25/6/13

Τούρκος πρωταθλητής: «Έλληνες και Αρμένιοι είναι σκυλιά!», ενώ οι Τούρκοι γατιά;, ρωτάμε εμείς!

Ο 23χρονος σημαιοφόρος της Τουρκίας στους Μεσογειακούς Αγώνες Ολυμπιονίκης της Ελληνορωμαϊκής πάλης Ριζά Καγιάλπ (φώτο) έγραψε στο twitter του ένα υβριστικό ρατσιστικό σχόλιο κατά των Ελλήνων και των Αρμενίων, με την κυβέρνηση Ερντογάν να αποφεύγει να τον τιμωρήσει γι’ αυτό!.
«Αυτοί οι Έλληνες και οι Αρμένιοι είναι σκυλιά» έγραψε ο Καγιάλπ, με αφορμή τις πολυήμερες συγκρούσεις στην πλατεία Ταξίμ. «Γ… τις διαδηλώσεις σας. Γαμ… προδότες. Ντροπή σας, που αφήσατε την πλατεία στους Αρμένιους και Έλληνες επιδρομείς. Ο Θεός θα καταδικάσει αυτά τα ακτιβιστικά σκυλιά» προσθέτει ασυγκράτητος ο Τούρκος αθλητής κατά των διαδηλωτών και υπέρ της κυβέρνησης Ερντογάν.
Η Ελληνική αποστολή ζήτησε αμέσως την τιμωρία και την αποβολή του Τούρκου Ολυμπιονίκη από τους Μεσογειακούς Αγώνες. Αν και η Ολυμπιακή Επιτροπή της Τουρκίας ορθά ζήτησε αμέσως να τιμωρηθεί ο Καγιάλπ, η Οργανωτική Επιτροπή των Μεσογειακών Αγώνων και το Υπουργείο Αθλητισμού της Τουρκίας δεν συμφωνούν με την ποινή, επειδή ο αθλητής έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στη διοργάνωση…
Προφανώς, η κυβέρνηση Ερντογάν δεν πρόκειται να τιμωρήσει τον Ολυμπιονίκη, επειδή τάχθηκε κατά των διαδηλώσεων στην επίμαχη πλατεία Ταξίμ.
Πηγή: Τετ-α-Τετ

7 σχόλια:

  1. Oι Τουρκομογγόλοι πήραν ψηλά τον ''ΑΜΑΝΕ'' και δεν κατάλαβαν ακόμα ότι ήρθε η ώρα τους να γυρίσουν στις στέπες της Μογγολίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιός μπορεί να ξέρει τί έχει "περάσει" αυτό το παιδί στα μικράτα του;
    Εννοώ την πλύση εγκεφάλου που υφίστανται πολλά μικρά παιδιά στους μεντρεσέδες,τα κατηχητικά του Ισλάμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Άλωση της Κωνσταντινούπολης, and when the civilized join the barbarian"

    dhimmi no more, http://www.danielpipes.org/comments/207288

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φυσικά, αν κάποιος Έλληνας πρωταθλητής τολμούσε να γράψει κάτι παρόμοιο για τους Τούρκους, τα δικά μας τα "ΣΑΪΝΙΑ" θα του αφαιρούσαν, αμέσως, το μετάλλιο και θα τον απέκλειαν διά παντός από την Εθνική ομάδα. Κάνω λάθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ Αετιδέα

    Δεν κάνεις λάθος, δυστυχώς. Εδώ τιμώρησαν την Παπαχρήστου για μία ανοησία στο twitter και αυτός θα γλύτωνε;

    Οι Τούρκοι δεν παίρνουν και πολύ στα σοβαρά το πολιτικώς ορθό λόγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι παμπόνηροι Τούρκοι, με όποια κυβέρνηση και με όποιο "καιρό", κάνουν αυτά που τους επιβάλουν τα βαρβαρικά ένστικτα τους και η αιματοκυλισμένη ιστορία τους.
    Εμείς να μου πείτε πώς θα γλυτώσουμε απο τους τουρκολάγνους συμπατριώτες μας, που στο όνομα της ψευδεπίγραφης συνύπαρξης, πουλιούνται και αγοράζονται απο τη Θράκη μέχρι τα ακριτικά νησιά του Αιγαίου;
    Ντόρα Πολίτη
    dorapol.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.