8/8/12

Oι Κάτοικοι και Επαγγελματίες του 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος για το Μεταναστευτικό

"Μετά από την απροκάλυπτη συμπαράσταση στην παρανομία που μαστίζει την πόλη, που εκφράζεται μέσα από ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, εμείς οι κάτοικοι του Κέντρου της Αθήνας, ακομμάτιστοι, αλλά ενεργοί πολίτες, αισθανόμαστε βαθιά θιγόμενοι και για τον λόγο αυτό χρωστάμε επιτέλους μία απάντηση σε όλους αυτούς που χρόνια τώρα δουλεύουν για την καταστροφή της πόλης και της χώρας κρυμμένοι πίσω από ένα δήθεν «αριστερό» προσωπείο «ανθρωπισμού» και «αλληλεγγύης».
Η Αριστερά κατάφερε να γίνει το καλύτερο δεκανίκι του καπιταλισμού και της παγκοσμιοποίησης κάνοντας έναν λυσσαλέο αγώνα και οργανώνοντας άπειρες προβοκάτσιες προκειμένου να εγκαταστήσει στην χώρα τους δουλέμπορους και τα πλήθη που αυτοί μετέφεραν.
Δεν μπορείς να ισχυρίζεσαι από την μία πως είσαι κατά του καπιταλισμού και της παγκοσμιοποίησης και από την άλλη να υποστηρίζεις βασικές τους αρχές, όπως είναι η μαζική μετακίνηση πληθυσμών προς εύρεση εργασίας σε άλλες χώρες, γνωστή ως «κινητικότητα» (mobility) και η δημιουργία πολυπολιτισμικών κοινωνιών.
Τόσα χρόνια η «Αριστερά» δεν έχει πει ούτε μία λέξη για τις θέσεις εργασίας Ελλήνων και νόμιμων μεταναστών που κατέλαβαν οι μεταφερόμενοι από τα πέρατα της γης, λέξη για την εγκληματικότητα, λέξη για τα δις που στοιχίζει στον Ελληνα φορλογούμενο όλη αυτή η ιστορία. Κατά τα άλλα κόπτεται για τους εργαζόμενους και την κοινωνία. Ούτε μία ανακοίνωση δεν έχει βγάλει για τα θύματα των «μεταναστών», που κακοποιούνται μέχρι θανάτου.
Αντιθέτως έχυσε τόνους μελανιού κατηγορώντας άπαντες διαμαρτυρόμενους για το χάλι της πόλης και διωκόμενους από τα σπίτια τους ως φασίστες. Η δε συμπόνοια για όλους αυτούς που έχουν εισβάλλει στην χώρα παράνομα περίσσευε στα κείμενα επιπέδου Βίπερ Νόρα, που είδαν το φως της δημοσιότητας.
Οι ανακοινώσεις για τις προσπάθειες της Πολιτείας να λύσει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, εκτός από τραγικές και ανιστόρητες, είναι και προκλητικές απέναντι στους χιλιάδες Αθηναίους που εγκατέλειψαν τα σπίτια τους, άφησαν τα μαγαζιά τους και τα γραφεία τους για να γλυτώσουν από την εγκληματικότητα, την βρώμα και την υποβάθμιση της ζωής τους.
Ολα αυτά ήταν αποτελέσματα του εποικισμού που υφιστάμεθα χρόνια τώρα και που επαγγελματίες αλληλέγγυοι έχουν βαφτίσει μετανάστευση
Μόνο εάν είσαι τυφλός δεν βλέπεις την κατάντια της πόλης. Μόνο εάν είσαι κουφός δεν ακούς τις κραυγές των ανθρώπων που κινδυνεύουν και αναγκάζονται να ζουν σαν τα ζώα, μέσα σε πρώην αστικές γειτονιές και νυν φαβέλες. Μόνο εάν είσαι ηλίθιος δεν καταλαβαίνεις τί πραγματικά συμβαίνει. Ως φαίνεται η σημερινή «Αριστερά» είναι και τα τρία.
Εάν συνεχιστούν όλες αυτές οι δηλώσεις προτείνουμε στην Χρυσή Αυγή να κάνει τον κ. Τσίπρα και την κ. Παπαρήγα επίτιμους προέδρους της, αφού ως φαίνεται συμβάλλουν τα μάλα στην άνοδο της.
Οι κάτοικοι του κέντρου στηρίζουμε τις προσπάθειες της Πολιτείας και καταγγέλουμε τις ανακοινώσεις αυτές ως γελοίες, τις πολιτικές που εκφράζονται στα ρηχά αυτά κείμενα ως επιφανειακές και επικίνδυνες, ενώ είναι πλέον πασιφανές πως όσοι ενστερνίζονται αυτές τις ιδέες πάσχουν από επιλεκτική τύφλωση και κώφωση.
Τους ευχόμαστε περαστικά, αν και η θεραπεία για την βλακεία δεν έχει βρεθεί ακόμη!
Υ.Γ. Προς τον κ. Τσουκαλά που προσβλήθηκε από το θέαμα των φοβισμένων θα θέλαμε να ξέραμε τί θα έλεγε εάν το παιδί του ήταν στην θέση του άτυχου κοριτσιού στην Πάρο και εάν η μάνα του είχε ξυλοκοπηθεί μέχρι θανάτου από αλλοδαπούς εγκληματίες. Κανείς μας δεν πρόλαβε να δει τον φόβο τους που σίγουρα καμία σχέση δεν είχε με αυτόν που πιθανόν να νιώθει κάποιος που του ελέγχουν τα χαρτιά.
Εν προκειμένω να επισημάνουμε πως στις πολλές επιχειρήσεις που είδαμε στην περιοχή μας δεν είδαμε κανένα αλλοδαπό γονατιστό, αντιθέτως ήταν καθισμένοι σε πεζούλια στον ίσκιο, δεν διαπιστώσαμε κανένα φόβο, αντιθέτως είδαμε σε περιπτώσεις περίσσιο θράσσος, που οι αστυνομικοί αντιμετώπισαν με πολλή ευγένεια.
Οσο για τους «έκπληκτους περαστικούς» προφανώς ο κ. Τσουκαλάς θα εννοεί τον εαυτό του. Είναι λογικό να είναι κάποιος που δεν πατάει ποτέ στα γκέτο έκπληκτος μπροστά στο θέαμα τόσων αλλοδαπών. Δεν ξέρουμε πόσους είδε ο κ. Τσουκαλάς να διαμαρτύρονται. Εμείς πάντως δεν είδαμε κανένα. Αντιθέτως είδαμε κόσμο να δίνει συγχαρητήρια στην Αστυνομία για το έργο της, το οποίο και ελπίζουμε να συνεχίσει.
Οσο για τους «Ελληνες που έχουν περάσει κατοχή, προσφυγιά και μετανάστευση » και ως εκ τούτου προσβάλλονται από τα γεγονότα αυτά έχουμε να πούμε τα εξής στον κ. Τσουκαλά. Οι Ελληνες έχουν ματώσει για αυτή την χώρα, για να μπορούν να ζήσουν αξιοπρεπώς και όχι για να χορεύουν στον ρυθμό που βαράει ο κάθε αλλοδαπός μαφιόζος από τα πέρατα της οικουμένης, που έχει εποικίσει τις γειτονιές τους. Η κάθε σύγκριση τριτοκοσμικών λαθρομεταναστών με τους Ελληνες που αναφέρει εκτός από ατυχής είναι και ανιστόρητη. Αυτό που μας προσβάλλει κ. Τσουκαλά είναι η ελαφρότητα με την οποία γίνονται τέτοιοι συνειρμοί και οι συνθήκες στις οποίες έχουμε αναγκαστεί να ζούμε, λόγω όλων αυτών που υπερασπίζεστε.
Στο εξής κάθε ατυχής ανακοίνωση θα τυγχάνει και απάντησης από τους κατοίκους και τους επαγγελματίες. Η εσκεμμένη προπαγάνδα υπέρ της λαθρομετανάστευσης και της δήθεν καταπάτησης ανύπαρκτων ανθρώπινων δικαιωμάτων (π.χ. δικαίωμα παραμονής στην χώρα χωρίς νόμιμα έγγραφα, δικαίωμα μη ελέγχου από τα αρμόδια όργανα κτλ) τελείωσε.
Κάτοικοι και Επαγγελματίες 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος".
Πηγή

11 σχόλια:

  1. Δεν αξίζουν απάντηση τα οι επικίνδυνοι ανόητοι υποστηρικτές της λαθρομετανάστευσης. Ούτως ει άλλως, τα κηρύγματά των δεν έχουν καμμία απήχηση. Ίσως ο "ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ" δεν είναι αρκούντως μελετημένος, πάντως είναι μία προσπάθεια (τα κίνητρα μού είναι αδιάφορα) προς την σωστή κατεύθυνση.

    Άφησαν το πρόβλημα να γιγαντωθεί σε μη αναστρέψιμο βαθμό και τώρα τρέχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έσκασαν τα αυγά του φιδιού και υπογράφουν σαν κάτοικοι καμουφλαρισμένοι ναζιστές της Χρυσής Αυγής. Ποιους εκπροσωπούν; το μόνο που κάνουν είναι να εμφυσούν την ξενοφοβία σε χαμηλού μορφωτικού επιπέδου πολίτες με μόνο σκοπό να βελτιώσουν τα εκλογικά τους ποσοστά . Τολμούν να μιλάνε οι φασίστες και να κατηγορούν την Αριστερά ;
    Η Αριστερά με τους διαρκής αγώνες της εδώ και δεκαετίες έχει αποδείξει ότι είνια η μόνη διαρκής δύναμη που αγωνίζεται ενάντια στο κεφάλαιο , την πλουτοκρατία και τις παγκοσμιοποιημένες αγορές.Η Αριστερά έχει αγωνιστές όπως ο Άρης , ο Γλέζος κλπ αλλά και διαρκή προσφορά στις τέχνες και τα γράμματα (στρατιά καλιτεχνών κάθε είδους)
    Η Δεξιά ποιά πρόσωπα και ποιούς θα μπορούσε να αναφέρει σαν εκπροσώπους της ;
    Ο Σαμαράς προσδοκώντας ψήφους από αυτούς που ψήφισαν Χρυσή Αυγή παίζει προεκλογικά παιγνίδια σε ταλαίπωρους μετανάστες που ψάχνουν για δουλειά και μια καλύτερη ζωή λόγω της εκμετάλλευσης και του ιμπεριαλισμού της Δύσης στις χώρες που γεννήθηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν οι πολιτικοί μας δεν είχαν άλλα στο μυαλό τους, ίσως η χώρα δεν θα καταντούσε σ’ αυτά τα χάλια. Τώρα κραυγάζουν οι αριστεριστάδες, που με την πλήρη συνδρομή τους στήθηκε όλο αυτό το άθλιο τοπίο, ότι η ΧΑ υποκαθιστά το κράτος. Ποιο κράτος; Αν υπήρχε κράτος, δεν θα είχαμε ούτε τα χάλια αυτά, ούτε την ΧΑ στην Βουλή.

    Ο τρόπος για να βγει η ΧΑ από την Βουλή και να επιστρέψει στα πραγματικά ποσοστά της, είναι να καθαρίσει η Ελλάδα από όλα αυτά τα λαθροσκουπίδια και όχι ασφαλώς οι ανούσιες κραυγές περί νεοναζί, που αφήνουν παγερά αδιάφορους αυτούς που την ψηφίζουν. Αν είχαν τέτοιες κραυγές και την παραμικρή απήχηση, τότε η ΧΑ δεν θα έπαιρνε ούτε ψήφο στο Δίστομο και τα Καλάβρυτα. Πήρε, όμως και πολλές μάλιστα. Καιρός να ξυπνήσουν κάποιοι και να δουν την πραγματικότητα, αν δεν θέλουν πράγματι να βγει το πουλί από τα’ αυγό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ετσι Nativist. Αυτό που λές, μου το είχαν πεί Καλαβρυτινοί το περασμένο Πάσχα "τι να κάνουμε, η ανάγκη μας σπρώχνει στη Χρυσή Αυγή, αφού το κράτος αδιαφορεί για τις ανάγκες των πολιτών..". Και είχα μείνει άφωνη από έκπληξη, ν΄ακούω από τα Καλάβρυτα τέτοιες επιλογές!
    Βλέπεις, το ένα άκρο φέρνει πάντα το άλλο και όλα γίνονται από το κακό στο χειρότερο.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @εξ ευωνύμων: Iroas o Glezos apo pou os pou den nomizo? Katevase tin simaia to Vrady?DEN EXEI APODIXTHEI Arnithike stin Melina na vroune tin simaia?? episis Eklaige gia ton xamo tou Hoja? Iroes tis aristeras?? Gia pes mou enan patrioti? Poioi pou einai ? O Aris kai to Protopalikaro tou o kataramenos zoulas pou katharisane ton Dimokrati Psaro? Ta tagmata tou SNOF proskimena stous Listosymorites pou skotonane ellines patriotes stin makedonia? To asteio einai oti prin itane me tous komitatzides kai forousane tin Boulgariki korona. As einai EVLOGIMENOI OI PONTIOI STIN MAKEDONIA POU TOUS KANONISANE KAI TOUS KANONIZOUNE.
    Oi Aristeroi tis kakkias oras einai ypaitioi gia tin prodosia tis Makedonias kai thrakis ? Episis to boikotaz oplon ston elliniko strato me apergies stin Mikra Asia apo to SEKE. Re Koutoponire Anatoliti. Thes patriotes ithopoius? konstantaras, Rena Blahopoulou , sofia Bempou. XILIADES ELLINES POU DOSANE TIN PSYCHI KAI ZOI TOUS XORIS ANTALAGMA MONO GIA TIN ELLADA...Theleis agnous Iroes koita sta oxyra tou istimpei. Roupel....Gia arxi mono .. Sou ksanaeipa krata ta auga tou fidiou gia tin MIT kai to MHP kai ton SIPAHIU I xrysi augi den mas ekfrazei emas tous Ellines. Kai na min ksexaso xairetismata ston Hakan.
    Na ypenthimiso oti se liges meres prepei na thimithoume ton Adikohamo TOU ELLINA IROA VOROIPIROTI ARISTOTELI GOUMA POU DOLOFONITHIKE VANAUSA APO TA SKYLIA TOU SYPAHIOU. OSO AFORA TA PTESMATA SAN TON εξ ευωνύμων ypirxan kai prin 2000 xronia kai tous elegan efialtes. SAVA min ksexaseis ton Aristoteli Gouma.
    I Romania Epesen I Romania parthei anthi kai ferei kai allo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @εξ ευωνύμωνTOURKIKOS POLITISMOS: Gia ton Filomas pou anisixei gia ta dikaia ton laon..olou tou kosmou Plin Ellinika, Servika, Kourdika.
    HTTP://WWW.ANT1IWO.COM/KYPROS/2012/08/07/OI-TOYRKOI-EKANAN-TOYALETA-THN-EKKLHSIA/
    ΤΡΊΤΗ, 7 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ 2012
    Οι Τούρκοι μετέτρεψαν σε τουαλέτα την εκκλησία του Αγ. Γεωργίου στην Αμμοχωστο
    kai pou eisai na min ksexaso guzelim @εξ ευωνύμων dose xairetismata ston Hakan
    (X)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @εξ ευωνύμωνTOURKIKOS POLITISMOS: Gia ton Filomas pou anisixei gia ta dikaia ton laon..olou tou kosmou Plin Ellinika, Servika, Kourdika.
    HTTP://WWW.ANT1IWO.COM/KYPROS/2012/08/07/OI-TOYRKOI-EKANAN-TOYALETA-THN-EKKLHSIA/
    ΤΡΊΤΗ, 7 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ 2012
    Οι Τούρκοι μετέτρεψαν σε τουαλέτα την εκκλησία του Αγ. Γεωργίου στην Αμμοχωστο
    kai pou eisai na min ksexaso guzelim @εξ ευωνύμων dose xairetismata ston Hakan
    (X)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Simple question my friends; who is more dangerous for Greece; XA or people in the left? Whose objectives, if met, would be disastrous for Greece?

    As far as the "fight against capitalism" that someone mentioned, the majority of the "communists" I know they believe we should all have a luxurious homes, summer properties and a couple of cars per family. In my book that's called capitalism for all. The only difference is that the model applied in the USA requires you to work.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υπάρχει άνθρωπος που δεν αναγνωρίζει τον αντιστασιακό αγώνα του ΕΑΜ και του Άρη; Αν δεν ήταν το παράνομο και διωκόμενο ΚΚΕ να εμφυσήσει στο λαό την δύναμη για να αντισταθεί στις φασιστικές δυνάμεις του άξονα ποιος θα το είχε κάνει ; Ο αρχιμασώνος ο Μεταξάς που ήθελε να αφήσει αμαχητί την Ηπειρο στον Ιταλικό στρατό;
    Θεωρώ προσβολή να κάνω οποιαδήποτε σύγκριση ηρώων και αγώνων με πρωταγωνιστές απο Ελληνικές ταινίες. Ηρωικές μορφές σαν τον Άρη και τον Γλέζο θα μείνουν για πάντα στην ιστορία. Οι κρυπτοφασίστες ας μείνουν να καμαρώνουν με τους ηρωισμούς του Πρέκα στο Ρούπελ.
    Η αριστερά θα συνεχίσει να αγωνίζεται μέχρι να ξεριζωθεί και ο τελευταίος σπόρος του φασισμού που φύτεψαν οι ναζιστές με τους γερμανοτσολιάδες τους στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @εξ ευωνύμων pano apo 1000 Ellines koumounistes automolisan apo ton elliniko strato ston italiko fasistiko strato. OLOI tous Koumounistes. Den ksero ti xarmani kapnizeis an einai Tourkikis proeleuseos, alla o Kinedos Aris kai Zoulas exoune polles amarties sta xeriatous. Oso afora tom metaxa oxi mono den itane masonos alla episis itane agapitos olon ton Ellinon Israeliton. Kopse tis aunanies kai dose xairetismata ston Hakan. Kryptofasistes sta oxyra tou Roupel itane mono oi Koumounistes pou pairnane diatages apo ton Sianto, Zaxariadi kai Mosxa. I Aderfi symmaxiki xora tou Adolfou Hitler. Alli mia fora xairetismata ston Hakan. Gule Gule kai na mas grafeis...
    (X)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.