7/3/12

Βενιαμίν Νετανιάχου: «Το Ισραήλ υπάρχει για να εξασφαλιστεί ότι δεν θα ξανασυμβεί σφαγή του εβραϊκού λάου!»

JSSNews 
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου προειδοποίησε ότι «ο κόσμος δεν μπορεί να περιμένει άλλο για να αποτρέψει το Ιράν να γίνει μια πυρηνική δύναμη» και τόνισε ότι «το εβραϊκό κράτος διατηρεί το δικαίωμα να υπερασπίσει τις εβραϊκές ζωές».

«Ως πρωθυπουργός του Ισραήλ, δεν θα αφήσω ποτέ τον λαό μου να ζήσει στη σκιά του αφανισμού», υποσχέθηκε ο Νετανιάχου.

Απευθύνθηκε στην AIPAC με πολύ ειλικρινά λόγια, εξηγώντας ότι βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή της ιστορίας. Ο Νετανιάχου, ο οποίος έφερε μαζί του αντίγραφα των επιστολών που εστάλησαν από το Αμερικανικό Εβραϊκό Κογκρέσο το 1944 (αντίγραφα των πρωτοτύπων που υπάρχουν στο γραφείο του), όταν το τελευταίο ζητούσε από την κυβέρνηση των ΗΠΑ να βομβαρδίσει το Άουσβιτς, και εξήγησε στους ακροατές ότι το 2012 δεν είναι το 1944. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ σήμερα είναι διαφορετική. Ακούσατε χθες την ομιλία του προέδρου Ομπάμα. Ο εβραϊκός λαός είναι επίσης διαφορετικός. Σήμερα έχουμε εβραϊκό κράτος. Και αυτό το κράτος  υπάρχει για να εξασφαλιστεί ότι δεν θα ξανασυμβεί σφαγή του εβραϊκού λάου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Ισραήλ πρέπει να έχει πάντα το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό της   -από μόνο του-  έναντι οποιασδήποτε απειλής».

Η ομιλία του, η οποία χαρακτηρίσθηκε από 14 επευφημίες, έστεψε μια ημέρα κατά την οποία έγιναν διμερείς συνομιλίες με τον Ομπάμα για «αρκετές ώρες». Μετά από μια πολύ μεγάλη επευφημία κατά την είσοδό του, αστειεύτηκε, «Ουάου, ακριβώς όπως στην Κνεσέτ!».

«Απόψε, θέλω να σας μιλήσω για ένα θέμα για το οποίο κανείς δεν σας μίλησε πρόσφατα», γέλαγε ο πρωθυπουργός. «Ναι, για το Ιράν». 

Τέλος, ένα μόνο ερώτημα: Μήπως ο Νετανιάχου έλαβε από τον  Ομπάμα μια σιωπηρή συγκατάθεση για μια στοχευμένη επίθεση κατά των ιρανικών πυρηνικών εγκαταστάσεων; Τίποτα δεν είναι λιγότερο βέβαιο ...

Avi Retschild - JSSNews 

3 σχόλια:

  1. ΕΕΕ!!! Όχι και λαός ΤΟΥ, να το πουν αυτό οι αργυραμοιβοί που παραμυθιάζοντας του, ΚΑΙ εκτοπίζονατς τους Παλαιστήνιους, τους μάζεψαν εκέι, για την προοπτική κατοχείρωσης των ακάλυπτων επιταγών τους, το καταλαβαίνω!

    Δεν μπορεί ΑΥΤΟΣ να μιλάει για ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ υπεράσπιση του θύτη εις βάρος του θύματος, όταν σαν ερπυστριοφορος τυφλοπόντικας η μπουλντόζα ΤΟΥ ισοπεδώνει σαν κορμό δένδρου ελαίας μια ζωοδόχο πηγή ζωής!

    ΑΛΛΑ στη πολιτική ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ελαφρυντικό του ακαταλόγιστου!
    Κάνεις συμμαχίες, τη μια μερα με το θύτη του θυματος, την άλλη θωπεύεις το θύμα ΤΑΧΑΤΕΣ για συμμαχία ΚΟΙΝΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ,

    Κι ο Χίτλερ όταν είδε ότι η αυτοπεποίθηση του ένστικτο της επιβίωσης του, τον παράτησε! προτίμησε να περάσει στην αιωνιότητα!
    Μόνο που δεν ξέρουμε αν ο Χίτλερ είχε ΑΤΟΜΙΚΑ όπλα όπως έχει ο Νετανιάχου πως θα χρησιμοποιούσε? ΜΟΝΟ με απειλές χρήσης βίας, ή ΚΑΙ χρήση βιας, εις βάρος ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ?

    Για τους ειδήμονες του χρήματος, ΚΑΙ οι Ντονμέδες, είναι για αυτούς σπιριά ριζιού ντολμάδων, για κατανάλωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστός ο Bibi και όπως στέκει έτσι στην φωτό, μοιάζει με τον Μωυσή που κρατά τις πλάκες των Νόμων ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και ενα ξεχασμενο θεμα που δεν βλεπει την δημοσιοτητα και αφορα τα θυματα που αλλαξε με μιας η ζωη τους στον αγωνα της εμπροσθοφυλακης της Δυσης

    Israel’s unknown heroes

    There are the maimed military heroes. Some have no legs. Others have no arms. Some are blind. Others suffer from burns all over their bodies. Many have been tortured. Today they work in banana fields and teach at universities. They are architects, writers, lawyers, artists, members of Knesset. Formerly, they were pilots, paratroopers, artillery officers and jeep drivers. Most of Israel’s 24 Paralympians incurred their disabilities while serving in the IDF. But most important are the civilian survivors of terror attacks.


    http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4198028,00.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.