4/6/13

ΔΗΛΩΝΟΥΝ "ΜΠΙΖΝΕΣΜΑΝ" Λάθρο ομολογούν ότι κλέβουν τους πάντες! (vid)

Αυτή ειναι η κατάντια του ανύπαρκτου Ελληνικού κράτους.Οι ιδιου ομολογουν ότι ζουν κλέβοντας τους Ελληνες.
ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

1 σχόλιο:

  1. "Αυτή ειναι η κατάντια του ανύπαρκτου Ελληνικού κράτους.Οι ιδιοi ομολογουν ότι ζουν κλέβοντας τους Ελληνες"

    Μετά να μην κατηγορούν κανέναν όσοι με τη "προοδευτική" πολιτική τους φέρανε τη ΧΑ στη Βουλή των Ελλήνων. Δικό τους το "κατόρθωμα". Αποτελέσματα της δικιάς τους πολιτικής. Θερίζουν (σε δημόσια τάξη και εκλογικά αποτελέσματα) αυτά που σπείρανε. Ας τα "θαυμάσουν" λοιπόν.
    Οι πολίτες ειδικά των περιοχών που έχουν υψηλή εγκληματικότητα δεν αρκούνται σε λόγια και σε "γιορτές" με κάμερες στο υπουργείο "προστασίας του Πολίτη".Άλλη γελοία ονομασία...λες και ένα δημοκρατικό σκέτο λιτό "Εσωτερικών" θα πείραζε. Λες και είναι στον τίτλο το θέμα!
    Όταν στήνουν ενέδρα σε συνταξιούχους μόλις πάρουν τη σύνταξη τι περιμένετε?!
    Όταν φοβάσαι μην τραβήξουν μαχαίρι στο έφηβο παιδί σου την ώρα που γυρνάει από το φροντιστήριο τι περιμένετε?
    Να ψηφίσουν αυτούς που αποδέχονται παραμονή εντός της χώρας παράνομων μεταναστών? Μεταναστών που ήρθαν χωρίς έλεγχο και επίσημες διαδικασίες.
    Που δεν ξέρουμε ποιοι είναι πραγματικά, από που έρχονται πραγματικά και δεν ξέρουμε αν έχουν ελεγχθεί υγειονομικά.Αν υπήρχε εφαρμογή των νόμιμων διαδικασιών ο πατέρας(που κρατούσε κάμερα) ενός νεογέννητου παιδιού θα ζούσε, η 15χρονη Μυρτώ δεν θα ήταν "φυτό" και ο 50αρης γυναικολόγος με τη γυναίκα του δεν θα ήταν νεκροί. Όλα αυτά δίνουν ψήφους στους ακραίους κύριοι.Μπήκαν στη χώρα άνθρωποι που δεν ξέρουμε ποιοι είναι! Η αγανάκτηση ότι δεν υπάρχει κράτος. Τίποτα!
    Παράνομοι μετανάστες που όταν τυχόν θα εργάζονται θα ναι υπό συνθήκες σκλάβων διότι θα τους εκμεταλλεύονται είτε ξένα κυκλώματα είτε κάποιοι "Ελληναράδες", χωρίς ασφάλιση φυσικά και χωρίς κανονικό ημερομίσθιο. Όταν δεν θα εργάζονται το πιο πιθανό είναι αργά ή γρήγορα (είτε επειδή κάποιοι θα ναι εγκληματίες είτε επειδή θα τους σπρώξει η απελπισία) να παρανομήσουν εις βάρος των Ελλήνων "που έχουν". 16-40 ετών η πλειοψηφία (βράζει το αίμα), νηστικοί, παράνομοι, χωρίς χρήματα και χωρίς γυναίκες. Και η πλειοψηφία μουσουλμάνοι από χώρες με σκληρή μορφή Ισλάμ. Εκρηκτικό το μείγμα.
    Τελικά που είναι το πραγματικά ανθρωπιστικό? Να συγκεντρώνεις απελπισμένους παράνομους μετανάστες σε μια άλλη χώρα κάνοντας τα στραβά μάτια ή να προσπαθείς να λύσεις τα προβλήματα στις χώρες από τις οποίες προέρχονται? Είναι εκατομμύρια! Που θα πάνε όλοι αυτοί?! Στην Ελλάδα πρώτα να βρει εργασία ο Έλληνας, πρώτα να πάει σχολείο ο Έλληνας, πρώτα να πάει στο νοσοκομείο ο Έλληνας.Γι' αυτό λέγεται Ελλάδα. Δεν είναι εθνικιστικό είναι καθαρά και απλά πατριωτικό ας το καταλάβουν.Άσχετα αν το εκμεταλλεύονται οι ακραίοι.
    Ο καθένας στη χώρα του και όποιος θέλει να πάει αλλού να ξέρουμε ποιος είναι. Να δεχθούμε μετανάστες αλλά με σχέδιο και με όριο:
    "Είναι ο Αχμέτ, είναι από το Πακιστάν, έχει καθαρό ποινικό μητρώο, έχει ελεγχθεί για μεταδοτικές ασθένειες, έχει περάσει από ψυχολόγο και ξέρει να χτίζει τούβλα και να κουρεύει γκαζόν. Θα του δώσουμε ετήσια άδεια παραμονής και θα δούμε αναλόγως αναγκών μας και συμπεριφοράς του. Εγκρίνεται σήμερα γραφείο μεταναστών Ελληνική πρεσβεία Ισλαμαμπάντ Πακισταν". Πρώτα όμως ο Έλληνας πριν έρθει οποιοσδήποτε άλλος.
    Ας διαλέξουν:
    Ή σχέδιο και όριο ή ακραία λύση με ΧΑ και να μην παραπονιούνται.
    Αν έμενα σε περιοχή που είχε τεράστιο πρόβλημα εγκληματικότητας ΧΑ θα ψήφιζα από τη στιγμή που το κράτος στη πράξη θα με είχε αφήσει απροστάτευτο. Είναι το ένστικτο επιβίωσης κάθε πλάσματος πως να το κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.