27/3/12

Γ. Καρατζαφέρης: Aπαιτείται ριζοσπαστική λύση για τους παράνομους μετανάστες


Επίθεση κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, με αφορμή τις εξελίξεις γύρω από το θέμα της δημιουργίας χώρων που προορίζονται για την προσωρινή διαμονή παράνομων μεταναστών.Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, «ο κ. Χρυσοχοΐδης «δουλεύει» τον ελληνικό λαό», επειδή - σύμφωνα με τον κ. Καρατζαφέρη - «είπε θα κάνει 30 στρατόπεδα ανοιχτά να μπαινοβγαίνουν, δηλαδή και να πηγαίνουν να διαταράσσουν τις τοπικές κοινωνίες».
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ θεωρεί ότι απαιτείται ριζοσπαστική λύση για την επίλυση του προβλήματος, «όταν οι λαθρομετανάστες είναι 2 εκατομμύρια και όταν κάθε μέρα μπαίνουν χιλιάδες από τα σύνορα».
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης πρότεινε να αποχωρήσει η χώρα μας από τη Συνθήκη Σέγκεν και να δώσει ταξιδιωτικά έγγραφα στους μετανάστες «να μας αδειάσουν τη γωνιά». Σύμφωνα με τον ίδιο, «όλα τα άλλα είναι ημίμετρα, που προσβάλλουν τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού».
Επιπλέον, αναφερόμενος στο θέμα των προσλήψεων έκτακτου προσωπικού, ζήτησε από τους αρχηγούς του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ «να φρενάρουν τη διαδικασία». Μάλιστα, χαρακτήρισε τη διαδικασία «παλαιοκομματικά τερτίπια για διορισμούς λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές» και είπε ότι δεν μπορούν να έχουν πέραση το 2012 γιατί τα έχει καταδικάσει ο ελληνικός λαός.
Τέλος, αναφερόμενος στις νέες δηλώσεις Ευρωπαίων αξιωματούχων περί της παραμονής της χώρας μας στο ευρώ και μη πρόθεσης εκδίωξής της από το ενιαίο νόμισμα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ υποστήριξε ότι «ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος, όπως και ο Γ. Παπανδρέου, πρέπει κάπου να κρυφτούν», γιατί σύμφωνα με τον ίδιο έπεσαν θύματα εκβιασμού, ψηφίζοντας το δεύτερο μνημόνιο.
«Να κρυφτούν από τον ελληνικό λαό, που τόσο πολύ τον ταλαιπωρούν και τον κατέστησαν όμηρο των επιδιώξεων των ξένων», τόνισε.Σήμερα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ συναντήθηκε με την Ανεξάρτητη Κίνηση Στρατιωτικών.
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από AΜΠΕ

1 σχόλιο:

  1. O Καρατζαφέρης είναι ο πρώτος που έφερε το 2007 στην Βουλή το θέμα της λαθρομετανάστευσης και αυτό είναι μία πραγματικότητα που δεν μπορεί να αρνηθεί κανείς.

    Σήμερα, "ξάφνου" είδαν όλοι το πρόβλημα (=> τα ποσοστά της Χ.Α.) της λαθρομετανάστευσης. Πού ήταν όλοι δαύτοι οι καραγκιόζηδες, όταν ο "Πάκης" έκανε την μαζικότερη (εκ των υστέρων και με λίαν αμφίβολα κριτήρια) νομιμοποίηση και από τηλεοράσεως ... ευχαριστούσε τους λαθρομετανάστες που επέλεξαν την χώρα μας;

    Εδώ εγείρονται δύο σοβαρά ερωτήματα:

    α) Ο Σαμαράς τι θέση έλαβε τότε, ως μέλος της κυβέρνησης του "Μπούλη"; Τσιμουδιά! Γιατί δεν εξεδήλωσε την διαφωνία του για τα απαράδεκτα αυτά μασκαραλίκια του Παυλόπουλου;

    β) Οι Βορίδης και Γεωργιάδης πώς θα συνυπάρξουν στο ίδιο κόμμα με τον Παυλόπουλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.