13/7/15

Η πολιτική παράνοια δεν σταμάτησε ούτε τώρα

Στην ΕΡΤ τώρα ζητάνε βαθιές μεταρρυθμίσεις. Σε λίγο θα βγουν οι καθαρίστριες και οι σχολικοί φύλακες να διαδηλώνουν εναντίον των προσλήψεων στο δημόσιο. Υπόψιν οτι ανάμεσα σε όλα τα τραγικά που απαιτούν οι Ευρωπαίοι μετά τις παιδικές ενέργειες της κυβέρνησης , είναι να προσμετρηθούν οι επαναπροσλήψεις τους στις γενικότερες προσλήψεις του δημοσίου. Δηλαδή δεν θα μπορει το κράτος να προσλάβει ειδικότητες που χρειαζονται τρομακτικά (γιατρούς , νοσηλευτές κλπ) γιατί η κυβέρνηση θεώρησε οτι η μεγαλύτερη ανάγκη του κράτους ήταν η άμεση επαναπρόσληψη τους.
Από την σελίδα του Βασίλη Πανταζή στο fb

2 σχόλια:

  1. Η Μη αναφορά.
    Στην μεγαλύτερη προδοσία, που συντελέστηκε ποτέ,από αρχαιοτάτων χρόνων.
    Με αποτέλεσμα,να κινδυνεύουμε με αφανισμό,από τους Αμερικανοευρωπ[έ]ους Συμμάχους μας.
    Πως την ερμηνεύεται κύριε Βασίλη Πανταζή.
    Είναι ομαλή η κατάσταση σήμερα,μετά απ όσα κάθε μέρα βιώνουμε σαν χώρα.
    Δεν υπάρχει για κανέναν ευθύνη.
    Η δεν τους γνωρίζετε!!!.τους υπεύθυνους που υπηρετείτε,και στηρίζετε!!!.
    Σε ηλίθιους οπαδούς απευθύνεστε κύριε.
    Φτηνή προπαγάνδα,που στόχος ,η υπεράσπιση των προδοτών-απατεώνων πολιτικών μας,και αποπροσανατολισμός ηλιθίων είναι.
    Για της συμμορίες,που λυμαίνονταν την πατρίδα μας,και την παρέδωσαν αλυσοδεμένη στους δυνάστες μας,δυτικούς συμμάχους μας.
    Καμιά παρατήρηση,έστω.
    Δεν κάνετε!!!,αυτό κατά την γνώμη σας,δεν είναι παράνοια?.
    Αν αυτό,δεν είναι παράνοια,τότε πως εξηγείται?.
    Εκπληρώνετε υποχρεώσεις προς τρίτους,που σας βόλεψαν,και τώρα ξεπληρώνετε αυτές!.
    Αν δεν με απατά η μνήμη μου,ήσασταν στον Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας.
    Όπου και καταφέρατε εσείς,και οι γνωστοί άλλοι και διαλύσατε ένα κόμμα,με πολλές ελπίδες να κυβερνήσει την χώρα,από άξιους και ικανούς Αξιωματικούς.
    Αλλά εσείς, οι του κόμματος, υπηρέτες,είχατε άλλα σχέδια,που εξυπηρετούσαν τους προδότες πολιτικούς μας ηγήτορες,υπεύθυνους για όλα όσα συμβαίνουν στην χώρα,εφιάλτες.
    Εγώ αυτό το ερμηνεύω, σαν συμμετοχή στην προδοσία,που ακόμα συνεχίζεται.
    Η Θρασύτητα δε των προδοτών,είναι τέτοια,που ακόμα και ο πρωθυπουργός της χώρας μας, δείλιασε,και έκανε πίσω,υπακούοντας.
    Γνωρίζοντας πολύ καλά,ότι η ένοπλες δυνάμεις της πατρίδας μας,ελέγχονται ακόμα,από αυτές της δυνάμεις,που υπέγραψαν τα μνημόνια,και επιδιώκουν την εξολόθρευση μας!!!.
    Αυτή είναι η παράνοια!,να υπηρετείς εν γνώση σου την προδοσία,και.
    Η Άλλη ερμηνεία είναι,αφού στηρίζεις την προδοσία,συνειδητά,άρα δεν το κάνεις γιατί αγαπάς την πατρίδα,και προφανώς έχεις την φωλιά σου λερωμένη,και κάποτε πρέπει να γίνουν έλεγχοι.
    Αυτή είναι η δική μου ερμηνεία,εξαγόμενη,με βάση τα πραγματικά δεδομένα.
    Η ΜΗ Αναφορά σας,και η σιωπή!!!,στην απαίτηση,των πολεμικών αποζημιώσεων,από τους χιτλερικούς.
    Από αυτούς που υπηρετείς και ευθύνονται!!,πως εξηγείται κύριε Πανταζή, είναι η δεν είναι παράνοια.
    Αν δεν είναι παράνοια!!!,ούτε προδοσία είναι!!!!!,ε τότε,μάλλον είναι παράνοια!!!.
    Να ζητούν άνεργοι άνθρωποι να ξαναενταχθούν στην εργασία τους,που παράνομα,και ανήθικα,εξεδιώχθησαν.
    Η ΜΗ Αναφορά στην ξεφτίλα,που τρώμε κάθε μέρα,από τους Τούρκους [συμμάχους μας]!!!,με την ευλογία των Αρχημαφιόζων ηγητόρων Αμερικανών,αφεντικών-εντολοδόχων Τούρκων.
    Αυτή δεν είναι παράνοια!!!!,κύριε μου.
    Αξιος κύριε Πανταζή,άξιος ,άντε και σε ανώτερα,το δημαρχείο,που θα πάει, θα το πάρεις.
    Δεν περιμένω να απαντήσεις,αν όμως επιμένεις,τότε τι να πεις.
    Δεν υπάρχει απάντηση,που μπορείς να δώσεις!,χωρίς να είναι παρανοϊκή.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φυσικά και θα σου απαντήσω. Όντως είμαι ο ιδρυτής του ΣΕΕ μαζί με τον νυν πρόεδρο του. Είμαι υπερήφανος για αυτό και δεν το μετάνιωσα ποτέ και ούτε θα το μετανιώσω. Οι ιδέες και οι προτάσεις του ΣΕΕ που γράφτηκαν με το χέρι μου οι περισσότερες , στο γραφείο μου , τυπώθηκαν από εμένα , φωτοτυπήθηκαν και μοιράστηκαν από εμένα είναι ο φάρος μου. Οι λόγοι που έφυγα από το κόμμα δεν ειπώθηκαν δημόσια γιατί δεν θέλω να κάνω κακό στο κόμμα. Όταν όμως αυτό που έφτιαξες με όνειρα, αυτό για το οποίο έτρεξες όλη την Ελλάδα με έξοδα σου να διαδώσεις , γίνεται πεδίο προσωπικών επιδιώξεων και αγώνας για θώκους από αυτούς με τους οποίους μοιράστηκες αυτά τα όνειρα , καταλαβαίνεις ότι έφτασε η ώρα σου. Ήταν εύκολο να παραμείνω και να γίνω και ο πρόεδρος αλλά εμείς ξεκινήσαμε για να γίνουμε οι εργάτες αυτού του φορέα που θα άνοιγε την πόρτα σε νέους ανθρώπους και θα τους έδινε τη δυνατότητα να προσπαθήσουν για την Πατρίδα μας και όχι να φτιάξουμε πολυθρόνες για τους πισινούς μας. Έτσι ή έπρεπε να το διαλύσω ή να αποχωρήσω. Επέλεξα το δεύτερο. Λάθος ή σωστό δεν το ξέρω. Όμως προφανώς εσύ έχεις πληροφορηθεί λανθασμένα χωρίς να διασταυρώσεις όποιες πληροφορίες. Δεν στήριξα μετά την αποχώρηση μου, ούτε στηρίζω κανένα κόμμα και παραμένω εκτός μέχρι να βρεθεί κάτι που θα δείξει ότι θα βοηθήσει πραγματικά. Τότε θα πάω σαν απλός εργάτης. Όντως είμαι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο μου γιατί πιστεύω ότι αν θέλουμε να αλλάξουμε πρέπει να αλλάξουμε από το χωριό μας. Και αν πρέπει να αλλάξουμε, δεν καθόμαστε στα πληκτρολόγια να βρίζουμε αλλά παίρνουμε ενεργά μέρος εναντίον όσων πιστεύουμε ότι ευθύνονται για την κατάντια μας, Δεν θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος. Εν πέσει περιπτώσει όσοι φύγαμε από τον ΣΕΕ στις τελευταίες του διαδικασίες τους είπαμε ότι αν θέλουν θα γυρίσουμε να βοηθήσουμε γιατί βλέπαμε την κατηφόρα την ιδεολογική αλλά και της αποδοχής από τον κόσμο, αρκεί να εγκαταλείψουμε τα τυπολατρικά όπως το ζήτημα να εκλέγουμε κάθε λίγο και λιγάκι πρόεδρο και να διοικηθεί το κόμμα όπως όταν ξεκίνησε από μια επιτροπή. Δεν μας δέχτηκαν. Δικαίωμα τους βέβαια. Εμείς έχουμε τη συνείδηση μας ήσυχη. Αυτά τα λίγα προς απάντηση χωρίς πίκρα για τα λόγια σας αφού έχετε μονόπλευρη ενημέρωση. Και δεν θα επανέλθω δημόσια γιατί δεν υπάρχει πλέον λόγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.