12/8/14

Πρόεδρος NAMCO : Δεν βγαίνουν στην παραγωγή τα PONY λόγω γραφειοκρατίας

Πολιτικοί :  "Είμαστε υπέρ της Επιχειρηματικότητας...." 




2 σχόλια:

  1. Αφού ο άνθρωπος θέλει να χαλάσει τη πιάτσα...έχει μίζα η υπόθεση ή ζήτησε από πολιτικό πρόσωπο να επέμβει? Όχι. Πως δεν θα συναντά εμπόδια μετά?
    Να λέμε την αλήθεια. Αυτή η χώρα είναι γεμάτη από υποκρισία και δεν μας αρέσει να τα ακούμε πολλές φορές.

    Η γραφειοκρατία υπάρχει στην Ελλάδα για να αναγκάζεσαι να "λαδώνεις" ή να ζητάς "παρέμβαση" από πολιτικά πρόσωπα. Αυτό δημιουργεί σχέσεις αλληλεξάρτησης και τρώνε όλοι σε κάθε βαθμίδα της διοίκησης.

    Γιατί οι πολιτικοί και όσοι βρίσκονται ψηλά στις δημόσιες υπηρεσίες να μειώσουν πραγματικά τη γραφειοκρατία?

    Είναι αυτό που εμποδίζει όποιον μεγάλο και σοβαρό Έλληνα ή ξένο επιχειρηματία που όμως δεν ανήκει στον "κύκλο" της αλληλεξάρτησης να κάνει μία σοβαρή, καθαρή και μεγάλη επένδυση.

    Είναι αυτό που εξασφαλίζει το να ζητήσει και ο μικρομεσαίος επιχειρηματίας το ρουσφέτι ή να "λαδώσει" έναν απλό ελεγκτή για να πάρει την τελική έγκριση.

    Αν σε αυτό προσθέσουμε και τον τύπο συνδικαλισμού(κόκκινοι, μπλε,πράσινοι συνδικαλιστές...διαίρει και βασίλευε) που οι ίδιοι θέλανε και θέλουν στην Ελλάδα η κατάσταση γίνεται χειρότερη.

    Αν πάει να κάνει κάτι μόνος του ορμάνε με τον τρόπο τους από τη μια οι διεφθαρμένοι και από την άλλη οι μεγαλοσυνδικαλιστές.

    Γραφειοκρατία και ο Ελληνικού τύπου συνδικαλισμός οδηγούν στη διαφθορά.

    Είναι αυτό που είναι η βάση, η εγγύηση για να διατηρηθεί ένα σύστημα "σταθερότητας"(της διαφθοράς)και κατ' επίφαση Δημοκρατίας τα αποτελέσματα της οποίας ζούμε σήμερα:

    Υφαρπαγή δημόσιου και ιδιωτικού πλούτου.
    Έλεγχο ασκούν τα ξένα συμφέροντα σε συνεργασία με όσους από τους ολιγάρχες της φυλής των ιθαγενών Βαλκάνιων Ταλιμπάν είναι υπάκουοι στη μοιρασιά. Το μεγάλο φαγοπότι.
    Αντί να προστατευθεί εδώ και τώρα ο δημόσιος και ιδιωτικός πλούτος της Ελληνικής κοινωνίας.

    Ο βασικός στόχος ενός κράτους, μιας κυβέρνησης, πρέπει να είναι η προστασία με κάθε τρόπο και με οποιοδήποτε κόστος της ηρεμίας και ασφάλειας των πολιτών του. Είναι μη διαπραγματεύσιμο με οποιονδήποτε!
    Αυτό περιλαμβάνει και την προστασία του πλούτου της κοινωνίας.

    Ο απλός πολίτης όμως μέσα στις ΨΕΠ που δέχεται καθημερινά, μέσα στα οικονομικά προβλήματα και τον φόβο που του δημιουργούν δεν αντιδρά. Κοιτάει με ημίμετρα να σώσει μόνο τον εαυτό του. Πιστεύει ότι αυτός θα σωθεί και θα υποφέρουν μόνο οι άλλοι για τους οποίους δεν μας ενδιαφέρει.

    Πατρίδα έτσι δεν σώζεται.
    Πρέπει να ξηλωθεί εδώ και τώρα αυτό που σκοτώνει τη πατρίδα και δεν την αφήνει να αναστηθεί και να ευημερήσει.
    Εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν εδώ που φτάσαμε αλλά σίγουρα δεν μπορούν να τις δώσουν και όσοι έφτασαν τον τόπο σε τέτοια κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΛΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΔΙΑ. ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.