10/1/11

Δίκτυο κατασκόπων που συνδέεται με τη Μοσάντ δηλώνει ότι εξάρθρωσε το Ιράν

Κρατούνται για τη δολοφονία επιστήμονα

Κατασκόπους του Ισραήλ και των ΗΠΑ έχει κατηγορήσει για τη δολοφονία του επιστήμονα το καθεστώς Αχμαντινετζάντ
Κατασκόπους του Ισραήλ και των ΗΠΑ έχει κατηγορήσει για τη δολοφονία του επιστήμονα το καθεστώς Αχμαντινετζάντ   (Φωτογραφία:  Reuters)
Τεχεράνη, Ιράν
Τη σύλληψη μελών ενός «δικτύου κατασκόπων» που συνδέεται με τις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες και βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία Ιρανού πυρηνικού επιστήμονα το 2010, ανακοίνωσε τη Δευτέρα η Τεχεράνη.
«Το δίκτυο κατασκόπων και τρομοκρατών που συνδέεται με τη Μοσάντ εξουδετερώθηκε. Το δίκτυο αυτό βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία του Μασούντ Αλί-Μοχαμαντί» μετέδωσε η ιρανική κρατική τηλεόραση, επικαλούμενη ανακοίνωση του υπουργείου Πληροφοριών.
Ο 50χρονος Μοχαμαντί, λέκτορας στο πανεπιστήμιο της Τεχεράνης, σκοτώθηκε κοντά στο σπίτι του στις 12 Ιανουαρίου του 2010 όταν πυροδοτήθηκε με τηλεχειρισμό μηχανισμός που είχε τοποθετηθεί σε μοτοποδήλατο.
Το Ιράν κατηγόρησε την εποχή εκείνη για τη δολοφονία πράκτορες του Ισραήλ και των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Ουάσινγκτον είχε απορρίψει τις κατηγορίες ως παράλογες.
Στη νέα ανακοίνωση του ισραηλινού υπουργείου Πληροφοριών αναφέρεται ότι η Μοσάντ χρησιμοποίησε βάσεις σε ορισμένες ευρωπαϊκές και μη χώρες, καθώς και σε γειτονικά κράτη του Ιράν, με στόχο τη δολοφονία του Ιρανού πυρηνικού επιστήμονα.
Αν και ο Μασούντ Αλί-Μοχαμαντί χαρακτηρίζεται από το Ιράν ως πυρηνικός επιστήμονες, εμπειρογνώμονες από τις ΗΠΑ και τη Βρετανία έχουν δηλώσει βασισμένοι στη δημοσιευμένη έρευνά του ότι ο Μοχαμαντί ήταν μάλλον απίθανο να εργαζόταν για το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα.
Newsroom ΔΟΛ

18 σχόλια:

  1. Αντίστοιχο δίκτυο ισραηλινών
    κατασκόπων αποκαλύφθηκε στην Αίγυπτο
    και εκτελέστηκαν.

    Πρόκειται για τους δυο εκπαιδευμένους από τη Μοσάντ καρχαρίες που επιτέθηκαν σε τουρίστες στο Sharm al-Sheikh, με στόχο να βλάψουν τον αιγυπτιακό τουρισμό! Οι αιγυπτιακές αρχές μετά από καρχαριοκυνηγητό κατάφεραν και τους σκότωσαν.

    Αντίστοιχη επιτυχία είχε η Σαουδική Αραβία, όπου συνέλαβε πριν λίγες μέρες τον
    δεύτερο κατά σειρά, φτερωτό κατάσκοπο, ένα αρπακτικό πτηνό.
    Το συνεργαζόμενο με τη Μοσάντ
    όρνεο εντοπίστηκε να πετά κοντά σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις, οδηγήθηκε για ανάκριση, και αφού απεδόθησαν κατηγορίες, αφέθηκε προσωρινά ελεύθερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγα μη κατσει το Ιραν επανω στα αυγα και τα σπασει και λερωσει και την κελεμπια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kai giati na min iparxoun praktores tou Israil sto Iran?
    Pos allios -opos lene- tha katastrepsoun to piriniko tou programma, ean den exoun ekei dikous tous anthropous?
    H 4:27 ti thelei na mas pei? Den iparxoun?
    `H mipos thelei na mas pei oti oi praktores tis mosant einai asilliptoi?
    Otan prin kairo dolofonisan to stelexos tis xamas se ksenodoxeio sta emirata, oi dolofonoi entopistikan amesos afou iparxoun ws kai fotografies tous.

    `H oi Iranoi den exoun ki aftoi mistikes ipiresies?
    tzimis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αναρτήθηκε από Iapetos στις 12/29/2010 08:31:00 πμ
    Ετικέτες Μέση Ανατολή, Παλαιστίνη

    "Πληροφορίες για τη στάση των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ως προς τη δολοφονία υψηλόβαθμου στελέχους της Χαμάς σε ξενοδοχείο της χώρας φέρνει στο φως το Wikileaks.Τα ΗΑΕ φαίνονται να προσπάθησαν να αποκρύψουν όσο μπορούσαν τη δολοφονία - που θεωρείται έργο πρακτόρων του Ισραήλ.
    Όπως φαινεται από τα διαβαθμισμένα αμερικανικά έγγραφα που ήρθαν στη δημοσιότητα δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση για το θάνατο του Μαχμούντ αλ Μπαμπχούχ, παρά μόνο εννιά ημέρες αφού το πτώμα του βρέθηκε σε ξενοδοψείο του Ντουμπάι και αφού η Χαμάς είχε κάνει γνωστό το θάνατό του.
    Της επίσημης ανακοίνωσης από τα ΗΑΕ είχαν προηγηθεί μυστικές διαβουλεύσεις υψηλόβαθμων στελεχών της κυβέρνησης των Εμιράτων με διεθνείς παράγοντες πάνω στη στάση που έπρεπε να κρατήσουν.
    Αρχικά η αστυνομία αναφερόταν στη δολοφονία λέγοντας ότι την πραγματοποίησαν "έμπειροι εγκληματίες" που ταξίδευαν με ευρωπαϊκά διαβατήρια, ενώ αργότερα επίσημα μίλησαν για εμπλοκή της Μοσάντ, γιατί αλλιώς θα εθεωρείτο ότι θα προστάτευαν το Ισραήλ.Σημειώνεται ότι το Ισραήλ ποτέ δεν παραδέχτηκε εμπλοκή στη δολοφονία."

    1 σχόλιo:

    Ανώνυμος είπε...
    Δηλαδή περιμέναμε τα Wikileaks να μας πούνε την αλήθεια;
    Εδώ ο κόσμος και οι επίσημες κυβερνήσεις Αγγλίας, Γερμανίας, Αυστραλίας κλπ τόχαν τούμπανο για τους εβραίους Τζεϊμποντάδες (έγιναν και συλλήψεις μάλιστα, αλλά οι εβραιόδουλοι όπως οι αυτοί της Γερμανίας τους απέλασαν στο Ισραήλ) που με την αρωγή της "επίσημης κυβέρνησης του Ισραήλ" έκλεψαν διαβατήρια άλλων εθνών (στην ουσία προσέβαλαν τα κυριαρχικά δικαιώματα των Εθνών αυτών) για να δολοφονησουν τον αξιωματικό της Χαμάς.
    Αλλά από το ανωτέρω δημοσίευμα βγαίνει και μια πραγματική αλήθεια και είδηση.
    Το πόσο κρυφο-εβραιόδουλα είναι τα τυραννικά και φασιστικά για τους κατοίκους τους αραβικά-μουσουλμανικά κράτη μεταξύ των οποίων και η Τουρκία παρά τους θεατρινισμούς της (με εξαίρεση τον "άξονα του κακού" -Ιράν, Συρία, Βόρεια Κορέα- πρώτα ήταν και το Ιράκ μέσα ) που τόσο υποτίθεται μερικοί ισραηλοβλαμμένοι εδώ μέσα δηλώνουν δήθεν και καλά "απέχθεια και αποστροφή" και προγκάνε εμάς τους υπόλοιπους ότι είμαστε ισλαμοφασίστες που λεμε για το Ισραήλ:
    Μακριά κι αλάργα.
    Αλλά στην ουσία οι εβραίοι το παίζουν όχι σε διπλό αλλά τριπλό και τετραπλό ταμπλό με τους Τουρκοαραβοϊσλαμιστές. Στο κάτω-κάτω της γραφής αδερφάκια δεν είναι;
    Και αυτό φοβούνται οι εδώ μέσα εβραιολάγνοι μπας και τους ανακαλύψουμε.
    Τι να ανακαλύψουμε; Την πνιγμένη μύγα μες στο γάλα;


    Σαμουήλ Κ. Γιακουμέλ
    Νέα Σμύρνη

    29 Δεκεμβρίου 2010 7:37 μ.μ.

    (copy/paste apo tzimis)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντως οι πιο πετυχημένοι, κι άπιαστοι, πράκτορες της ΜΟΣΑΝΤ σίγουρα θα μιλάν ελληνικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. [....Αντίστοιχη επιτυχία είχε η Σαουδική Αραβία, όπου συνέλαβε πριν λίγες μέρες τον
    δεύτερο κατά σειρά, φτερωτό κατάσκοπο, ένα αρπακτικό πτηνό....]

    Δηλαδη ποια η διαφορα σας απο τα φτερωτα αρπακτικα;
    Αααα ξεχασα ειστε ερπετα και οχι φτερωτα.

    Ιωαννης Παπατζης
    Λουτρακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Δίκτυο κατασκόπων που συνδέεται με τη Μοσάντ δηλώνει ότι εξάρθρωσε το Ιράν"

    Δηλαδη συνελαβαν Ιρανοφωνους σαγιανιμ* που κατοπιν συνομωσιας και εντολων μιας εχθρικης για τον Ιρανικο Λαο κλικας, δολοφονησαν χωρις αιτια εναν συνανθρωπο τους.
    Δεν εξηγειται αλλιως.
    Χμμμμ τι να μου θυμιζη εκεινο το "Ιρανοφωνοι σαγιανιμ".... που μας περιγραφει τοσο γλαφυρα το
    copy/paste του 
    tzimi

    * Σαγιανιμ
    Για την ερμηνεια της λεξης, στους "νεοσυλλεκτους" του Ινφογνωμωνα, θα συνιστουσα να διαβασουν τα βιβλια του Μιχαλη Κολινς Παϊπερ
    "The Judas Goats-the enemy within" και του Βικτωρα Οστροβσκι "By the way of Deception" και θα καταλαβουν τι εστι (ενικ.)Σαγιαν (πληθ.)Σαγιανιμ

    Αν επιθυμειτε να μαθετε πιο γρηγορα την εννοια της λεξης, "Σαγιαν" διαβαστε το σχολιο του εγκαθετου ελληνοφωνου σαγιαν (10 Ιανουαρίου 2011 4:27 μ.μ.) και θα παρετε μια γευση ή πηγαινετε στο Ελευθεριος Βενιζελος να τους δειτε και απο κοντα οταν θα φωναζουν στον εκλεκτο τους προσκεκλημενο. "Ναζι κανεις ή να μην ζη";




    Όμαδεον
    Λωριδα της Γαζας
    σκλαβωμενη απο εβραιους
    γενοκτονους-εθνοκτονους
    Παλαιστινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και η απάντηση στο παραπάνω κουΐζ είναι:
    Nαζ(ε)ί Ομαδεον, Ναζ(ε)ί!

    Είναι "Σαγιάν" η Αίγυπτος που κατηγόρησε τους καρχαρίες για κατασκοπεία;
    Είναι "Σαγιάν" η Σαουδική Αραβία που συνέλαβε τους γύπες για κατασκοπεία;

    Γιατί ενοχλήθηκες;
    Ή μήπως από τη μέρα που γκρεμίστηκε το Shepherd Hotel, το σπίτι του συνεργάτη του Χίτλερ, Μουφτή της Ιερουσαλήμ Husseini, έχεις νευράκια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ψοφια "Κοσερ" μυγα μεσ' το γαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όμαδεον
    Αν επιθυμειτε να μαθετε πιο γρηγορα την εννοια της λεξης, "Σαγιαν" διαβαστε το σχολιο του εγκαθετου ελληνοφωνου σαγιαν (10 Ιανουαρίου 2011 4:27 μ.μ.)

    Τουλαχιστον για το θεμα της κατασπαραξης της Γερμανιδας τουριστριας στο Σαρμ ελ σειχ που αποδοθηκε απο τους Αιγυπτιους σε καρχαριες που ...εκπαιδευτηκαν απο την μοσσαντ για τον συγκεκριμμενο λογο και εμεις το διαβασαμε στον τυπο και μαλιστα γελασαμε πολυ.Γιατι αποδιδεις την ειδηση αυτην αυθαιρετα σε ..."σαγιανιμ",μηπως φιλε μου υπερβαλλεις λιγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ 11 Ιανουαρίου 2011 2:01 μ.μ.

    Που είδες το παράτυπο;
    Δηλαδή αποκλείεται οι Μοσσαντιανοί σου να είχαν εγκλωβίσει σε ενυδρείο 5-6 καρχαρίες ατάϊστους για κάνα μήνα και να τους εξαμόλυσαν κοντά σε τουριστική ακτή της Αιγύπτου με την θαλαμηγό του Νετανιάχου για αυτόν ακριβώς τον σκοπό;
    ΤΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ;
    Εξ άλλου χρειάζεται οι ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΓΝΩΣΤΟΙ "καρχαρίες" να εκπαιδεύουν καρχαρίες για να "συμπεριφέρονται" σαν καρχαρίες, οι καρχαρίες;
    Για σκέψου το λιγάκι loan-shark και κουφιοκεφαλάκη!
    Και γιατί σε στεναχώρησε τόσο πολύ ο θάνατος της γερμανίδας; Νεο-ναζίστρια ήταν έτσι κι αλλιώς!


    Πριν από μερικά χρόνια σας πιάσανε να τυπώνετε στα υπόγεια της Μοσσάντ δισεκατομμύρια Συριακές Λίρες με σκοπο να τις διοχετεύσετε δίπλα με τους "μαύρους" πράκτορες σας για να δημιουργήσετε πληθωρισμό στην Συρία. Οπότε καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά τ’ όνομα.
    Αλλά όταν ονομάζεστε Ιούδες για τι "ονόματα" να μιλήσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 12 Ιανουαρίου 2011 12:52 π.μ.

    Δεν θα μπορουσα να απαντησω στα τρομακτικα ανοητα που κατεγραψες γιατι θα επρεπε να σε μιμηθω.Εισαι αξιος της μοιρας σου και δεν μπορεις να εχεις απαντηση.Δηλαδη καλα εκανε και κατασπαραχθηκε η Γερμανιδα τουριστρια κατα την δικη σου κριση διοτι θα ητανε "Ναζιστρια ετσι και αλλιως"
    Μαλλον πλακα κανεις αλλα αυτα που κατεγραψες ουτε για πλακα γραφονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και σάγιαν (όπως ευφυώς σε αποκαλούν) αλλά και ηλίθιος.
    Για την "ταμπακιέρα" δεν είπες τίποτα.
    Μάλλον ειναι κρεμαστάρι!
    Έεεε Ιούδα;
    Σωστά;
    Συνέχισε να αυτοξευτιλίζεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και σάγιαν (όπως ευφυώς σε αποκαλούν) αλλά και ηλίθιος.
    Για την "ταμπακιέρα" δεν είπες τίποτα.
    Μάλλον ειναι κρεμαστάρι!
    Έεεε Ιούδα;
    Σωστά;
    Συνέχισε να αυτοξευτιλίζεσαι!
    12 Ιανουαρίου 2011 4:34 μ.μ.

    Να σε χαιρονται αυτοι που σε ανεχονται με το στοματακι σου να βγαζει αφρους και να λερωνεις τους γυρω ταλαιπωρε.Δεν θα σε ακολουθησω
    γιατι αυτο θελεις,να μιλησω στην δικη σου διαλεκτο γιατι δεν εισαι ικανος ουτε τις δικες σου ανοησιες που γραφεις να τις στηριξεις μετα απο λιγο.
    Οσον αφορα για τις...λιρες που... τυπωνα ,οπως γραφεις, και """μας πιασανε στα υπογεια της Μοσσαντ"""εγω εχω να πιασω λιρα απο μια βασιλοπητα που κοψανε καποτε και ζητησα να δω πως ειναι αυτη η διαολεμενη...!!!!!!!!!!!!!!
    [YΓ δικο σου
    Πριν από μερικά χρόνια σας πιάσανε να τυπώνετε στα υπόγεια της Μοσσάντ δισεκατομμύρια Συριακές Λίρες]

    Εισαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΡΑΦΙΚΟΣ (τζιμουλη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Λίρες; Βασιλόπιτες;
    Δεν ήξερα ότι και οι εβραίοι ακολουθούν Χριστιανικά ήθη και έθιμα την πρωτοχρονιά (εβραίϊκου έτους;) και βάζουν Λίρες σε βασιλόπιτες!
    Αλλά σαν παγκόσμιοι αναγνωρισμένοι τσιφούτηδες μήπως κάνεις λάθος και δεν ήταν λίρα αλλά κάλπικη δεκάρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 13 Ιανουαρίου 2011 3:58 μ.μ.

    Τσιφουτηδες δεν ειναι οι Εβραιοι γιατι οι σαρκες σας ειναι τρυφερες και σαν αρνακι και δοντια δεν χαλασαμε οταν σας δαγκωσαμε.
    Οσον αφορα για την βασιλοπιτα ειμαι Εβραιος κρυφοχριστιανος και τηρω τα εθιμα μου κρυφα,οπως κανεις και εσυ που εισαι χριστιανος κρυφοεβραιος και γιαυτο η εντονοτατη επιθυμια σου να ασχολεισαι με εμας χωρις να το κατανοεις.Και μη ξεχνας οτι ο Χριστιανισμος ιδιως ο Ορθοδοξος ειναι η σκληροτερη σεχτα της θρησκειας μας που δημιουργησαμε για ανθωπους σαν και εσας πνιγμενους μεσα στο pagan και λατρευοντας τον εαυτον σας μεσω μιας αιολης εικονας που προβαλλατε δηθεν στον ...ουρανο.
    Ενας εβραιος που σε κατανοει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. To 12:52 π.μ. δεν είναι δικό μου, αλλά δεν το βλέπω και τόσο άσχημο !!!
    τζιμης
    (εγώ υπογράφω ΠΑΝΤΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.