24/5/13

Η ισλαμική απειλή και η αμήχανη Δύση

Με αποτροπιασμό και έκπληξη παρακολουθεί η βρετανική και η ευρωπαϊκή κοινή γνώμη τα ρεπορτάζ και τις αναφορές των ΜΜΕ για τη στυγερή δολοφονία Αγγλου στρατιώτη από μουσουλμάνους δράστες και τον τεμαχισμό του πτώματός του εν μέση οδώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δολοφόνοι, όσο περίμεναν την αστυνομία, έκαναν δηλώσεις σε περαστικούς και φώναζαν συνθήματα όπως «Ορκιζόμαστε στον παντοδύναμο Αλλάχ ότι δεν θα σταματήσουμε ποτέ να σας πολεμούμε» και «οφθαλμός αντί οφθαλμού».

Ταυτόχρονα, στη μαρτυρική Συρία ακόμα αγνοούνται οι απαχθέντες Συρορθόδοξοι επίσκοποι, ενώ μια ισλαμική οργάνωση δημοσιοποίησε προκήρυξη στην οποία επισημαίνεται ότι «είναι εντολή» του Θεού να δολοφονηθούν οι εν ομηρία ευρισκόμενοι επίσκοποι επειδή «είναι αμαρτωλοί». Οι αμαρτίες τους, σύμφωνα με την... τελεσίδικη απόφαση των ισλαμιστών, είναι η αποδοχή της τριαδικότητας του Θεού και η πίστη των Συρορθόδοξων επισκόπων ότι ο Ιησούς Χριστός είναι ο γιος της Μαρίας!

Φυσικά, υπάρχει και η Αραβική Ανοιξη, το μεγάλης έκτασης μακελειό, το οποίο χαιρετίστηκε από τις ηγεσίες της Ε.Ε. και των ΗΠΑ και βύθισε σχεδόν το σύνολο της Βορείου Αφρικής στον ισλαμικό χειμώνα.

Αν συνδυαστούν όλα τα παραπάνω με την εν γένει συμπεριφορά αρκετών μουσουλμάνων που υποτίθεται ότι «ενσωματώθηκαν» στις δυτικές κοινωνίες (απειλές σε σκιτσογράφους που έκαναν χιούμορ με τον Μωάμεθ, τις επαναλαμβανόμενες συγκρούσεις, τις τρομοκρατικές ενέργειες κ.ά.), καθίσταται ηλίου φαεινότερο ότι διάγουμε περίοδο ακήρυκτου πολέμου. Τα «πυρά» που ρίχνονται (από τη μία πλευρά) είναι τροχιοδεικτικά, αλλά παραμένουν πυρά.

Οι αντιστάσεις που συναντά στην επέλασή της η ημισέληνος είναι μηδενικές και οι κυβερνήσεις των δυτικών χωρών, πνιγμένες στα θολά νερά της πολιτικής «ορθότητας», του «αντιρατσισμού» και των ιδεολογημάτων των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, προδίδουν τους λαούς τους ψηφίζοντας νομοθετήματα τα οποία επιταχύνουν την επέκταση του μουσουλμανικού τόξου.

Πόσο επιπλέον αίμα πρέπει να χυθεί άδικα για να συνειδητοποιήσουν οι ιθύνοντες την υποχρέωσή τους να ελέγξουν αποφασιστικά την ισλαμική απειλή;

δημοκρατία

7 σχόλια:

  1. Φίλε Κριστιάν,

    Όπως έγραψα και χθες στο βίντεο που είχες αναρτήσει, είναι εντυπωσιακό και γεννά πολλά ερωτηματικά το γιατί η Δύση παραδίδεται αμαχητί στο Ισλάμ.

    Πιστεύω ότι αφ' ενός παρήκμασε και αφ' ετέρου πριόνισε τα θεμέλιά της ο "πολιτικώς ορθός λόγος", που εκφέρεται από τους γνωστούς χρήσιμους ηλίθιους.

    Πολλοί έχουν επισημάνει τον κίνδυνο μετατροπής ολοκλήρου της Ευρώπης σε ισλαμική Ήπειρο. Μεταξύ αυτών και η Οριάνα Φαλάτσι, που εισήγαγε τον όρο Eurabia.

    Σαν συνέχεια στο χθεσινό σου βίντεο για το Βέλγιο, βρήκα και τούτο, που ίσως σ' ενδιαφέρει.

    Το ερώτημα είναι, αν υπάρχει τρόπος να αφυπνίσει κανείς τον μέσο Ευρωπαίο, μήπως είναι ήδη πολύ αργά και τι κάνουμε στην τελική, τουλάχιστον για τα παιδιά μας.

    Οι διάφοροι "Ρουπακιώτηδες" δεν πρέπει να επικρατήσουν, ούτε να επιβάλουν τις ιδεοληψίες των. Γι αυτούς όφειλε να γίνει ειδικός νόμος, που να απαγορεύει την δράση της πέμπτης φάλαγγας των χρησίμων ηλιθίων. Θα ήταν αντιδημοκρατικός; Εγώ πιστεύω ότι θα μάς προστάτευε από τα επερχόμενα δεινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ NATIVIST,
    Σ' ευχαριστώ για τον σύνδεσμο ο οποίος μου ήταν όντως άγνωστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ Nativist,
    Το είχα διαβάσει.
    Δεν με σοκάρει πια, αφού στη Γαλλία ισχύει από πέρυσι, μάλιστα οι ημερομηνίες των σχολικών διακοπών έχουν αποσυνδεθεί από τις χριστιανικές γιορτές (αλλά όχι μόνο οι ονομασίες) και ακολουθούν ένα τελείως διαφορετικό ημερολόγιο, απλώς δίνουν αργία τη Δευτέρα του Πάσχα. Έχω ίδια εμπειρία από τον εγγονό μου, τον Αλέξανδρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είσαι παππούς; Βρε ποιος τις χάρες σου! "Του παιδιού μου το παιδί, δυο φορές είναι παιδί". Να σου ζήσει και να το χαίρεσαι.

    Κι εγώ το ξέρω για την Γαλλία, διότι έχω συγγενείς εκεί.

    Βλέπεις, όμως, ότι η Ευρώπη παραδίδεται αμαχητί στο Ισλάμ, όπως γράφω παραπάνω. Το θεωρώ τραγικό!

    O de Gaulle δεν είχε βέβαια προβλέψει την παράδοση της Γαλλίας αμαχητί από τους οπαδούς της πολιτικής ορθότητας, εντούτοις είχε προβλέψει ήδη από το τέλος του '50 τα αποτελέσματα της αθρόας εισβολής μουσουλμάνων στην Γαλλία:

    " Si nous faisions l'intégration, si tous les Arabes et Berbères d'Algérie étaient considérés comme Français, comment les empêcherait-on de venir s'installer en métropole, alors que le niveau de vie y est tellement plus élevé ? Mon village ne s'appellerait plus Colombey-les-Deux-Églises, mais Colombey-les-Deux-Mosquées ! "

    (Conversation entre De Gaulle et Alain Peyrefitte le 5 mars 1959 suite aux événements d'Algérie) (εδώ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όπως το λες για τον εγγονό, ευχαριστώ πάντως.
    Το ζήτημα "vacances d'hiver, vacances de printemps, vacances d'été" δεν συνδέεται απόλυτα με την ισλαμική εισβολή, νομίζω ότι υπάρχει υπερβολή.
    Ήδη όταν πήγαινα σχολείο (δεκαετία του '50, που δεν υπήρχαν μουσουλμάνοι) υπήρξε μεγάλο μέρος του δασκαλικού προσωπικού που διεκδικούσε αυτή τη αλλαγή ονομασίας τότε, το ξέρω από πρώτο χέρι καθώς είμαι από οικογένεια δασκάλων και καθηγητών (εγώ ξέφυγα συνειδητά...).
    Η κουβέντα μεγάλη. Κατά βάση πιστεύω ότι ο χριστιανισμός εκλαμβάνεται στις χώρες της Δ.Ε. ως θρήσκευμα που επιβλήθηκε με βία, γεγονός που ασφαλώς δεν ισχύει για τους Έλληνες. Χριστούγεννα= γιορτή του φωτός, τοπικό αίσθημα που ίσχυε από πολύ παλιά στο βορά, ιδού η μεγαλύτερη σημασία των Χ. στους καθολικούς, Πάσχα= γιορτή της άνοιξης, παλιό αίσθημα των Αρχαίων Ελλήνων, και ιδού η σημασία του Π. για τους Ορθόδοξους. Μη ξεχάσουμε ότι οι άθεοι σήμερα είναι πλειοψηφία στις δυτικές κοινωνίες και ωστόσο διεκδικούν το αυστηρό χώρισμα κράτος-εκκλησία και αυτό σε όλους τους πολιτικούς χώρους, ο εχθρός δεν είναι τόσο η πίστη όσο ο Βατικανός...

    Για την Ισπανίδα, δεν γνωρίζω τα κίνητρα της αλλά από τη ξέρω η μεγάλη πλειοψηφία των μεταναστών στη χώρα της είναι χριστιανοί, από Νότια Αμερική και Ρουμανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. >Το ζήτημα "vacances d'hiver, vacances de printemps, vacances d'été" δεν συνδέεται απόλυτα με την ισλαμική εισβολή, νομίζω ότι υπάρχει υπερβολή.<

    Συμφωνώ. Στην Γαλλία είναι περισσότερο ζήτημα του état laïc.

    Τα κίνητρα της Ισπανίδας είναι, κατά την γνώμη μου, ο κακώς εννοούμενος "προοδευτισμός", που δίνει όμως χώρο στο Ισλάμ, αφού "αδειάζει" το Χριστιανισμό από μία αυστηρώς ρωμαιοκαθολική χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.