενης)κυβέρνησης και θα αρχίσουν να γρυλίζουν "ιμπεριαλιστές","φασίστες", κλπ!
    Αγορακι, "με ξενα κολυβα" ξερω και εγω να "κανω μνημόσυνο"!Ας μην ειχαν οι συμπατριώτες σου την "υψηλή προστασία" και θα σου'λεγα εγω που θα ειχαν τρουπώσει!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.