10/2/10

Ανεπιτίθεται στην Τουρκία το Ισραήλ

Για «αντι-ισραηλινές» θέσεις κατηγόρησε την Τουρκία ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Αβίγκντορ Λίμπερμαν, ο οποίος επισκέπτεται το Μπακού, διαβεβαιώνοντας πάντως ότι το εβραϊκό κράτος θα εργαστεί για να αποκαταστήσει τις σχέσεις του με την Άγκυρα.
«Το να λέει κανείς ότι οι ισραηλινές στρατιωτικές δυνάμεις είναι ένοχες γενοκτονίας, να αποκαλεί τις επιχειρήσεις για να προστατευθούν οι πολίτες μας 'έγκλημα κατά της ανθρωπότητας' (...) αυτή η σοβαρή αντι-ισραηλινή θέση δεν μπορεί να επαναλαμβάνεταικάθε εβδομάδα», δήλωσε ο Λίμπερμαν μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο του Αζερμπαϊτζάν Lider.
«Οι πρόσφατες αλλαγές οπτικής στην εξωτερική πολιτική της Τουρκίας είναι απροσδόκητες και όχι τελείως σαφείς», δήλωσε ακόμη διαβεβαιώνοντας ότι κάνει «ό,τι είναι δυνατόν για να επανέλθουν οι σχέσεις στο παλιό επίπεδο αυξημένης εμπιστοσύνης στο οποίο βρίσκονταν».
«Ελπίζουμε πως η Τουρκία, από την πλευρά της, θα κάνει μερικές αλλαγές στην οπτική της όσον αφορά την εξωτερική πολιτική», δήλωσε ο Ισραηλινός υπουργός.
Ο Λίμπερμαν άρχισε σήμερα τριήμερη επίσκεψη στην πρώην σοβιετική δημοκρατία του Αζερμπαϊτζάν, στενή σύμμαχο της Τουρκίας, όπου θα συναντηθεί με τον πρόεδρο Ιλχάμ Αλίεφ. Η Τουρκία θεωρείται από το 1996 περιφερειακή σύμμαχος του Ισραήλ. Όμως οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο χώρες επιδεινώθηκαν μετά την ισραηλινή επίθεση εναντίον της Γάζας, η οποία επικρίθηκε δριμύτατα από την Τουρκία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

41 σχόλια:

  1. Το Ισραήλ είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του Ελληνισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο μεγαλύτερος εχθρός του Ελληνισμού, είναι η βλακεία...

    @ Ανώνυμος 10 Φεβρουαρίου 2010 2:45 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με το "σχολιο" του/της
    (->10 Φεβρουαρίου 2010 3:08 μ.μ.)
    δραττομαι της ευκαιριας να υπενθιμισω στους Ελληνες(μονον) συμπατριωτες οτι'

    Χρήστες του Διαδυκτίου, πληρώνονται για να διαδίδουν καί να υποστηρίζουν την Ισραηλινή προπαγάνδα!!!!!

    Από τον Jonathan Cook.

    Η παθιασμένη υποστήριξη του Ισραήλ εκφραζόμενη στην αρχή' «αντιμίλησε τους» (Talkback) και τμήματα από σχόλια ιστοσελίδων, στο ίντερνετ σε blogs, σε συζητήσεις στο Facebook και αλλού μπορεί να μην είναι η πραγματικότητα όπως θέλουν (οι Εβραίοι) να φαίνεται. Το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ φέρεται να στρατολογεί ειδικές μυστικές ομάδες των οποίων το έργο θα είναι να «σερφάρουν» στο διαδίκτυο 24 ώρες την ημέρα και να διαδίδουν θετικά νέα για το Ισραήλ. Νεαροί Εβραίοι με γνώσεις στους υπολογιστές και στο ίντερνετ, κυρίως νέο-αποφοιτήσαντες από πανεπιστήμια, αλλά και νέο-αποστρατευθέντες από το στρατό του Ισραήλ και έχοντες γνώσεις ξένων γλωσσών, προσλαμβάνονται από την κυβέρνηση του Ισραήλ, να πλασάρουν εαυτούς σαν απλούς surfers ενώ στην ουσία υιοθετούν απόλυτα την γραμμή της κυβέρνησης του Ισραήλ, σχετικά με τη γενοκτονία που εξελίσσεται μπρος στα μάτια μας, στη Μέση Ανατολή.
    Η ύπαρξη μιας «διαδυκτιακής ομάδας πολέμου στο internet" ήρθε στο φως όταν εντάχθηκε στον προϋπολογισμό του υπουργείου εξωτερικών του Ισραηλ του τρέχοντος έτους. Περίπου 150.000 δολάρια έχουν προβλεφθεί, για το πρώτο στάδιο της ανάπτυξης (της ιδέας αυτής), με αναμενόμενη αυξημένη χρηματοδότηση για το επόμενο έτος.
    Ο Shturman, αναπληρωτής διευθυντής του τμήματος προπαγάνδας, (hasbara στα εβραίικα), του υπουργείου, παραδέχθηκε η ομάδα του θα εργάζεται με απόλυτη μυστικότητα.
    "Οι δικοί μας δεν θα λενε: "Γεια σας, είμαι από το τμήμα προπαγάνδας/ hasbara του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών και θέλω να σας πω το εξής".... «Ούτε θα παρουσιάζουν εαυτούς σαν ισραηλινούς ή Εβραίους», είπε. -"Θα μιλάνε σαν ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ιστολογίων και ως απλοί πολίτες, και θα σχολιάζουν με σχόλια που θα φαίνονται προσωπικά, αλλά θα πρέπει (τα σχόλια τους) να βασίζονται σε μια έτοιμη λίστα με τα μηνύματα που θα έχει επεξεργαστεί το υπουργείο Εξωτερικών".
    Περίπου 50.000 ακτιβιστές αναφέρθηκε να έχουν κατεβάσει ένα πρόγραμμα που ονομάζεται 'Μεγάφωνο' που στέλνει ένα σήμα στους μεταξύ των υπολογιστές, όταν ένα άρθρο δημοσιεύεται κάνοντας κριτική στο Ισραήλ. - (Όταν συμβεί κάτι τέτοιο) ΟΙ Εβραίοι πρέπει να βομβαρδίζουν το 'ύποπτο χώρο' του Ίντερνετ με παρατηρήσεις τους και σχόλια, που υποστηρίζουν το Ισραήλ...

    Όλο το άρθρο εδώ:

    http://avragioz.blogspot.com/2009/10/blog-post_8553.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O megalhteros exthros tou Ellhnismou einai o idios ellhnas!


    Tsakalos Nyrembergh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Opos einai ta pragmata exoume symmaxia tourkon me israil ypostiriksi ton tourkon se ola ta epipeda [ amyndiki texnologia ,propaganda ,stiriksi ebraikou loby], se megali klimaka kai katopteuoume tis prospathies tou israil na epanaferi tin tourkia stis optikes tou opos tis kales meres .Talos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ξέρουμε αν θα είναι προτιμότερο μια τουρκική περιφερειακή δύναμη Ή μια Ισραηλινή περιφερειακή δύναμη στην Μέση Ανατολή.

    Η Ρωσία αναγνώρισε τα Σκόπια ως Μακεδονία , το Ισραήλ τουλάχιστον το επίσημο Δεν αναγνώρισε τίποτα .
    Η αποκάλυψη της προβοκάτσιας ήρθε μετά από έρευνες της Μ ξεσκεπάζοντας και αδειάζοντας τους πρώην αποικιοκράτες .

    Δεν είναι το θέμα καθαρά και μόνο η Έλληνο Ισραηλινή Συμμαχία και φιλία... Είναι θέμα της ευρύτερης περιοχής .

    Καλά θα κάνουν στην ΕΕ το έκανε ήδη , να σκέπτονται την ισορροπία , η την καταστροφή που σίγουρα μπορεί να επέλθει σε Ευρώπη και Αμερική .

    Προτιμότερο μια χαλαρή ένωση τούρκο -αράβω- ισλαμιστικών μικρών κρατών με Ενωμένη Ανατολή σαν αυτή της ΕΕ και με περιφερική Δύναμη το Ισραήλ , πάρα μια νέα οθωμανική επικυριαρχία αβέβαιης σταθερότητας για πολλά κράτη .

    Επαναπορθώντας το 1/6 του παγκοσμίου πληθυσμού (λαθρομεταναστών, περίπου) στις πατρίδες τους .

    Η Ιερουσαλήμ θα μπορούσε να είναι μια πόλη συνδετικού ισορροπητικού κρίκου σε Δύση και Ανατολή. Ελεγχομένη βεβαίως πλήρως από το κράτος του Ισραήλ.

    Αυτή είναι η σκέψη μας ύστερα από ώρες (πονοκεφάλου) εργασίας για το συμφέρων όλων , είναι θέμα καθαρά στρατιωτικής/πολίτικης σκέψεις/θέσης για να μπορέσουμε να κοιμόμαστε στην μεσόγειο όλοι ειρηνικά.

    Δεν έχουμε να κάνουμε ούτε με μασόνους ούτε με φαντάσματα και πολλές φορές θίξαμε παράγοντες και λάθη του ανθελληνισμού , όπως σε άλλο άρθρο αυτού του ιστολογιού πολύ σωστά γράφτηκε και συγκρίθηκε ο Αντισημιτισμός με το Ανθελληνικό μένος .

    s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ Tsakalos Nyrembergh

    Τέλειωσε η Παγκόσμια Έκθεση παιγχνιδιού στην Νυρεμβέργη;
    Φτού ρε γαμώτο και ήθελα νάρθω να αγοράσω μερικά LGB και Marklin.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Anwnume 4:57 μ.μ
    Se perimenw gia mia alh ekthesh.

    Tsakalos Nyrembergh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 3:19 μ.μ.
    Αγαπητέ,αυτοί ας κάνουν την δουλειά τους, καί εμείς την δική μας.
    Η διαφορά μας είναι τεράστια,γιατί αυτοί στρατολογούνται από ανθρώπους,επί πληρωμή για προπαγάνδα,ενώ εμείς "στρατολογούμαστε" από την Αλήθεια,και το Φως...
    Το ποιός θα κερδίσει στο τέλος, θέλει και ερώτημα;;....
    Ας ενημερωθούμε,ας αφυπνιστούμε και ας αφυπνίσουμε,ας μιλήσουμε λοιπόν για την Αλήθεια,πολιτική,ή πνευματική,είναι αυτή.
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!!
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ!!
    ΖΗΤΩ ΤΟ ...ΦΩΣ...!!!

    ΕΥ,ΑΓΓΕΛΟΣ
    ΥΓ:Έχουν γνώση οι Φύλακες...οι ασώματοι εννοώ....και ας παρεξηγηθώ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @s
    " Δεν έχουμε να κάνουμε ούτε με μασόνους ούτε με φαντάσματα.."

    Kάνεις μεγάλο λάθος!!
    Οι μασώνοι(καλά να είναι οι άνθρωποι..επιλογή τους) είναι παντού, ο πόλεμος εναντίον του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας που διεξάγουν είναι πια φανερός...
    Σίγουρα όμως το ξέρεις πολύ καλά αν κρίνω από αυτά που λές...Δικαιωμά σου βέβαια,"δημοκρατία" έχουμε άλλωστε,αλλά μην λέμε και ό,τι θέλουμε....σε πρώτο πληθυντικό.....

    ΕΥ,ΑΓΓΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι μασώνοι(καλά να είναι οι άνθρωποι..επιλογή τους) είναι παντού, ο πόλεμος εναντίον του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας που διεξάγουν είναι πια φανερός...

    ego pantos gia tin orthodoksia den dino dekara. to idio kai gia ton papa kai ton islam. stamatiste na svinete ton ellinismo kai na ton taytizetai me mia abraiki thriskeia kai filosophia. ftanei, arketa kanate ston ellinismo. arketes patrides xasame gia esas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ''ο πόλεμος εναντίον του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας''

    Ορθοδοξη συνωμοσιολογια και σχιζοφρενοια, ασε που ελληνισμος και ορθοδοξια ειναι η μεγαλυτερη απατη απο την εποχη της 'αναστασης'. Κρινοντας απα τα σχολια, καλα κραταει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 6:08 μ.μ.
    6:13 μ.μ.
    Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος..καί έχει βιώσει την Αλήθεια...για να μην πω αυτός πού ΕΧΕΙ την ΑΛΗΘΕΙΑ....

    ΕΥΆΓΓΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μην βιάζεστε να κρίνετε αυτά τα δημοσιεύματα. Το ισραήλ προσπαθεί να κάτσει στο τραπέζι την τουρκία. Μετά από αυτό ανάλογα με την έκβαση των διαπραγματεύσεων θα πράξει. Μην ξεχνάτε ότι την θέλει πάρα πολύ για σύμμαχο την ώρα που ετοιμάζει επίθεση σε θέσεις του ιραν. Υπάρχει μεγάλη συνεργασία σε πολλούς τομείς ανάμεσα στις δύο χώρες. Η τουρκία όμως προσπαθεί να κρατήσει δύο καρπούζια σε μια παλάμη. θα έρθουν σκληρές διαπραγματεύσεις και θα μας βάλουν και εμάς μέσα με κάποιο τρόπο. Μάλλον με ένα επισόδειο που θα μας υποστηρίξουν τουλάχιστον προσκαιρα για να πείσουν την τουρκία να συννεργαστεί, εφόσον δεν καταφέρουν με τις συνομιλίες. Από την Ελλάδα θέλει σταθερά και σίγουρα βήματα γιατί οι καιροί είναι πονηροί και οι λακούβες πολλές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ΕΥ, ΑΓΓΕΛΟΣ
    Εννοούμε ότι εμείς Δεν είμαστε μασόνοι.

    Προφανώς , μπορεί να έχουμε να κάνουμε με ότι δύποτε και με οπίων δύποτε , είτε λέγετε μασόνος , είτε πεφωτισμένος .

    όμως είχαμε και αόρατες φιλικές μυστικές ελληνικές εταιρείες.

    Είναι άπλα θέμα προσεγγίσεις , ούτε με αρχαίο ελληνιστές έχουμε τίποτα , ούτε με τους Ρώσους , ούτε με τους Αμερικανούς Ευρωπαίους , Ισραηλίτες , ακόμα και με κάποιους τούρκους που βλέπουν την απολυταρχία .
    Είναι θέμα ενός ευρύτερου σχεδιασμού στην περιοχή , κάποια προσέγγιση έκανε πρόσφατα ο Ιταλός πρωθυπουργός τύπου ένταξης του Ισραήλ στην ΕΕ .

    Ξέρουμε και ότι υπάρχουν (λόγο γεωγραφίας κυρίως) υπηρεσίες πρόσφατα δημοσιευμένες που έκαναν λόγο για επιχείρησης σχεδιασμού εντος Τουρκίας από Ισραηλινούς έναντι σχεδιασμού άμυνας τους απέναντι στο Ιράν.

    Δεν έχουν πλέων (σήμερα όπως παλιά ) ανάγκη το Ισραήλ να εξαρτάτε από Οθωμανούς για επιβίωση τους, κάνοντας ότι έκαναν στο παρελθόν επί οθωμανισμού και λόγο ότι τότε επεκτείνονταν σε όλοι την βυζαντινή πρώην αυτοκρατορία (ιστορικά) οι Οθωμανοί (κυρίως ένα χαλιφάτο Σελτζούκων ήταν και το τούρκος ήταν και προσβλητικό για τους ίδιους …

    Το Ισραήλ (βλ πυρηνικά του) μπορεί να αναλάβει πλέων το ίδιο το ρόλο του Τοποτηρητή της περιοχής βάζοντας απλά σε μια ισορροπία γενικότερα την περιοχή, ακόμα και με επιθετική διπλωματία μπορεί να το προσέγγιση αν θέλει … νοούμενο ότι θα καταφέρουν να προσεγγίσουνε το Ιράν και να σταματήσουν τον αλυτρωτισμό της Τουρκίας του οθωμανικού επίκυριαρχήσμου όλης της περιοχής που ξυπνούν τον ακραίο αλυτρωτισμό του Ισλάμ ούτος η αλλιώς (δηλαδή και από το Ιράν και από την Τουρκία που διεκδικούν και η δυο τους τον έλεγχο την βασίλεια ας το πούμε και έτσι του Ισλάμ που οδηγεί σε ένα νέο αδιέξοδο για αυτό λέμε για μια Τούρκο-αράβω-ισλαμική εναλλάχτηκα χαλαρή Ένωση τύπου της ΕΕ για ισορροπία μεταξύ τους και άρα την αποφυγή εμφυλίων και άρα μια ευρύτερης οικονομικής ανάπτυξης τους αναγκάζοντας τον επαναπατρισμό πόλων υπηκόων τους, με ένα συνδετικό τοποτηρητή Δύσης και Ανατολής ) αλλιώς πάμε σε συγκρουσιακή θερμή παρατεταμένη φάση πράγμα που υποχρεώνει όλους σε εντάσεις σε όλοι την περιοχή.


    Φιλικά

    s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ s

    >Η Ιερουσαλήμ θα μπορούσε να είναι μια πόλη συνδετικού ισορροπητικού κρίκου σε Δύση και Ανατολή. Ελεγχομένη βεβαίως πλήρως από το κράτος του Ισραήλ.<

    Υπό ποία έννοια; Τον διαμεσολαβητικό ρόλο μεταξύ Δύσης και Ανατολής (ισλαμικών χωρών) μπορεί μόνον η Τουρκία να τον παίξει και προς τα εκεί κινείται. Και το ίδιο το Ισραήλ την χρειάζεται γι αυτό. Νομίζεις ότι θα ζήταγε αλλιώς συγγνώμη για την προσβολή προς τον Τούρκο πρέσβη και μάλιστα ευρισκόμενο εν δικαίω; Τι άλλο μπορούσε να κάνει η Τουρκία από το να αποσύρει τον πρέσβη της; "Θερμό" επεισόδιο; Ασφαλώς όχι.

    >Επαναπορθώντας το 1/6 του παγκοσμίου πληθυσμού (λαθρομεταναστών, περίπου) στις πατρίδες τους <

    Αυτό τώρα πού κολλά; Ας μην τα μπερδεύουμε όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ 3:19 μ.μ.

    Αυτό είναι το ... σοβαρό άρθρο που μας δίνεις να διαβάσουμε από μία απερίγραπτη σελίδα, η οποία κάνει μετάφραση με τον ... google ή κάποιον ακόμη χειρότερο δικτυακό μεταφραστή από τα αγγλικά; Μα καλά, για ζώα μας περνάς;

    "Jonathan Cook is a writer and journalist based in Nazareth, Israel. Jonathan Cook είναι συγγραφέας και δημοσιογράφος που βασίζονται στη Ναζαρέτ, Ισραήλ. His latest books are Israel and the Clash of Civilisations: Iraq, Iran and the Plan to Remake the Middle East (Pluto Press) and Disappearing Palestine: Israel's Experiments in Human Despair (Zed Books). Τελευταία βιβλία του είναι το Ισραήλ και τη σύγκρουση των πολιτισμών: το Ιράκ, το Ιράν και το σχέδιο για την Remake της Μέσης Ανατολής (Pluto Press) και την εξαφάνιση της Παλαιστίνης: Ισραήλ Πειράματα σε απόγνωση του ανθρώπου (Zed Books). His website is www.jkcook.net . Ιστοσελίδα του είναι www.jkcook.net."

    @ Λευκαδίτη

    Τι πόλεμο εναντίον της Ορθοδοξίας και της Ελλάδας κάνουν οι "μασώνοι"; Ο θείος μου, Θεός σχωρέσ' τον, "μασώνος" ήταν, αλλά βαθύτατα θρησκευόμενος και εκκλησιαζόμενος άνθρωπος. Αν δεν ήσαν οι Ελευθεροτέκτονες, έτσι είναι το κανονικό τους όνομα, εσύ σήμερα θα ζούσες ακόμη στην Οθωμανική Αυτοκρατορία, το ξέρεις; Ποιοι οργάνωσαν την "Φιλική Εταιρεία" νομίζεις; Άντε, άνοιξε κανένα βιβλίο της Ιστορίας, Λευκάδιε (κρίμα στ' όνομα, δηλαδή).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος..καί έχει βιώσει την Αλήθεια...για να μην πω αυτός πού ΕΧΕΙ την ΑΛΗΘΕΙΑ....

    ΕΥΆΓΓΕΛΟΣ

    Εννοειται Ευαγγελε, εννοειται, επι του παροντος γελαμε εμεις και θα συνεχισουμε επι πολλω... Οσο για την αληθεια (με μικρο 'α') ασ'την καλυτερα, οσοι ανθρωποι τοσες αληθειες. Τελος τα δογματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. διαβάζω τά σχόλιά σας ρε παιδιά καί αναρωτιέμαι...α)πόσο άσχετοι είναι ορισμένοι,β)πόσο κοντόφθαλμοι είναι άλλοι,γ)πόσο προβλέψιμοι είναι στήν (μονότονη)προπαγάνδα τους κάποιοι άλλοι,δ)πόσοι ημιπαράφρονες καί ημιμαθείς κυκλοφορούν εκεί έξω,ε)πόσοι πράκτορες μίσθαρνοι ή οικιοθελώς από βλακεία ή ιδεοληψία,στ)πόσο γραφικότερος αισθάνομαι πού κάθομαι καί ασχολούμαι ακόμη μέ όλα αυτά,τή στιγμή πού ο θάνατος πλησιάζει μέ γοργούς ρυθμούς.
    Ουαί τοίς ηττημένοις!Αλί στούς ζωντανούς. Ευάγγελε,ο Θεός, πάνω από όλα, Δικαιοσύνη εστί.Για τό λόγο αυτό έχω αρχίσει νά πιστεύω πώς καί αυτός μάς σιχάθηκε τέτοιοι πού καταντήσαμε.Εύχομαι νά αποδειχθώ πολύ λάθος.Μακάρι από κάπου νά αχνοφαινόταν μιά Ελπίς...

    γραφικός(ο γραφικότερος όλων!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. O Θεός πάνω απ'όλα Αγάπη εστί!!!
    Η ΑΓΑΠΗ,δεν σιχαίνεται τα δημιουργήματά της...
    Η Ελπἰς καί πολλές άλλες αρετές "κρύβονται" στο Δισκοπότηρο!!...καί όχι μόνο.

    ΕΥ,ΑΓΓΕΛΟΣ
    ΥΓ:Από το Δισκοπότηρο ξεκίνησε και η επανασταση του 1821...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 10:10 μ.μ.
    Λυπάμαι,αλλά δεν κατάλαβες τι λέω..
    Έχεις δίκιο...που έχεις άδικο...

    ΕΥ,ΑΓΓΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. As mi geliomaste ekei pou efthase tourkia tin pige kapios kapoio loby tin voithise me sxedio kai stratgiki .Na pou omos tora pou to thirio pai nafigi apo ton elenxo kai na gini xalifato taraxtikan Den kseroume an exoun katalavi pio teras exei ksipnisi .Ean omos nomisoune oti mboroune na ti skapoularoune me ena praksikopima [@]den gnorizoume tis andidrasis .Oute to sxedio B ean exoun sxedio na dimiourgisoun aneksartiti vasi sta sinora me to iran [kourdiki]mia aneksartiti kourdiki dimokratia .Prepi na mas apodiksoun para pola gia na exoume mia simpleusi san arxi .Talos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @ Galia και λοιπους παπατζηδες/δημοσιοκαφρους/προβοκατορες και σαγιανιμ ελληνοφωνους εβραιους.
    (10 Φεβρουαρίου 2010 8:30 μ.μ.)

    Δεν ειμεθα διατεθιμενοι να ανοιξουμε διαλογο με του λογου σας.
    Πισω στην Ισπανια απ' οπου μας κουβαληθηκατε ή στο ισραηλ σας.
    Εχετε "πατριδα" τωρα. Εστω και κλεμμενη.
    Για το αν εισαι ζωον ή οχι συμβουλευσου τον καθρεφτη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. >Αυτό είναι το ... σοβαρό άρθρο που μας δίνεις να διαβάσουμε από μία απερίγραπτη σελίδα<

    Ναι "απεριγραπτη" σελιδα γιατι σας τα κοπανει ετσι οπως πρεπει.
    Κι απ οτι πληροφορουμαι ο γερο-Αρβανιτης ουτε που σας αφηνει να μαγαρισετε το "τσαρδι του" οπως κανετε εδω μεσα.
    Απιστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δεν υπάρχει αντισημιτισμός στην Ελλάδα. Αυτό μας λέει ο 11 Φεβρουαρίου 2010 2:36 π.μ. και χαιρόμαστε ιδιαίτερα. :-)

    Σαγιεν

    ΥΓ: "Δεν ειμεθα" Ποιοι, ή χρησιμοποιείς για τον εαυτό σου τον πληθυντικό της μεγαλοπρεπείας ("Ημείς, ο βασιλεύς των Ελλήνων...) ;-))

    Κύριοι, Κύριοι Διαχειρισταί,

    Σώσατε το ιστολόγιό σας, έστω λίγη από την σοβαρότητα που του αρμόζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο μεγαλύτερος εχθρός του Ελληνισμού, είναι η βλακεία...
    SIMPHONO KAI EPAUKSANO! OSO ANFORA TO KYRIOS THEMA ISXUEI OTI EGRAPSA SE ALLO ARTHRO ME PARAPLISIO THEMA: OPSOMETHA EINAI TOSO DISKOLO NA KATALAVOUME TOI THA PREPEI NA VALOUME OS KYRIO STOXO TIS EKSOTERIKIS MAS POLITIKIS TIN EKSYPERETISI TON SYMFERONTON TIS XORAS MAS, TIS GLYKIAS ELLADAS KAI NA SYMAXOUME KATHE FORA ME AYTON POU MAS PROSFEREI TA KALITERA ANTALAGAMTA (OXI SYNEXOS ME TOUS IDOIUS?)
    Christos Voulgaris apo Londino

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Το να δημιουργηθεί μια μουσουλμανική Ενωμένη Ζώνη συνεπώς θα βοηθήσει στην ειρήνη της περιοχής υπό αυτό το πρίσμα λόγο των συγκρούσεων έχουμε και ένα σοβαρό πρόβλημα που επεκτείνετε σαν συνέπεια στο θέμα της εκμεταλλεύσεις της εμπορίας ανθρώπων , άρα συνδέεται και αυτό με την λαθρομετανάστευση δουλεμπόριο φτώχεια σαν επέκταση τον συγκρούσεων(πολέμων, εμφυλίων) και για αυτό το θίγουμε .
    Σίγουρα η Τουρκιά προσπαθεί να έχει και προφανώς έχει το ρόλο (που της έδωσαν αναγκάστηκα)στην μεσολάβηση Δύσης και Ανατολής(Ισλάμ) , και για αυτό το λόγο ζήτησαν συγγνώμη από το Ισραήλ.
    Ακριβώς εδώ δημιουργείτε όμως λόγο ανάγκης και ο αλυτρωτισμός επικυριαρχίας όλης της περιοχής (Επικυριαρχικός Κεμαλικός οθωμανισμός) που δημιουργεί προκαλώντας με την στάση της έντασης θερμών επεισοδίων και άρα αβεβαιότητας και αστάθειας σε όλη την ανατολική μεσόγειο δημιουργώντας προβλήματα(βλ την ένταση στο Νάτο και τους προβληματισμούς τους ) σε όλα τα κράτη κυρίως πχ Ελλάδας Κουρδών , και η στάση της Προβληματίζει πλέων και ενοχλεί έντονα το Ισραήλ σε κάποιο βαθμό άρα τινάζει στον αέρα προκαλώντας ένα μήνη 3 ΠΠ στην μέση ανατολή πράγμα που φοβούνται οι Αμερικανοί ότι ενδέχεται να προκαλέσουν σε τυχών συγκρούσεις τους με την Ελλάδα .
    Άρα τίθεται ζήτημα αστάθειας λόγο του αλυτρωτισμού επεκτατισμού της και το συνεχόμενο νταβατζηλίκι της σε όλη την περιοχή μακελεύοντας τους πάντες τελικά .
    Καταλήγοντας , Εναλλάχτηκα θα μπορούσε το Ισραήλ να δημιουργήσει ένα πολυδιάστατο Συνεδριακό κέντρο Μέσης ανατολής (σαν ΟΗΕ) ακριβώς στην Ιερουσαλήμ , λόγο ουδετερότητας τον δυο θρησκευτικό-πολίτικων τάσεων Δύσης και Ανατολής και το ότι υπάρχει Ιστορικότητα των δυο Πλευρών Δύσης Ανατολής σε αυτήν την πόλη όπου συνυπάρχουν Ιστορικά και όλα τα δόγματα άρα και μόνο καθαρά από πολυπολιτισμική άποψη της Ιστορίας , Θρησκειών, Κουλτούρας και ως Περιφερική Δύναμη λόγο επιβίωσης το ίδιο το Ισραήλ θα μπορεί να επιτύχει σε κάποιο βαθμό να ισορροπήσει μεταξύ του Ισλάμ λόγο και της σχέσεις που έχει το ίδιο μαζί του και με την δύση πάλι με την σχέση που έχει το ίδιο είναι θέμα όχι μόνο του κράτους Ισραήλ αλλά της Πόλης Ιερουσαλήμ (γεωγραφίας , γεωπολιτικής) βλέποντας την εναλλάχτηκα ως βάσει σε σχέση με την Τουρκιά όπως είπαμε και πριν λόγο πολιτιστικών , ιστορικών , θρησκευτικών , κοινωνικών τάσεων που αντιπροσωπεύει η Ιερουσαλήμ ως πόλη ελέγχοντας την αναγκάστηκα και το κράτος που την περιλαμβάνει δηλαδή το Ισραήλ .
    s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Στον σαγιανιμ 11 Φεβρουαρίου 2010 10:32 π.μ.

    Τον πουλο ειπαμε. Ειστε ανεπιθυμητοι.
    Δεν κανετε να ζειτε ουτε σε Ελληνικους υπονομους.
    Πρεπει να επεμβη ο εισαγγελεας και αλλες μυστικες υπηρεσιες του Καρτους με σας.
    Η αντιστροφη μετρηση εχει ηδη αρχισει.

    Παγκοσμιως.


    Η Επιτροπη.
    Ριχαρδος Περλ, Τζουντιθ Μιλλερ,
    Μιχαλης Λαντιν, Νταγκλας Φαϊθ, Ελλιοτ Αβρααμς,
    Δαβιδ Γουρμζερ, Μεϊραβ Γουρμζερ,
    Σκουτερ Λιμπι, Ιωσηφ Λιμπερμαν
    Νταϊαν Φαϊνσταϊν, Γιγκαλ Καρμον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καλημέρα ανώνυμε τι λίστα μη ξεχάσεις τώρα ποιος ανώνυμος είναι ξέρει εκείνος εγώ απλα ακολουθώ κατά γράμμα.
    Αποψη θα εκφράσω καθότι είμαι στην μερίδα των παράφρονων, κολλημένων, εθνικιστών , ρατσιστών, απίστων, παραπίστων, Χριστιανή στο θρήσκευμα αλλά όχι και τόσο φανατική της εκκλησίας.
    Οι σχέσεις του Τουρκίας Ισραήλ μου θυμίζουν σχέση ζευγαριού σε ΜΜΕ που λέει ελα να χωρίσουμε για την τηλεθέαση και μόλις τα αρπάξουμε πάλι μαζί.Παράλληλα ο καθε ένας ξεχωριστά ψάχνει και απο αναπληρωματικό έτσι για να είναι πάντα ''ζεστός'' και έτοιμος και παράλληλα να προσελκύει το ενδιαφέρον τύπου ''πρόσεξε καλά γιατί θα στη κάνω''.
    Ολα τα άλλα είναι μ' αλλα λόγια ν'αγαπιομαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @ σημίτες σχολιαστές της
    (11 Φεβρουαρίου 2010 10:32 π.μ.)

    Τι είδους Δημοκράτες είστε όταν παρακαλείτε, κλαψουρίζοντας, τον διαχειρηστή να λογοκρίνη σχόλια που δεν συμφέρουν εσάς καί τήν γιάφκα του Ισραήλ σας;
    Μήπως είστε Νεο-Ναζί ή Φασιστόμουτρα περιοπής καί δεν το ξέρετε;
    Πολλά έχουν λεχθεί για πρότερη οικονομική συνεργασία Ναζί και σημιτών. Η νοοτροπία σας καί τότε καί τώρα, φαίνεται νάναι η ίδια.
    Χμμμμ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Χριστινα καλημερα κι' απο μενα.
    (Εμενα εννοεις πονηρουλα εεε;)

    Ο καιρος στα "κατεχομενα" οπου ευρισκομαι ειναι αιθριος.
    Η λιστα ομως ειναι τεραστια. Συμπεριλαμβανει περιεργα και ξενοφερτα ονοματα μιας ιδιαζουσας οσμης! Εδω που τα λεμε, να παθαινης ασφυξια!
    Το καλο για την Ανθρωπωτητα ομως, ειναι οτι η λιστα αυτη ειναι ευρεως γνωστη γι αυτους που τους ενδιαφερει και αναζητουν την αληθεια.
    Διοτι η ΑΛΗΘΕΙΑ ειναι ως γνωστον ο εις και μοναδικος εχθρος αυτων που βρισκονται στην λιστα.
    Γι αυτο και σπαταλουν δεξια κι αριστερα τεραστια ποσα για την αγορα ΟΛΩΝ των ΜΜΕ της λεγομενης Δυσης.

    http://english.peopledaily.com.cn/200508/06/eng20050806_200589.html
    (Οταν διαβαζουμε λοιπον Γερμανικα περιοδικα και εφημεριδες ή βλεπουμε Γερμανικη τηλεοραση να ξερουμε οτι μας λενε την ΑΛΗΘΕΙΑ).

    Και το κανουν αυτο ακριβως για την ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΛΟΚΑΓΑΘΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ του Πλανητη.

    http://www.latimes.com/entertainment/news/celebrity/la-oe-stein19-2008dec19,0,2313474.column
    (απο μικρο κι απο πορνολαγνο, οπως ο Stein, μαθαινεις την αληθεια)

    ΥΓ.
    Εμαθα οτι το περασμενο Γεναρη καποιοι βαλανε φωτια (και δυο φορες μαλιστα) σε εναν τοπο λατρειας μιας ξενοφερτης θρησκειας, στα Χανια της Λεβεντογεννας Κρητης. Μηπως εμαθες τιποτε για τους διπλο-εμπρηστες και τους ηθικους αυτουργους τους;
    Πολυ θα ηθελα να μαθω την ΠΛΗΡΗ εξελιξη της υποθεσης.
    Εκτος και αν μερικοι (της λιστας) την εχουν υποβιβασει απο κακουργημα σε παραπτωμα και ταυτοχρονα τρωγοντας τα νυχια τους που τους "τσακωσαν στα πρασα", την "εκαναν γυριστη" και την εβαλαν στο συρταρι, επιστρεφοντας στα Blue Prints τους, για να σχεδιασουν μια αλλη μελλοντικη προβοκατσια (σε Διεθνη κλιμακα παντα, διοτι οι Αμερικανο-Φραγκοι ειναι μουργοι και "μασανε") εναντιον των Ελληνων.

    Ο εισαγγελεας και αλλες μυστικες υπηρεσιες της Ελλαδος μ' ακουνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Στον σαγιανιμ 11 Φεβρουαρίου 2010 10:32 π.μ.

    Τον πουλο ειπαμε. Ειστε ανεπιθυμητοι.
    Δεν κανετε να ζειτε ουτε σε Ελληνικους υπονομους.
    Πρεπει να επεμβη ο εισαγγελεας και αλλες μυστικες υπηρεσιες του Καρτους με σας.
    Η αντιστροφη μετρηση εχει ηδη αρχισει.
    Παγκοσμιως.
    (μετα τον επαιξαμε και ξεθυμαναμε!)

    Η Επιτροπη μεσήλικων φαντασιόπληκτων ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΩN ΠΕΟΚΡΟΥΣΤΩN`


    Ριχαρδος Περλ, Τζουντιθ Μιλλερ,
    Μιχαλης Λαντιν, Νταγκλας Φαϊθ, Ελλιοτ Αβρααμς,
    Δαβιδ Γουρμζερ, Μεϊραβ Γουρμζερ,
    Σκουτερ Λιμπι, Ιωσηφ Λιμπερμαν
    Νταϊαν Φαϊνσταϊν, Γιγκαλ Καρμον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. δραττομαι της ευκαιριας να υπενθιμισω στους Ελληνες(μονον) συμπατριωτες οτι'

    Χρήστες του Διαδυκτίου, πληρώνονται για να διαδίδουν καί να υποστηρίζουν την Ισραηλινή προπαγάνδα!!!!!

    (μετα τον επαιξα και ξεθυμανα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. απο μικρο κι απο πορνολαγνο, οπως ο Stein, μαθαινεις την αληθεια)
    (μετα τον επαιξα και ξεθυμανα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τι είδους Δημοκράτες είστε όταν παρακαλείτε, κλαψουρίζοντας, τον διαχειρηστή να λογοκρίνη σχόλια που δεν συμφέρουν εσάς καί τήν γιάφκα του Ισραήλ σας;
    Μήπως είστε Νεο-Ναζί ή Φασιστόμουτρα περιοπής καί δεν το ξέρετε;
    Πολλά έχουν λεχθεί για πρότερη οικονομική συνεργασία Ναζί και σημιτών. Η νοοτροπία σας καί τότε καί τώρα, φαίνεται νάναι η ίδια.
    υπερβολές ενος φαντασιόπληκτου ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚOY ΠΕΟΚΡΟΥΣΤΗ όπως η αφεντιά μου!Σαφως και ειμαι φασίστας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ειμαστε ανεπιθυμητοι παγκοσμιως.
    Δεν κανει να ζουμε ουτε σε Ελληνικους υπονομους.
    Πρεπει να επεμβη ο εισαγγελεας και αλλες μυστικες υπηρεσιες του Καρτους για μας.



    Η Επιτροπη φαντασιόπληκτων
    φασιστών
    Ριχαρδος Περλ, Τζουντιθ Μιλλερ,
    Μιχαλης Λαντιν, Νταγκλας Φαϊθ, Ελλιοτ Αβρααμς,
    Δαβιδ Γουρμζερ, Μεϊραβ Γουρμζερ,
    Σκουτερ Λιμπι, Ιωσηφ Λιμπερμαν
    Νταϊαν Φαϊνσταϊν, Γιγκαλ Καρμον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Pros epitropi kai allous aksiothrinitous1Ego eimai ELLINAS KAI OXI EVRAIOS apara tis filotimes sa prospatheis na me parousousiatete os tetoio!Apo tin alli omos esies para tis prospatheis sas apoklietai na ginete anthropoi pote (katastsasi pou tin kserete gia auto den exete to tharos na grapste me to onoma sas!0Kai pareptintos gia `agoraste tipota rouxa gia penthos giati i 8 Maiou den einai para polu makria!Kai gia opoion thelei na dioksei sympatrotes mas aneksartitos thriskeumatos apo ton xora mas i apantisi sou tha einai panta kai esi na pas stin kolasi gia na kaneis parea ston Adolfo sou!
    ZITO I ELLADA I DIKAOSYNI KAI I ALITHEIA!
    Christos Voulgaris apo Londino

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Προς προβοκατορες και μη εξαιρετεους, σαγιανιμ.

    Καλα και Ταλμουδικα ολα αυτα. Αλλα για την συναγωγη δεν μας ειπατε τιποτε. Ποιος την εκαψε; Εσεις και οι δικοι σας στη Βαση κατι θα ξερετε.
    Τουλαχιστον ρε παιδι μου με τοση εκσπερματωση θα μπορουσατε να σβησετε τη φωτια μονοι σας χωρις την βοηθεια της ΠΥ Χανιων. Θα μπορουσατε να παραβγητε και ποιος το πεταει μακρυτερα. Αξιοι απογονοι του Αυναν ειστε. Και θα γλυτωναμε και το νερο. Κι ουτε γατα ουτε ζημια.
    Ουτε θα μαθαινε τιποτε ο "Ανδρεας Αποστολου".

    Αναγνωσταρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 10 Φεβρουαρίου 2010 5:13 μ.μ.

    Tsakale σου 'ρχομαι. Μονο σε τιποτε μουσεια και εκθεσεις πισινοκαυτωματος μη με τρεχαλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Χριστινα καλημερα κι' απο μενα.
    (Εμενα εννοεις πονηρουλα εεε;)

    11 Φεβρουαρίου 2010 5:26 μ.μ.

    Καλημέρα :-) μετά από τόσους μήνες ακόμα και η ανωνυμία είναι επώνυμη.
    Αλλωστε μια γνωστή παροιμία λέει :
    ''με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις''

    Απλά εγώ λέω το όνομα μου το αληθινό αν και δεν είναι το μοναδικό έχω δυο οπότε επιλέγω.
    ΟΣο για το τι έγινε με την φωτιά το θέμα είναι σε κάποιο γραφείο και λύνετε υποθέτω....Το κακό είναι ότι ό μόνος λόγος που δεν λύθηκε ακόμα έχω την εντύπωση ότι είναι επειδή πιάστηκαν οι ένοχοι και δεν βόλευαν ακριβώς αλλά εντάξει μήπως είναι και το μοναδικό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Πουναι το σχολιο/απαντηση μας στον/στους
    11 Φεβρουαρίου 2010 7:54 μ.μ.
    11 Φεβρουαρίου 2010 8:15 μ.μ.
    11 Φεβρουαρίου 2010 7:45 μ.μ.
    11 Φεβρουαρίου 2010 7:43 μ.μ.
    11 Φεβρουαρίου 2010 7:37 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.