24/4/11

Η "μακεδονοποίηση" της πρωτεύουσας της ΠΓΔΜ συνεχίζεται..

Μέρος των μεγαλεπήβολων σχεδίων του κ.Γκρουέφσκι που αφορούν τη "μακεδονοποίηση" της πρωτεύουσας της ΠΓΔΜ με την ανέγερση δεκάδων νέων μνημείων, τοποθέτηση αγαλμάτων, μετονομασία οδών κλπ αποτελούσε και η ανακατασκευή του Εθνικού Σταδίου των Σκοπίων με την μετονομασία του σε "Φίλιππος Β' της Μακεδονίας".


Το στάδιο είναι πλέον έτοιμο,οι ταμπέλες με το όνομα του Φιλίππου έχουν τοποθετηθεί και τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή του Πάσχα παρουσία 32.000 θεατών -σύμφωνα με όσα λένε κάποιες πληροφορίες που έφτασαν στα .."μεγάλα αυτιά" του Greece Salonika- δίνοντας την ευκαιρία στον κ.Γκρουέφσκι για ένα δυνατό ξεκίνημα στην προεκλογική του εκστρατεία.

Το ότι η νέα ονομασία του σταδίου θα αναφέρεται πλέον σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις από τα διεθνή αθλητικά ΜΜΕ δεν νομίζουμε να απασχολεί κανέναν στην μακρυνή ...Αθήνα.
Άλλωστε δεν παραβιάζεται καμία ενδιάμεση συμφωνία.Ή μήπως όχι..;
http://greece-salonika.blogspot.com/

4 σχόλια:

  1. Αναρωτιέμαι που ήταν η Αθήνα όταν χτιζόταν το αντίγραφο της Καμάρας της Θεσσαλονίκης-δίπλα στην αγορά που δραστηριοποιούντα Έλληνες επιχειρηματίες. Και διερωτώμαι αν αυτά καταγγέλθηκαν στην Χάγη και αν αιτηθήκαμε σε οιονδήποτε φορέα να κατεδαφιστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ισως μας κάνουν διαφήμιση.... Εφόσον βέβαια εμείς-ναι,εμείς- διασφαλίσουμε το Μακεδονια = Ελληνική.Αλλά μάλλον οι λουγκρες για άλλα ψαχνουνε..Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ(με μετακίνηση σε νησί του ΒΑ Αιγαίου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απίστευτο θράσος και τουρκικές προκλήσεις στην Άγκυρα!

    Διάβημα από το ελληνόφωνο ΥπΕξ Αθηνών; Αλλά γιατί να κάνει διάβημα, αφού συμμετέχει η Ελλάδα στους αγώνες σε μία χώρα που αναγνωρίζει την "ΤΔΒΚ", καθώς και την "Δημοκρατία της Μακεδονίας"; Η Ελλάδα το ξέρει, γιατί πάει; Αλήθεια, τα Σκόπια δεν προσκλήθηκαν και με ποια ονομασία;


    Η Τουρκία ήταν, είναι και θα είναι ένα εχθρικό προς την Ελλάδα κράτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η μόνη (μακροχρόνια πάντα) λύση είναι : απαναλαμβανόμενες παγκόσμιες αρχαιολογικές εκθέσεις και εκδηλώσεις με τα πιο εντυπωσιακά μας ευρήματα και ενθάρρυνση για συγγραφή και έκδοση διεθνών άρθρων, βιβλίων κλπ που θα "μορφώσουν" τους λαούς της ΕΕ και των ΗΠΑ για το τι εστί "μακεδόνας", "Μακεδονία", "Μ. Αλέξανδρος".
    Το να πείσουμε τους ίδιους τους σκοπιανούς ξεχάστε το είναι πολύ αργά.
    Το να πείσουμε ΟΛΟΥΣ τους υπόλοιπους που αυτή τη στιγμή αγνοούν την ελληνικότητα της αρχαίας Μακεδονίας είναι απόλυτα εφικτό.
    Και το αποτέλεσμα θα είναι να αναρωτιούνται στο τέλος ΟΛΟΙ γιατί οι σλάβοι σκοπιανοί θαυμάζουν σε βαθμό παροξυσμού την ελληνική ιστορία αντί για τη δική τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.