3/6/13

«Μυστικό σχέδιο για επίθεση στην Ελλάδα κρύβουν τα γεγονότα στην Τουρκία»

Μυστικό σχέδιο για επίθεση στην Ελλάδα και μάλιστα άμεσα και γρήγορα βλέπει το Αυστραλιανό δίκτυο ΑBC σχολιάζοντας την λαϊκή εξέγερση στην Τουρκία.
«Στόχος είναι η Ελλάδα και ο ενεργειακός της πλούτος», ισχυρίζεται σε ρεπορτάζ του ο απεσταλμένος του ABC Australia στην Κωνσταντινούπολη.

Συγκεκριμένα το τηλεοπτικό δίκτυο υπογραμμίζει ότι το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί μυρίζει προβοκάτσια του Στρατού προς τη κυβέρνηση Ερντογάν με τελικό στόχο την Ελλάδα. Σύμφωνα πάντα με το Αυστραλιανό τηλεοπτικό δίκτυο πηγές που πρόσκεινται στην κυβέρνηση, αναφέρουν ότι στήθηκε το σκηνικό έντασης από στρατιωτικούς για να να αναγκάσουν σε παραίτηση τη κυβέρνηση και να βρουν την αφορμή που επιθυμούν, για να επιτεθούν άμεσα και γρήγορα στην Ελλάδα, με σκοπό να αλλάξουν το status στο Αιγαίο και να ελέγξουν τον ενεργειακό της πλούτο.

Κατά το Αυστραλιανό κανάλι είναι γνωστό ότι οι στρατιωτικοί έχουν υποστεί τεράστια πλήγματα κατά τη διακυβέρνηση της χώρας από τον ισλαμιστή Ερντογάν. Τον θεωρούν άμεσα υπεύθυνο για την απώλεια του ελέγχου της χώρας και παραβάτη της παρακαταθήκης του Κεμάλ Ατατούρκ, που θέτει ως εγγυητή τον Στρατό για το πολίτευμα της χώρας και την εξωτερική της πολιτική. Ωστόσο το ABC λέει ότι οι στρατιωτικοί τον περιμένουν στη γωνία και θέλουν να εφαρμόσουν το σχέδιο «Βαριοπούλα», το οποίο μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει και τον ανοιχτό πόλεμο με την Ελλάδα και την Κύπρο.

Σημειώνεται ότι χθες δύο πολεμικά πλοία της Τουρκίας έκαναν βόλτα στο Αιγαίο.

e-afipnisi  από gr.news.yahoo.com

4 σχόλια:

  1. Κριστιάν, γιὰ νὰ μὴν δημοσιεύουμε
    στὸν γάμο τοῦ Καραγκιόζη, καὶ σπέρνουμε τὸν πανικὸ χωρὶς λόγο, πρέπει νὰ βλέπουμε ἄν ὑπάρχει αὐτὴ ἡ πηγή. Βρές μου σὲ παρακαλῶ ποὺ ὑπάρχει τέτοιο ἄρθρο στὸ abc.

    Kυριάκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυριάκο,
    Τη πηγή τη δίνω, και η πηγή της πηγής είναι το YAHOO NEWS http://gr.news.yahoo.com/%C2%AB%CE%BC%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CF%87%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%AF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%BA%CF%81%CF%8D%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CE%B5%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CF%8C%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%AF%CE%B1%C2%BB-105500604.html

    Ανταπόκριση από τηλεοπτικό κανάλι δεν σημαίνει απαραίτητα γραπτό άρθρο, αλλά μπορεί να είναι τηλεοπτική-προφορική, και συνεπώς πολύ δύσκολη να βρεθεί.
    Η λογική μου λέει όμως ότι για να την έχει μεταφράσει και δημοσιεύσει το YAHOO πρόκειται για υπαρκτή δήλωση κάποιου Αυστραλού ανταποκριτή.
    Τώρα αν μια δήλωση Αυστραλού ανταποκριτή μπορεί να σπείρει πανικό στους αναγνώστες, δεν το νομίζω, μια ενδιαφέρουσα εκτίμηση έκανε ο άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να υποθέσω ότι είναι σαν την επίθεση ισλαμιστών στην Ελλάδα που ψυθιριζόταν εδώ και 3-4 χτρόνια;
    Το ότι μπορεί και να υπάρχει 1 ρεπορτάζ από την Αυστραλία (χμμμ...) δεν σημαίνει και αξιοπιστία.
    Εν πάση περιπτώσει, μένει να δούμε, αλλά εδώ δυσκολεύεται με την διαλυμένη Συρία ή με τους Κούρδους (για να μην αναφέρω καν τους διαδηλωτές...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εν πάσει περιπτώσει, δεν είναι κακό να ακούει κανείς όλα τα ενδεχόμενα, ώστε να μπορεί να φυλάξει τα ρούχα του για να έχει τα μισά...
    Και όσον αφορά τον πανικό που λέγεται ότι μπορεί να προκαλούν διάφορα νέα, δεν είναι καινούριο νέο ούτε οι προκλήσεις ούτε οι πονηρές βλέψεις μερικών-μερικών γειτόνων, προς εμάς.
    Τόσον καιρό τώρα, μας έχουν δώσει αρκετά δείγματα. Τώρα περιμέναμε να πανικοβληθούμε;
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.