1/3/12

Εκπαίδευση στρατιωτικών τους στην Ελλάδα θέλουν οι Ιρακινές Ενοπλες Δυνάμεις

Εκπαίδευση στρατιωτικών τους στην Ελλάδα θέλουν οι Ιρακινές Ενοπλες Δυνάμεις. Το θέμα συζητήθηκε μεταξύ του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στρατηγού Μ. Κωσταράκος και του Διευθυντή Εκπαίδευσης των Ενόπλων Δυνάμεων του Ιράκ, υποστράτηγου Abbas Mohammed Fazaa. που ήρθε για το σκοπό αυτό στην Αθήνα. Η ιρακινή αντιπροσωπεία επισκέπτεται και τα Γενικά επιτελεια καθώς ενδιαφέρεται για όλες τις στρατιωτικές σχολές- καθώς και αντίστοιχα εκπαιδευτικά προγράμματα της ΕΑΒ. Για το όλο θέμα υπάρχει παρότρυνση και από τις ΗΠΑ. 
http://www.tanea.g

1 σχόλιο:

  1. Τι το θέλουν τώρα οι Ροτσιλδικοί του Ισραήλ, οι ΗΠΑτζήδες της Federal Bank of Americka,ιδιοκτήτες του Ισραήλ ΚΑΙ΄ της τράπεζας της Ελλαδας, φτάνει που μας βάλανε και επίσημα υπό την προστασία της αποικίας τους, εκ του ΑΗΡ με την Ελλάδα τους στο Αιγαίο, και εκ ΑΗΡ και ΘΑΛΑΣΣΑ με Κύπρο τους στη Μεσόγειο, γιατί δε πάνε κατ΄ ευθείαν στους εκτός Ελλάδας ΜΑΣΑΙΕΣ των ΑΡΓΥΡΑΜΟΙΒΩΝ τραπεζιτών, τουλάχιστον να γλυτώσουμε τη σφραγίδα, ως "σκευοφόρου ακόλουθου", πολιτικοστρατιωτικού λεγεωνάριου των ακάλυπτων επιταγών.

    Αλλά και μεταξύ των υποτελών, ποιος ξέρει? ίσως το διαχρονικό κοινό τους δράμα, κάποτε τους συνδέσει σε ΕΝΑ από κοινού στόχο ΚΑΤΑ των ΟΜΟΙΩΝ του ιδιωτικού κεφαλαίου των ιδιωτών τραπεζιτών.

    Μεχρι τότε τη ρετσινιά του ρουφιάνου θα τη πληρώνουμε εμείς για λογαριασμό του Ισραήλ, άσε που μπορεί σε λίγο οταν δηλώνεις Έλληνας και μιλάς κι Ελληνικά να σε θεωρούν ελληνοποιημένο πράκτορα προιόν της ΜΟΣΑΝΤ.,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.