27/3/12

«ΕΡΓΚΕΝΕΚΟΝ» Στο εδώλιο ο Μπασμπούγ

Ενώπιον του δικαστηρίου με υψωμένη γροθιά και χαιρετώντας τους υποστηρικτές του εμφανίστηκε χθες ο πρώην αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, Ιλκέρ Μπασμπούγ, κατά την πρώτη μέρα της ιστορικής δίκης για την υπόθεση «Εργκενεκόν».


Ενώπιον του δικαστηρίου με υψωμένη γροθιά και χαιρετώντας τους υποστηρικτές του εμφανίστηκε χθες ο πρώην αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, Ιλκέρ Μπασμπούγ, κατά την πρώτη μέρα της ιστορικής δίκης για την υπόθεση «Εργκενεκόν». Ο Μπασμπούγ, ο οποίος θεωρείται ένας εκ των ηγετών του δικτύου που κατηγορείται ότι σκόπευε να ανατρέψει την κυβέρνηση Ερντογάν, κάνοντας προπαγάνδα εναντίον της μέσω Διαδικτύου, παρουσιάστηκε ενώπιον των δικαστών απαντώντας κοφτά σε όλες τις ερωτήσεις τους, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσαν οι διάλογοι που είχε με κάποιους υποστηρικτές του.

Συγκεκριμένα, ο πρώην αρχηγός του τουρκικού Γενικού Επιτελείου (2008-2010), κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος της δίκης, συνομίλησε με συγγενείς και φίλους του και όπως αναφέρει το Ρόιτερ, όταν κάποιος του είπε «Ο τουρκικός στρατός δεν ηττήθηκε ποτέ», εκείνος απάντησε: «Φυσικά όλα αυτά θα περάσουν».
http://www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.