3/8/12

Εκτός ΚΟ ΝΔ ο Ν.Νικολόπουλος

Παραπέμπεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής
Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας είναι και επισήμως ο βουλευτής Αχαΐας του κόμματος και πρώην υφυπουργός Εργασίας Νίκος Νικολόπουλος.
Προηγήθηκε ανάρτηση του κ. Νικολόπουλου στο twitter, στην οποία αναφέρει τα εξής για τη στρατηγική της κυβέρνησης και προσωπικά του κ. Σαμαρά:
«Εμφανές το στρατηγικό αδιέξοδο. Η σημαία της επαναδιαπραγμάτευσης "όνειρο ήταν" την λησμονήσαμε.Ο λαός ξεπνεομένος τι να περιμένει; Την τροϊκανή επιείκεια ή την τιμωρία;»
Όπως ανακοινώθηκε από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη, του γνωστοποίησε ότι θέτει τον κ. Νικολόπουλο εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας.
Παράλληλα, με έγγραφό του προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΝΔ Γ. Τραγάκη, ο κ. Σαμαράς παραπέμπει το πρώην υφυπουργό στην Επιτροπή με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής από μέλος της Νέας Δημοκρατίας.
Κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου έλεγαν ότι ο βουλευτής Αχαΐας το τελευταίο διάστημα έκανε συνεχώς τοποθετήσεις με τις οποίες έδειχνε ότι επιδίωκε τη διαγραφή του.
«Επιλεκτικές διαγραφές κάνει ο κ. Σαμαράς, όταν παρόμοια με αυτά που είπε ο κ. Νικολόπουλος, είπε και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ σε ραδιοφωνική εκπομπή» σχολίασε από ο ΛΑΟΣ.
Nαυτεμπορική

8 σχόλια:

  1. Και όπως συνηθίζεται,έτσι και τώρα,πιστοί στις παραδόσεις,ο Νικολόπουλος άρχισε να λοιδορείται ήδη απο τους πρώην συντρόφους του...

    Αρεσκόμαστε να ζητάμε συνέπεια λόγων και πράξεων,αλλά όταν ένας βουλευτής τιμά τις ψήφους των συμπολιτών του,λοιδορείται απο θεσμικούς και μη παράγοντες,οι οποίοι υποτίθεται ότι υπηρετούν τη Δημοκρατία.

    Το μεγάλο ''λάθος'' του Νικολόπουλου,ίσως και έγκλημα,είναι ότι συνέχισε μετά τις εκλογές να λέει και να πιστεύει τα ίδια με εκείνα προ των εκλογών.

    Επομένως,μένει να δούμε τη θέση και τη στάση των πολιτών,όταν ένας πολιτικός τιμά την ψήφο τους,πως θα αντιμετωπιστεί.

    Μέχρι στιγμής,αποδεικνύεται ότι ο Σαμαράς και η ΝΔ δεν σηκώνει/αντέχει τις διαφορετικές απόψεις,αλλά αυτό μόνο όταν δεν πρόκειται για τους γνωστούς ψευτοπροοδευτικούς μαϊντανούς....


    Συγχαρητήρια συνέλληνες,σε καλή μεριά ο νέος μας Πρωθυπουργός,να τον χαιρόμαστε.

    ΥΓ
    Δυσαρεστημένη και η Τρόικα απο το ΥΠΕΘΑ,το οποίο καλείται να θέσει κόκκινη γραμμή τη δυνατότητα αποτροπής του Τσιμπουτί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Σαμαράς εξαπάτησε τους ψηφοφόρους του. Κάνει τα αντίθετα από αυτά που τους υποσχέθηκε προεκλογικά.
    Δείτε τι έλεγε για την αγροτική τράπεζα στις 14/6/2012.
    http://www.youtube.com/watch?v=PMqEBzsmqew

    Δεν είναι πρωθυπουργός, ένας μεσίτης είναι που ξεπουλάει την πατρίδα μας. Ίσως να μην έχει πρακτική αξία αλλά κάποιοι εδώ μέσα είχαμε διατυπώσει προ πολλού συγκεκριμένες αντιρρήσεις για το ενδεχόμενο διακυβέρνησης της χώρας από τον Σαμαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κανέναν ψηφοφόρο δεν εξαπάτησε,κανένας δεν έχει το δικαίωμα να πεί ότι πίστεψε αυτά που έλεγε ο Σαμαράς.

    Ένας άνθρωπος μπορεί να σε εξαπατήσει μια μόνο φορά,απο εκεί και πέρα θα πρέπει και εσύ να θέλεις να ''εξαπατηθείς''.

    Κόμματα-Δημοκρατία 5-0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ έχω την αίσθηση ότι η κρίση θα τρώει κάθε τόσο και από μια κυβέρνηση.
    Και να ήθελε οιποιαδήποτε κυβέρνηση να τηρήσει μέρος των υποσχεμένων προς τους ψηφοφόρους της, δεν επρόκειτο να την αφήσουν οι δανειστές.
    Η θα την ρίχνουν, ή θα την σέρνουν στο χώμα.
    Αυτό έχουν αποφασίσει. Και με άλλους να δοκιμάσουμε, πάλι την ίδια απογοήτευση θα έχουμε. Αλλάζουν τα πρόσωπα, η ουσία παραμένει η ίδια.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάλι η κρίση φταίει βρε Ελίνα; Λίγες εβδομάδες πέρασαν,ότι ισχύει το γνώριζαν,τώρα τι παριστάνουν τις μωρές παρθένες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν λέω μόνο για τους συγκεκριμένους γιατί τα προβλήματα αυτά, τα περιμέναμε άλλωστε.
    Ομως απ΄ότι πιστεύω, με τους ίδιους διαπραγματευτές-δανειστές, τα ίδια θα γίνονται με όποιες κυβερνήσεις και αν έρθουν.
    Αλλο να είσαι απ΄έξω και άλλο μέσα στο ρίγκ (αυτό για να φρενάρει και η αντιπολίτευση την αισιόδοξη προοπτική της).
    Αλλα πρέπει να συμβούν για να μπορούμε να αισιοδοξούμε.
    Η καμπάνα πρέπει να χτυπήσει πρώτα στο Βερολίνο, τη Μητρόπολη του ευρώ!
    Κι΄ύστερα, βλέπουμε...
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν ένας αρχηγός πολιτικού κόμματος πράττει τα αντίθετα από αυτά τα οποία εξήγγειλε και από αυτά για τα οποία δεσμεύτηκε προεκλογικά διαπράττει αδίκημα ανεξάρτητα από την ευθύνη που ΕΧΟΥΝ οι ψηφοφόροι του.
    Αν απλώς αδρανούσε θα τον κατηγορούσα για αθέτηση προεκλογικών δεσμεύσεων αλλά όχι αυτός πράττει τα αντίθετα και ως εκ τούτου είναι ένας απατεώνας.
    Η κυβέρνηση αυτή έχει ήδη απονομιμοποιηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.