9/7/15

Λέσβος: Νέα εξέγερση σε καταυλισμό μεταναστών και προσφύγων

INTIME NEWS/INTIMEnews
Φωτογραφία αρχείου
Η μια εξέγερση διαδέχεται την άλλη στον πρόχειρο καταυλισμό μεταναστών και προσφύγων στον Καρά Τεπέ, τρία χιλιόμετρα βόρεια της Μυτιλήνης.

Σήμερα οι περίπου 4.000 φιλοξενούμενοι κατέλαβαν την κεντρική οδό που οδηγεί από την πόλη της Μυτιλήνης στην ανατολική και βόρεια Λέσβο, διαμαρτυρόμενοι για την έλλειψη τουαλετών (οι τουαλέτες που είχαν κατασκευασθεί πριν από ενάμιση μήνα -όταν και λειτούργησε ο καταυλισμός από τον δήμο Λέσβου- καταστράφηκαν).  
Βασικό αίτημά τους ήταν η άμεση καταγραφή τους και η αποχώρησή τους από το νησί όπου, όπως λένε, μένουν πολλές μέρες. Σύμφωνα με τις Αρχές που διαχειρίζονται τη ροή μεταναστών από τη Λέσβο στην Αθήνα, η έκδοση των απαραίτητων δικαιολογητικών με τα οποία μπορούν να αποχωρήσουν από το νησί έχει το τελευταίο διάστημα καλυτερεύσει μετά την ενίσχυση Λιμενικού Σώματος και Αστυνομίας με προσωπικό και τον απαραίτητο ηλεκτρονικό εξοπλισμό.
Τελικά, περίπου στις 11.30, οι μετανάστες κυρίως από το Αφγανιστάν και το Πακιστάν που είχαν εξεγερθεί αποχώρησαν αφού πολλοί από αυτούς οδηγούνται στο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής στη Μόρια της Λέσβου ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία καταγραφής και απελευθέρωσής τους.
Πηγή: ΑΜΠΕ, Ναυτεμπορική

3 σχόλια:

  1. Μεγα λαθος που προωθουνται οι λαθρεποικοι στην Αθηνα.
    Μιας και οι παραμεθωριες περιοχες και ειδικα στα νησια του Αγαιου.
    Εχουν μεγαλη παραδοση στις αριστερες διεθνιστικες αποψεις και ειναι υπερ του πολυπολιτισμου.
    Ας τους κρατησουν να βιωσουν στην πραξη το καθεστος που ονειρευονται.
    Ετσι κι αλλιως οι αποψεις τους και η σταση ζωης τους ταιριαζουν.
    Ουζο , μεζεδες , καλο φαι , ασαφεια ιδεων , Σηφουνακης , Βουνατσος , ελα μωρε τωρα οπου γης και πατρις , ανθρωποι ειναι κι αυτοι , κι εμεις προσφυγομανα ειμαστε , με τους Τουρκους εχουμε διαφορες ? Οχι οι πολιτικοι φταινε και τα συμφεροντα. Α ξεχασα και το κεφαλαιο . . .
    Μεσα σε αυτου του ειδους τον Ελληνισμο θα μπορουσε να δημιουργηθει μια καλη συγχωνευση με τους εποικους οι οποιοι θα αποτελεσουν και καλη επενδυση για το κομα μιας και θα το ψηφιζουν σε εποχες που οι ντοπιοι θα εχουν λογους για το αντιθετο.
    Οι παραμεθωριες εχουν παραδοθει απο πλευρας φρονηματος και οικονομικων δραστηριοτητων.
    Παιρνουν το καραβακι και πανε λαικη στην Τουρκια . . . Και οχι μονο βεβαια.
    Με αποκορυφωμα το νησι γιαφκα της τρομοκρατιας και της αριστερας που ειναι η ....
    ΙΚΑΡΙΑ
    Και γαμω τις κουλτουρες ζητω η φουντα !
    Ολη η Ελλαδα ενα πουταναριο !

    Ενα πραμα μονο φανταστειτε για να δειτε αν ειμαι υπερβολικος η λαθος.
    Υποθεστε οτι η ιθαγενεια θα μπορουσε να πουληθει απο Ελληνες σ εξενους που την αγοραζουν. Για τους ιδιους ενω την ιδια στιγμη ο Ελληνας που τους την πουλαει μενει μονο με την υπηκοοτητα.
    Ποσοι φανταζεστε θα πουλαγαν την ιθαγενεια τους ?
    Ενα 20% αυτο θα το εκανε την ιδια μερα . . . Αντε γεια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ανθρωποι αυτοι ειναι εκεινοι που θα δουλευουν στο μελλον για να παρετε συνταξη (οτι παρετε τελος παντων) αγαπητοι ευρωατλαντισται που εξαντλέιτε την εθνικοφροσυνη σας στην απαξιωση των μεταναστων. Η μπας και πιστευετε οτι θα μεινει νεος ανθρωπος προσοντων στο Νταχαου που εχουν στησει η Γερμανοι "φιλοι" μας με την "τεχνογνωσια" του ΔΝΤ (βεβαια ενα οποσοστο θα παραμεινει γαι να ειναι οι Sonderkommanto)?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.