27/3/12

Χόρεψαν Ζορμπά στο κέντρο του Μπέρμινγκαμ


«400 χρόνια σκλαβιάς δεν λύγισαν το ελληνικό πνεύμα. Δεν θα τα καταφέρει μια οικονομική κρίση, να τo λυγίσει. Δεν θέλουμε ελεημοσύνες και ότι χρωστάμε θα δουλέψουμε για να τo ξοφλήσουμε.»
Με αυτό το μήνυμα Έλληνες και Κύπριοι φοιτητές του Birmingham Hellenic and Cypriot Society μαζεύτηκαν σε κεντρική πλατεία της πόλης Μπέρμινγκαμ του Η.Β και χόρεψαν Ζορμπά μπροστά από τους περαστικούς.

19 σχόλια:

  1. Η πατρίδα είναι μία
    Είμαστε οι μόνοι σ’ ολόκληρη την Εύρώπη που έχουμε το προνόμιο να λέμε τον ουρανό “ουρανό” και τη θάλασσα “θάλασσα” όπως την έλεγαν ο Όμηρος και ο Πλάτωνας πριν δυόμισι χιλιάδες χρόνια. Δεν είναι λίγο αύτό.


    Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2012
    Ανέκδοτος Ελύτης από την Στοκχόλμη του 1979
    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2012/01/1979.html#.T3FD6tl1TKQ
    (Ευγνώμων στον Μπάμπη για την φωτογραφία που συνόδευε την τότε ανάρτηση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι «έλληνες πολίτες» του εξωτερικού χορεύουν ζορμπά και οι έλληνες πολίτες του εσωτερικού χορεύουν στους ρυθμούς του πληρώνω «χαράτσια και τρελαίνομαι». Νομίζω είναι τουλάχιστον υποκριτικό να συγκρίνουμε τις προσπάθειες των ελλήνων πολιτών με τις φιέστες των ελλήνων του διαβατήριου.
    Εμείς οι έλληνες πολίτες θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να ορθοποδήσει η χώρα εσείς συνεχίστε να δουλεύεται για τους άγγλους, γερμανούς, αυστραλούς και αμερικανούς και μετά από δεκαετίες που η Ελλάδα ίσως γυρίσει στο δρόμο της ανάπτυξης ξαναγυρίστε με το θράσος που σας χαρακτηρίζει να δηλώνεται πολίτες αυτής της χώρας, να μας λέτε για τους αγώνες σας για την πατρίδα στην ξενιτιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 12:46 Μάλλον δεν πρόσεξες οτι δεν αναφέρεται σε Ελληνες πολίτες του Εξωτερικού αλλά σε Ελληνες και Κύπριους φοιτητές στο συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο

    Καταλαβαίνω την ενόχληση σου για το "400 χρόνια σκλαβιάς δεν λύγισαν το ελληνικό πνεύμα. Δεν θα τα καταφέρει μια οικονομική κρίση, να τo λυγίσει" όπως και για το "Δεν θέλουμε ελεημοσύνες"

    Θα ήθελα πολύ να επισημάνεις ανάλογη εκδήλωση στο εσωτερικό της Ελλάδας αντάξια της αλλα αν κρίνω απο τον εγκλωβισμό στην λέξη "χαράτσια" και να υπάρχει δύσκολα θα την εντοπίσεις.

    Επίσης καταλαβαίνω και την δυσκολία σου στο να αντιληφθείς την φράση "θα δουλέψουμε για να τo ξοφλήσουμε" το βέβαιο είναι οτι αγνοείς τις λέξεις αυτες και άρα θα πρέπει να ανατρέξεις στα όσα η Ελληνική Φυλή κουβαλά ως παρακαταθήκη αιώνες τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακρίτας Δεν καταλαβαίνω το ύφος της γραφής σου, προφανώς είναι ειρωνικός…
    Το σχόλιο μου ορμώμενος και από το προηγούμενο άρθρο, αφόρα την τάση που υπάρχει από τους έλληνες μου ζουν στο εξωτερικό να παρουσιάζονται ως «πατριώτες», ενώ δεν προσφέρουν ουσιαστικά τιποτα στην Ελλάδα.
    Κάποια αντίστοιχη εκδήλωση δεν υπάρχει στην Ελλάδα και θα ήταν δύσκολο να υπάρξει (μερικοί έλληνες να χορεύουν μπροστά σε δεκάδες άγγλους), θα σου θυμίσω όμως τις πορείες που κάναμε και κανουμε (για σένα δεν ξέρω) στο κέντρο της Αθηνάς και των άλλων μεγάλων πόλεων, εκτός αν δεν τις θεωρείς ουσιαστικές επειδη δεν χορέψαμε ζορμπά.
    Με τον όρο χαράτσια μιλαω γενικά για την κατάσταση που επικρατεί, σε κοινωνικό, πολιτικό και φυσικά κοινωνικό επίπεδο. Σε σόκαρε ο οικονομικός όρος; Πιστεύεις ότι το μόνο πρόβλημα μου είναι αυτό; Μη με κατηγορείς, οι άνθρωποι που υπερασπίζεσαι εγκατέλειψαν την χώρα τους για μερικά ευρώ παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. jimmis
    νομιζω οτι δεν εχουμε καιρο για τετοιες σκεψεις που εκφραζεις.απλα οι Ελληνες εκτος Ελλαδας εχουν και ενα αλλο στοιχειο που δεν ελαβες υπ οψιν σου και ειναι φορτωμενο συναισθηματικα.και αυτο λεγεται νοσταλγια που την νιωθεις μονο οταν απομακρυνεσαι απο την χωρα σου.Δεν πιστευω οτι θα ησουνα πιο ευχαρηστημενος αν αυτα τα παιδια αφηναν σπουδες η δουλειες και ερχονταν πισω για να μπουνε σειρα στα συσσιτια .πιστευω οτι δεν θα το επιθυμουσες αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οποιοσδήποτε Έλληνας είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό όταν τιμά και προωθεί την πατρίδα του (με κάθε τρόπο που μπορεί) προσθέτει ένα λιθαράκι στο οικοδόμημα "Ελλάς". Αυτή η γωνιά της γης δεν θα σβήσει ποτέ.
    Αυτοί οι φοιτητές είναι το μέλλον της χώρας. Είναι αυτοί οι οποίοι θα φέρουν τις νέες επιστημονικές ιδέες στη πατρίδα και μαζί με όσους αξιόλογους υπάρχουν εδώ θα αναστήσουν τη πατρίδα. Είναι απλώς θέμα χρόνου. Πολλοί Έλληνες φοιτητές έφευγαν, έφυγαν, θα φύγουν και θα συνεχίσουν να φεύγουν από τη χώρα για μετεκπαίδευση.Βέβαια αρκετοί ξεκινάνε ήδη από της βασικές σπουδές έξω και λείπουν έτσι για περισσότερο διάστημα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλουν να γυρίσουν στη πατρίδα ή δεν θα γυρίσουν. Αρκετοί επιστρέφουν. Πάντα αυτό γίνεται. Οι καλύτεροι επιστήμονες είναι αυτοί που έχουν τις περισσότερες εμπειρίες από διαφορετικά μέρη και παράλληλα είναι ερευνητικά μυαλά. Αυτοί είναι η ελπίδα τους έθνους.
    Όσο για τους Έλληνες που μένουν μόνιμα στο εξωτερικό ποιος είπε ότι δεν βοηθάνε τη πατρίδα? Πολιτιστικές εκδηλώσεις, πολιτική και οικονομική πίεση σε κέντρα αποφάσεων, κατασκοπεία είναι μόνο μερικά από τη βοήθεια των Ελλήνων του εξωτερικού.
    Η γωνιά αυτή δεν θα σβήσει ποτέ.

    Και για να κλείσω το σχόλιο μου...
    http://www.youtube.com/watch?v=ujU9jyG1l4I

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. jimmis
    Νομιζω οτι οι κουβεντες σου ειναι αδικες και υπερβολικες.Τι θα προτιμουσες?Αυτα τα παιδια να ειναι σε σπουδες και εργασια που τους προσφερθηκε στο εξωτερικο λογω της αξιας τους η να επιστρεψουν και να παρουν σειρα στα σισσιτια της εκκλησιας και στην απαξιωση?Δηλαδη πρεπει να αυτοκτονησουμε ολοι μαζι η καποιοι απο εδω να προσπαθησουν να τους μιμηθουνε?Τι αλλο θα μπορουσανε αυτα τα παιδια να κανουν για να εισαι και εσυ ευχαριστημενος????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν κατηγορώ τους μαχητές που έλαβαν μέρος σε πορείες και σε εκδηλώσεις αγανακτισμένων και ποτέ δεν θα το κάνω απλά γιατί τούτοι οι νεόκοποι του αγώνα θυμήθηκαν την μαχητικότητα τους και την αδικία της Ελληνικής Κοινωνίας όταν στην τσεπη τους είδαν λιγότερα ευρώ.Θα ήθελα πολύ να μου πείς τι πρόσφεραν στον Ελληνισμό και στην Ελλάδα μα πολύ

    Το οτι δεν χόρεψες ζορμπά δεν μου λέει τίποτα γιατί και εγω δεν ξέρω να χορεύω.Το ότι όμως προβάλλεις μια μορφή αντίδρασης σαν αγώνα είναι λάθος, αγώνας σημαίνει συνέπεια και συνέχεια, προυποθέτει και συνεπάγεται δημοκρατικό χαρακτήρα ανθρώπου και δημοκρατική συμπεριφορά

    Το ότι προσπάθησες εύσχημα να ξεπεράσεις τα όσα σου ανέφερα επιλογή σου και την σέβομαι το έκανες όμως γιατί δεν είχες απάντηση, δεν θα επιμείνω

    Απο εκεί και πέρα πατριώτες υπάρχουν παντού και υπήρχαν πάντα σαν εκείνο το παληκάρι που απίθωσε το νεκρό κορμί του συναδέλφου του ναυτεργάτη στο γραφείο του υπουργού ναυτιλίας και διαγράφηκε

    Στο ξαναλέω Φοιτητές Ελληνες και Κύπριοι Φοιτητές κιαν τους θεωρείς προνομιούχους δικαίωμα σου, να υπερασπίζεσαι το Ελληνικό κοινωνικά δίκαιο εκπαιδευτικό σύστημα.Βλέπεις αγαπητέ ότι μας βολεύει είναι και φιλικό αρα και εκτός πεδίου κριτικής μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ν.Λυγερός “Η διαχρονικότητα του ελληνισμού” Αθήνα, 26/3/12
    "ειμαστε ενας λαος του θορυβου,σιγα σιγα θα δειτε,θα συντονιστειτε και με τον θορυβο και με τον Ηχο....Εμας μας ενδιαφερει οταν ο Ελληνισμος βγαινει προς τα εξω.Ο Ελληνισμος που ασχολειται μονο με τον εαυτο του ειναι ακφυλισμος...Ο Ελληνας εχει ενα μεγαλο προτερημα ,ειναι ανθεκτικος,αλλα ειναι της καθυστερησης και αυτο ειναι ενα μεγαλο προτερημα..Ειμαστε λαος οχι της επιθεσης αλλα της αντεπιθεσης αλλα πρεπει να εχωμε αντεξει την επιθεση......Ειμαστε ενας λαος του χρονου και οχι του χωρου....Ειμαστε ενας λαος με κακη οργανωση αλλα αυτο ειναι που μας δινει και την ανθεκτικοτητα μας στον χρονο διοτι βρισκομαστε εκει που συναντωνται σταθερες δομες που δεν ειναι ομως διαχρονικες...Πραγματικοτητα-Πραξη-Οραμα-Ουτοπια-Αδιανοητο,μια απο τις ειδικοτητες του Ελληνισμου ειναι να μετατρεπει το αδιανοητο σε ουτοπια και να γινεται αυτο που δεν κανουν οι αλλοι γιατι μενουν στο αδιανοητο....Στο εξωτερικο πρεπει να εχωμε μεγαλη κολτουρα διοτι μολις καποιος ακουσει οτι ειστε ελληνες σας ρωταει για τα παντα και πρεπει να απαντησετε για τα παντα....Τον Ελληνα οπου και να τον βαλεις μιλαει διαρκως για την Ελλαδα ενω οι αλλοι αφομοιωνονται αμεσως....Ο Ελληνισμος ειναι το συννεφο της Ελλαδος και το συννεφο ειναι παντου αλλα και πουθενα....Ειμαστε λαος της μνημης που θυμαται τις ηττες του που ειναι του χωρου αλλα οχι του χρονου οπου και ανοικουμε σαν Ελληνες,η ηττα των θερμοπυλων ειναι χωρικο φαινομενο ενω η νικη μας στις θερμοπυλες ειναι χρονικο φαινομενο...Ο Εληνισμος λειτουργει σαν φαρος.Ο φαρος ειναι ακινητος και δεν εχει κανενα συμφερον να μετακινηθει και εξ ορισμου τοποθετειται μονον εκει που το εδαφος ειναι προβληματικο (στρατηγικο) και οχι οπου ναναι,και η θαλασσα που ειναι γυρω απο τον φαρο ειναι και αυτη προβληματικη, και τι σας λεει? σας λεει μην ερχεσαι κοντα,φωτιζει τους αλλους και ενω ειναι ακινητος ,ειναι χρησιμος σε αυτους που κινουνται,το πιο σταθερο σημειο για την κινηση ειναι η ακινησια.Οι μεγαλυτεροι φαροι της ανθρωποτητας ητανε παντοτε στις πιο προβληματικες περιοχες της Γης....Αν κοιταζωμε τον Ελληνισμο μονον μεσα στο πλαισιο της Ελλαδας ειναι σιγουρο οτι δεν θα βρουμε τιποτα...Η Αλεξανδεια ως πολη ητανε με την συμβατικη εννοια εκτος Ελλαδος αλλα στην πραγματικοτητα πολυ πιο Ελληνικη απο την Ελλαδα....Επι τουρκοκρατιας οι δικοι μας γεννηθηκαν τουρκοι,εζησαν τουρκοι και μας επετρεψαν να ειμαστε Ελληνες,αυτο ειναι ενα θεμα και δειχνει ανθεκτικοτητα
    http://youtu.be/sF4FP8kYbS8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ακρίτας Νομίζω σου απάντησα σε όλες τις παρατηρήσεις σου, δεν φταίω εγώ αν δεν καλύφθηκες, είναι γνωστή τακτική αυτή, μειώνω αυτά που λέει ο άλλος για να δώσω άξια σ αυτά που λέω εγώ. Επίσης να σου επισημάνω ότι πράγματι ο κόσμος αγανάκτησε, γιατί είδε λιγότερα ευρώ στην τσέπη του, άλλοι όμως εγκατέλειψαν την πατρίδα τους για τον ίδιο λόγο, αλλά αυτό το προσπερνάς, προφανώς γιατί είσαι προκατειλημμένος με το κόσμο που ζει στην Ελλάδα.

    sterg,Γιώργος Το κατανοώ αυτό, ειδικά όταν μιλάμε για ανθρώπους που επιθυμούν να αποκτήσουν υψηλό επιστημονικό υπόβαθρο, αν και αυτό δεν είναι πάντα ο κανόνας επιλογής φοίτησης στο εξωτερικό και συνήθως δεν επιστρέφουν στην Ελλάδα και όσοι επέστρεψαν συμμετείχαν και αυτοί στο οικοδόμημα τις διαφθοράς, είτε ήταν γιατροί είτε δικαστικοί, είτε μεγαλοστελέχοι επιχειρήσεων όπως πχ Siemens.
    Επίσης δέχομαι το γεγονός ότι ο καθένας επιλεγεί τον τόπο που θέλει να ζήσει και να δουλέψει και όχι να μη γυρίσουν στην Ελλάδα όταν δεν υπάρχουν προοπτικές. Παρόλα αυτά συντελείται μια αποχή, μια αποχή από υποχρεώσεις προς το κράτος, σε κοινωνικό, πολιτικό και οικονομικό επίπεδο και από την άλλη διεκδικούν και κατέχουν δικαιώματα δυσανάλογα με την προσφορά τους, γιατί δεν υπάρχει ουσιώδεις προσφορά ούτε καν από τους ελληνικούς συλλόγους οι όποιοι έχουν καταντήσει επιχειρήσεις χρηματοδοτούμενοι από την Ελλάδα και από τις χώρες που δραστηριοποιούνται. Γιατί αυτή την αποχή δεν την αποδέχεστε; Οι έλληνες εντος συνόρων σηκώνουμε τα δικά μας λάθη (παρόλο το νεαρό της ηλικίας μου βάζω και τον εαυτό μου μέσα), σηκώνουμε και τα λάθη ορισμένων εθνοπατέρων-εθνοσωτήρων αλλά είμαστε παρόντες και αγωνιζόμαστε και για εμάς τους ίδιους και για την πατρίδα και φυσικά δεν μας αναγνωρίζεται όπως θα δείτε και σε προηγούμενο σχόλιο, αλλά αντίθετα πλέκεται το εγκώμιο ανθρώπων που συμμετέχουν μια φορά σε μια φιέστα-εκδήλωση, αλλά απέχουν συνειδητά από την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Agapite Akrita

    O Jimmakos i ksexnai oti OI Ellines tou Eksoterikou dimiourgisane tin filiki etairia kai I epanastasi arxise apo autous. Stin Molodovlaxia paithanane ola ta morfomena paidia apo tous Tourkous to 1821 kai den klapsane gia meson opos simera ta paidia ton imeteron. Paidia apo plousies oikogenies apo oli tin Europi tis epoxis, galouximena me tin Idea tis Apeleutherosis tou Genous paithane gia na eimaste emeis eleutheroi simera. Episis ksexnaei posoi fygane apo tin ksenitia kai pigane kai polemisane stous Balkanikous polemous i kai akoma kai stin Mikra Asia gia to oneiro tis Megalis Ellados. To kathe tsoutseki pou leei tis anoisies tou gia tous Ellines tou Eksoterikou isos ena taksidaki stin Boreia korea na ton Syneferi. Oso gia tis poreies stin Athina ektos apo to na figei o Papandreou den ekanan tipote allo. An o Ellinismos tou Eksoterikou erxotane na organosei tin Ellada oi kotsampasides apo tin Aristera kai tin Deksia na xanane tin douleia tous kai eimai sigouros oti tha pigaine kalitera o topos. O jimmakos einai ena aisxos kai san Ellinas tou Eksoterikou sou leo oti den aksizeis kan tin apantisi mou. Akoma kai oi Ellines tis arxaiotitas dimiourgagane apoikies kai panta eixane se skepsi tin mitera polisapo opou ksekinisane. OI Ellines tou Eksoterikou fernane toi synalagma mexri exthes, oi Nautikoi mas doulevane sto eksoteriko kai fernane episis to kompodema tous. Oi Ntopioi Ellines simera pairnoune ta xrimata tous kai ta panta sto eksoteriko. Politikoi stratoi tou pasok limenonte ton ntopo kai i Aristera pewrimenoi akoma to trito antartiko kai esy pano apo ola ma douleveis me tis asynartisies sou Jimmy. AISXOS

    Ksexnas eukola Jimmako esy kai to idos sou. Mono na ikseres ti exoune kanei oi Ellines oi katharoi stin skepsi GALOUXIMENOI ELLINES TOU EKSOTERIOU agapite JIMMY. MONO NA IKSERES. KAI POU EISAI AKOMA



    Agapite AKRITA den perimena oti yparxoune anthropoi pou einai toso arrostoi.
    I romanian epesesn I romania parthin I romania anthio kai feri kai allo. Aisxos Jimmy Aisxos stin arrostimenoi skepsi sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν μείωσα τίποτα τους απέδωσε την αξία που έχουν jimmis.

    Αν τα επιχειρήματα σου είναι έωλα δεν ευθύνομαι εγώ για αυτό

    Αν οι συνειρμοί σου είναι εκτός πραγματικότητας ειναι δικό σου θέμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ενταξυ Ellinas αλλα μη υπερβαλλεις στο θεμα του Τζιμυ.Ειναι απο ο,τι καταλαβα Ελληνοπουλο που του τσακισαν τα ονειρα και η αντιδραση του, και μεσα σε μια σχετικη απειρια του για τους Ελληνες της Διασπορας,ειναι μεσα σε πλαισια που πρεπει να γινουν κατανοητα.Ψαχνει στοχο να κτυπησει μεσα στην δικαιολογημενη στενοχωρια του και ειδε αυτους που θεωρησε "ανεμελους" και αναρωτηθηκε "γιατι αυτοι και οχι και εγω".Τζιμυ μια συμβουλη.Η Ελλαδα χρειαζεται και εσενα,φυγε τωρα εξω διοτι η Ελλαδα χρειαζεται τα παιδια της αλλα οχι δυστυχισμενα και με νεκρες ψυχες.Τα θελει υγιη,ζωντανα,αξια και ΔΙΚΤΥΩΜΕΝΑ σε αλλους τοπους.Και αφου κανεις αυτα να περιμενεις το σαλπισμα της επανοδου αν και οταν γινει αυτο μεσα στην δικη σου ζωη και εφ οσον φυσικα το επιθυμεις.Και αν δεν θελησεις να επιστρεψεις εγω παλι εκει που θα εισαι σε θεωρω πιο απαραιτητο απο το αν ησουν εντος μαζι με τους πατεραδες σου.καλο κουραγιο και το καστρο δεν θα πεσει ευκολα,εχουν οι καιροι γυρισματα,να εισαι βεβαιος.Η Ελλαδα εχει περασει και χειροτερες δοκιμασιες και στο τελος θα ξυρισουμε ολοι μαζι τον γαμπρο.Και τοτε να δεις "πανηγυρι"!!!!!!!!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιατι ρε τζιμυ εμεις οι γεροντοτεροι καθε φορα που ξανα-βλεπουμε το βιντεο βουρκωνουμε?????Ανωμαλοι ημαστε εμεις οι πατεραδες σας??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ellinas Με αοριστολογίες προσπαθείς να με πείσεις και μετά λένε ότι τα δικά μου επιχειρήματα έωλα. Θα συγκρίνεις τους φιλικούς με τους σημερινούς έλληνες του εξωτερικού, που όχι μόνο δεν προσφέρουν ουσιαστικά, αλλά διεκδικούν συνεχώς δικαιώματα ή μήπως οι έλληνες απόδημοι θα ήταν στην πρώτη γραμμή σε περίπτωση πολέμου; Έξω από κανένα προξενείο θα βρίσκονταν και μετά για καφέ στα starbucks. Ένας φοιτητής που μπορεί να χορεύει και στο βιντεο, πριν ένα χρόνο μας έδινε μαθήματα πώς να λιποτακτήσουμε από το στρατό και παράλληλα να μπαινοβγαίνουμε στην χώρα. Μαθήματα από έλληνες που το μόνο ελληνικό που έχουν πάνω τους είναι διαβατήριο τους και το nickname,όπως είσαι εσύ και πολύ άλλοι δεν δέχομαι…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ακρίτας η αλήθεια είναι ότι με δέκα εκατομμύρια έλληνες στο εξωτερικό να υποστηρίζουν την ιδία άποψη, τα επιχειρήματα μου μπορεί να θεωρηθούν, αίολα ή έωλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. jimmis πολυ καλη η προσπάθεια σου όμως σε λάθος ιστότοπο , σε λάθος χρόνο και σε λάθος άνθρωπο ματαιοπονείς λοιπόν και μην προσπαθείς να πετυχεις εκει που καλυτεροι απο εσενα απέτυχαν δυστυχώς στην ζωη παντα υπάρχει μέτρο σύγκρισης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ακρίτας Μπορεί να έχεις δίκιο αλλά, δεν έχω μάθει να «σκύβω» το κεφάλι σε ανθρώπους με τη δική σου έπαρση, ακόμα και αν είναι καλύτεροι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.