24/4/11

Βενιζέλος: Αξιοποίηση και για τα ακίνητα των ενόπλων δυνάμεων

Τον διορισμό διεθνούς συμβούλου αναμένει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας προκειμένου να προχωρήσει στην αξιοποίηση των ακινήτων των ενόπλων δυνάμεων, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο υπουργός Ευάγγελος Βενιζέλος.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του σε μονάδες της Θεσσαλονίκης, ο Ευάγγελος Βενιζέλος τόνισε ότι όλα τα στρατόπεδα έχουν ταξινομηθεί σε τρεις μεγάλες κατηγορίες: αυτά που είναι ενεργά και τα χρειάζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις, αυτά που είναι μέσα στον αστικό ιστό και τα ζητούν οι δήμοι για κοινωνικές, κοινωφελείς ή εμπορικές χρήσεις κι εκείνα τα ακίνητα των ενόπλων δυνάμεων που θα αξιοποιηθούν στο πλαίσιο της αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου.

"Αναμένουμε να οριστεί ο διεθνής σύμβουλος ο οποίος θα μας υποστηρίξει στην δράση αυτή", πρόσθεσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, που υποστήριξε ότι με αυτόν τον τρόπο θα είναι όλοι ευχαριστημένοι, καθώς: "οι ένοπλες δυνάμεις θα έχουν τις υποδομές που χρειάζονται, οι τοπικές κοινωνίες και η τοπική αυτοδιοίκηση παίρνει αυτά που πρέπει να πάρει για κοινωνικές χρήσεις και ταυτόχρονα το ελληνικό Δημόσιο αξιοποιεί την τεράστια περιουσία που έχει". http://www.enet.gr/

7 σχόλια:

  1. http://axinosp.blogspot.com/2011/04/tv-20-4-2011.html 1/6.Ολοι οι βουλευτες ειναι υπευθυνοι αν δεν παρουν θεση ,οποτε Το Γουδι ειναι λιγο και ευκολο οπως μου ελεγε φιλος ,αυτοι θελουν ευνουχισμο και κατεργασια των κακκαλων ,της μεν σφαιρες συντηρηση σε βαζακια ,[εκτος αν εχουμε μεγαλυτερη προσφορα] ,το δε δερμα κατεργασια για κατασκευη δερματινων ειδων πολυτελειας ,οπως μου ελεγε φιλος χρειαζονται περιπου 600 κακκαλα για μια μικρη βαρελα ταμπακη[βυρσοδεψη],και μετα να πωληθουν ονομαστικος σε δημοπρασια ,τα δε οργανα αυτων να πωληθουν στην δημοπρασια μιλαμε για 1200 οφθαλμους,1200 νεφρα - 5 εως-10 % καταστρεμενα κτλ και ο θανατος να ειναι σταδιακος ,σημερα τα νεφρα αυριο το ηπαρ κτλ εμεις δεν θα τους αφησουμε να φυγουν με ελικοπτερα εδω ειναι βαλκανια δεν ειναι παιξε γελασε ,δεν ειναι αργεντινη .στην χειροτερη ,ακομα και αν φυγουν η κρυπτια θα τους βρει οπου και να πανε ,πλεων ο κοσμος ειναι μικρος θα τους βρουμε οπου και να πανε ,ακομα και αν γινουν τραβεστι ,θα τους βρουμε .Καλη Ανασταση σε ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το "διορισμό διεθνούς συμβούλου";;;
    Εγώ θα έλεγα ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΟΥ!!! Και όπως έχω εκφραστεί παλαιότερα: Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΕΤΕΛΕΣΘΑΙ, ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΤΟΥ!!!
    Ο "κύριος" και "υπουργός" μοιράζει τα κτήματα του παππού του ;;;
    Αλλά, όμως, και τα ευνουχισμένα ανδρείκελα, τί λένε ;;;
    Δημοσθένης ο Μακεδών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο χονδρός κατέστρεψε την άμυνα της χώρας και ακόμα είναι ελεύθερος να αναπνέει και να τρώει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕ ΤΙ ΕΥΚΟΛΙΑ ΛΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΤΙ Ο "ΧΟΝΤΡΟΣ" ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ Ο "ΛΙΓΝΟΣ" ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ;
    ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΑ.

    ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΥΤΑΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ; ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ, ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΤΛ; ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ;
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ;
    ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ; ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;
    ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ. ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ (ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ) ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΑΝΗ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ. ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟ, ΟΠΟΥ ΒΟΛΕΥΟΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ. ΕΓΩ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΑΝΤΕ ΕΙΚΟΣΙ (ΜΟΝΟ) ΑΛΛΟΥΣ.
    ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΛΩΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΦΙΛΕΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΥΜΑΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΠΩΣ;

    ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΙΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΝΕΑ ΧΡΕΗ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ. ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΑΜΩΝ ΘΥΓΑΤΕΡΩΝ, ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΗΓΕΣΙΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ.

    ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΑΠΗΤΕ "ινφογνωμονα" ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ κόμματος. Απλα έχω βαρεθεί τις δαιμονοποιησεις που απώτερη αιτία τους είναι το "ΞΕΒΩΛΕΜΑ"
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Άμυνα ξεχειλώνεται εδώ και 30 χρόνια!
    Προσωπικά, η μόνη εμπάθεια που έχω στρέφεται εναντίον ΟΛΩΝ των εργαζομένων εναντίον του Εθνικού Συμφέροντος !
    Δημοσθένης ο Μακεδών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βλεπω οτι στην "αξιοποιηση" των στρεμματων που θα παψουν να φιλοξενουν στρατιωτικες μοναδες εχει αρχησει ενας ιδιοτυπος πολεμος
    αρπαγης στρεμματων που ανοικουν σε
    ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον Ελληνικο λαο και οχι σε καποιες συγκεκριμμενες ομαδες Ελληνων αναμεσα τους και στρατιωτικοι.Και αυτο ειναι απαραδεκτο=μια του κλεφτη δυο κα η κακη του μοιρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.