11/8/12

Στα δικαστήρια ο Καμαρινός, στο ΥπΕξ ο Ντίσιος…

Στο Πταισματοδικείο Αθηνών βρέθηκε σήμερα το πρωί ο πρώην Πρόξενος Κορυτσάς Θεόδωρος Οικονόμου – Καμαρινός, κατηγορούμενος για παράβαση καθήκοντος. Ο νομοθέτης ορίζει ως εξής το έγκλημα της «παράβασης καθήκοντος», υπάλληλος που με πρόθεση παραβαίνει τα καθήκοντα της υπηρεσίας του με σκοπό να προσπορίσει στον εαυτό του ή σε άλλον παράνομο όφελος ή για να βλάψει το κράτος ή κάποιον άλλον τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών. Η ακρόαση του κ. Καμαρινού έληξε λίγο μετά τις 10.00 π.μ., ο ίδιος φανερά εκνευρισμένος επιβιβάστηκε σε ΤΑΞΙ και αποχώρησε βιαστικά. Αν κρίνουμε από το ύφος του τα πράγματα δεν πρέπει να πήγαν και τόσο καλά.

Αντιθέτως ο γνωστός για την «υπόθεση Μπομποστίτσα» Ναούμ Ντίσιος, είχε καλύτερη τύχη. Από τις δικαστικές αίθουσες της Αλβανίας την προηγούμενη βδομάδα, βρέθηκε στο Μέγαρο του Υπουργείου Εξωτερικών στην Αθήνα, για να λάβει τις απαραίτητες συστάσεις… Ο κ. Ντίσος μαζί με τον συνεργάτη που τον συνόδευε, βγήκαν ευδιάθετοι και απόλαυσαν καφέ στον πεζόδρομο της Βαλαωρίτου. Σαν να αντιστράφηκαν οι ρόλοι…
http://borioipirotika.blogspot.com/2012/08/blog-post_3050.html
http://www.deropoli.com/?p=10240

4 σχόλια:

  1. Εντάξει, το είπε και μόνος του. Θα τα κρίνει όλα η Ιστορία...Αλλά σημασία έχει και ποιοί θα την γράψουνε βέβαια.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελίνα,

    Από εκεί που είσαι, ας χαρείς με τις εξελίξεις:

    Αθώος παμψηφεί ο πρώην γενικός πρόξενος της Ελλάδας στην Κορυτσά!

    Κι αν το δει κανείς από το ιστολόγιο, ας το αναρτήσει. Ήταν από τις μεγαλύτερες παλιανθρωπιές του σάπιου και εθελόδουλου καθεστώτος που μάς κυβερνά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.