17/7/10

Προσκάλεσαν Ε/κ για τα πανηγύρια της εισβολής

Ετοιμάζεται το κατοχικό καθεστώς για την 20ή Ιουλίου
ΠΑΝΗΓΥΡΙΑετοιμάζουν οι Τούρκοι για να «γιορτάζουν» την επέτειο της εισβολής της 20ής Ιουλίου 1974. Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί ο κατάλογος με τα ονόματα των εκ Τουρκίας αξιωματούχων που θα παραστούν. Το μόνο όνομα είναι αυτό του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσάρογλου. Και φέτος συμμετέχει το ακροβατικό σμήνος της τουρκικής πολιτικής αεροπορίας.

Για πρώτη χρονιά φέτος η λεγόμενη ένωση ξένου Τύπου διοργανώνει εκδήλωση με την ονομασία «σκοπιά αυγής».

Οργανωμένα σύνολα και καλλιτέχνες θα δώσουν το παρών τους στο σημείο όπου αποβιβάστηκαν οι Τούρκοι. Η εκδήλωση θα αρχίσει ακριβώς τα μεσάνυκτα της 19ης προς 20ή Ιουλίου και θα συνοδεύεται με πυροτεχνήματα, ενώ θα γίνει και αναπαράσταση της απόβασης. «20 χοτζάδες θα τελέσουν μνημόσυνο για τους πεσόντες.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί στις 05.30 το πρωί με πρόγευμα». Όπως γράφει η «ΚΙΜΠΡΙΣ», μέσω της ειρηνευτικής δύναμης ΟΥΝΦΙΚΥΠ «απεστάλησαν προσκλήσεις και σε Ε/κ για να παραστούν στην εκδήλωση». Εκδηλώσεις για την επέτειο της εισβολής θα λάβουν χώρα και σε Μερσίνη και Σελεύκεια της Νότιας Τουρκίας, περιοχές από όπου απέπλευσαν τα πλοία για την απόβαση στην Κύπρο.
ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

14 σχόλια:

  1. Γιατί νά μήν γιορτάσουν;
    Από μειονότητα έγιναν...κράτος καί μάλιστα τούς δίνουμε τήν έκ ..περιντροπής προεδρία...καί άλλα...καί κάνουν τούς δύσκολους.
    Σέ λίγα χρόνια θά παρακαλάμε νά τήν πάρουν όλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To ότι όλες οι άλλες χώρες γιορτάζουν την απελευθέρωση τους ή την νίκη τους επί των όποιων εισβολέων ενώ οι τούρκοι το μόνο που γιορτάζουν είναι οι εισβολές σε ξένες χώρες δεν τους παραξενεύει;
    Εννοώ οι ίδιοι οι τούρκοι των νεότερων γενεών δεν αναρωτιούνται γιατί οι εθνικές τους γιορτές αφορούν την άλωση της Πόλης, τον Αττίλα κλπ; Δεν τους ενοχλεί που γιορτάζουν όλο υπερηφάνια τις καταστροφές και τις σφαγές ξένων λαών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτός ο πρωτογονισμός των Τούρκων εις βάρος των υπόλοιπων λαών είναι που τους χαρακτηρίζει στους αιώνες, που τους κάνει μισητούς και που σίγουρα κάποια στιγμή θα τους γυρίσει μπούμερανγκ, πολύ άσχημα! Ακριβώς σαν ένα πύργο στην άμμο, που γκρεμίζεται και τίποτα δεν θυμίζει τι υπήρχε εκεί πριν!

    Γιατί από τη στιγμή που τα θεμέλιά τους είναι σάπια, από τη στιγμή που σκέφτονται αντικειμενικά λάθος, πρωτόγονα, Μογγολικά (ακόμα!), δεν θα πάνε μακριά. Είναι ο μόνος λαός που όχι μόνο παραμένει κραυγαλέα και ριζικά απολίτιστος αλλά που ο ίδιος διατυμπανίζει τον πρωτογονισμό του! Ήδη λοιπόν δυανύουν λάθος δρόμο και κάποια στιγμή θα φτάσουν με φόρα σε αδιέξοδο, ή χειρότερα, στον γκρεμό.
    Τότε θα πληρώσουν το τίμημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πεντε της ΕΟΚΑ Γ με τους τους αναλογους ε/α εστω και σταινκερ ,αλλοι πεντε για την ζωνη και ο τρελλος με το ελλικοπτερο που θα τους απο ενγκλοβισει,και να δειτε πυροτεχνειματα .ΤΑΛΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ 17 Ιουλίου 2010 11:07 π.μ.

    Δεν τους ενοχλεί γιατί είναι λαός που το μόνο που σκέφτεται είναι το πλιάτσικο και φυσικά η απαγωγή κοριτσιών. Άλλωστε γιορτάζουν με τόση υπερβολή τις κατακτήσεις τους για να μη χαθεί ο "πολιτισμός" τους απο την νεολαία και τα Τουρκόπουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΥΠΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ,ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ,ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ;ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΙΝΗΣΕΙΣ,ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ;ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ.ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ,ΕΝΟΧΕΣ.ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΧΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ.ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΕΤΤΑΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί δεν καλούν τους διάφορους Αντίφα, Αντεξουσιαστές, Τρομοκράτες, Ιντυμήντια, Αναρχικούς, Ακτιβιστές, Κουκουλοφόρους, Μπάχαλα, ΚΝΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΣΥΡΙΖΑ κτλπ να παραστούν στην γιορτή οι Τούρκοι;

    Δεν γιορτάζεται η 20η Ιουλίου απο τα Ιντυμήντια/Ακτιβιστές/Αντεξουσιαστές/ΠΑΜΕ-ΚΚΕ/ΑΝΤΙΦΑ ώς η επέτειος απελευθέρωσης της Κύπρου απο τον Ελληνικό Φασισμό;

    Τα Ιντυμήντια/Αντίφα/Αντεξουσιαστές/Ακτιβιστές/Μπάχαλα δεν τιμούν τον Δημοκρατικό Στρατό της Τουρκίας ώς νικητή κατά του Ελληνοκυπριακού Φασιστικού Στρατού;

    Το ΑΚΕΛ και το ΚΚΕ δεν συμφωνούν με την παραπάνω θέση;

    Να λοιπόν γιατί καλούν Ελληνοκύπριους (Το Ελληνο σημαίνει Ελληνόφωνους) στην Γιορτή της Δημοκρατίας οι Δημοκράτες, Ανθρωπιστές και Ακτιβιστές Τούρκοι.

    Αλλίμονο σε τα μας.

    Υστερόγραφο: Οπως ακριβώς έγραφε ο Κομουνιστής Εριχ Χόνεκερ για τους 4 εκατομμύρια νεκρούς του Γερμανικού Στρατού στο Ανατολικό Μέτωπο, ότι δηλαδή

    Οι νέκροι (στρατιώτες) φταίνε που σκοτώθηκαν γιατί μπήκαν μπροστά απο τα πυρά του Δημοκρατικού Κόκκινου Στρατού, έτσι δε λένε και για τους χιλιάδες Ελληνοκύπριους νεκρούς οι Αντίφα, Αντεξουσιαστές, Τρομοκράτες, Ιντυμήντια, Αναρχικοί, Ακτιβιστές, Κουκουλοφόροι, Μπάχαλα, ΚΝΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΣΥΡΙΖΑ κτλπ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ 17 Ιουλίου 2010 11:07 π.μ.

    Είναι απλό. Έτσι διδάχτηκαν. Στο πνεύμα αυτό γαλουχήθηκαν. Είναι αναμφιβόλως βάρβαροι. Μπορεί να πήραμε τους Τούρκους από την στέπα, αλλά ποτέ δεν πήραμε την στέπα από τους Τούρκους.

    Από την άλλη, δεν έχουν κάποιον απελευθερωτικό αγώνα να γιορτάσουν, διότι δεν δέχτηκαν ακόμη επίθεση στο έδαφός τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στο χωριο μου λενε: όταν το μυρμήγκι βγάλει φτερά, πάει για ψόφο. Και η Τουρκια εχει βγαλει τα φτερα της, νομιζοντας οτι θα πεταξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. την ντόρα την καλέσανε στην γιορτή ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπραβο στους τουρκους,

    Τιμη και δοξα στον τουρκικο στρατο,

    διαφωνω με τα τα κλαψουρισματα των προηγουμενων σχολιων

    ε, τι να κανουμε ρε παιδια, αφου βρισκουν , και τα κανουν,
    τη δουλεια τους και το συμφερον τους κανουν

    το θεμα ειναι τι εχουμε κανει εμεις ολα αυτα τα χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝΑΘΘΕΜΑΝ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟΥΣ, ΣΤ' ΑΝΑΘΘΕΜΑΝ ΝΑ ΠΑΣΙΝ ΤΖΙΑΙ ΠΟΤΖΕΙ ΤΖΙΑΙ ΤΖΙΕΙ ΤΖΙ ΟΙ ΤΟΥΡΤΖΙΟΙ ΤΖΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΙ - ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ - Η ΚΟΥΦΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΗΣΕΙ!!!

    ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θα γίνουν εκδηλώσεις καταδίκης. Ευπρόσδεκτοι όσοι είναι στην Κύπρο.
    www.elamcy.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Aπο μια αποψη καλυτερα! γιατι αυτοι που θα πανε θα `ειναι σιγουρα προδοτες...
    Χτρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.