1/7/15

Διαμαρτυρία Δραγασάκη μέσω Twitter για παραποίηση δηλώσεων

Διαμαρτυρία Δραγασάκη μέσω Twitter για παραποίηση δηλώσεων
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: Ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης αποχωρεί από την συνεδρίαση του υπουργικού συμβούλιου που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου. Αθήνα, Κυριακή 28 Ιουνίου 2015. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Φώτης Πλέγας Γ.

Τις παραποιήσεις των δηλώσεων του από την συνέντευξη που παραχώρησε το βράδυ της Τρίτης στην ΕΡΤ, όπως αναδημοσιεύτηκαν από κάποια site, στηλίτευσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, με αναρτήσεις του στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter.
Ειδικότερα, ο κ. Δραγασάκης ανέφερε στις αναρτήσεις του:
“ΠΟΤΕ δεν ειπώθηκε #ert: “Εισηγήθηκα στον Τσίπρα να αποδεχθεί την πρόταση των θεσμών””,
“ΠΟΤΕ δεν ειπώθηκε #ert: “Η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να μη γίνει το δημοψήφισμα” ή “Ανοικτό να ακυρωθεί το δημοψήφισμα””.

“Η ερμηνεία και ο σχολιασμός λεγομένων είναι απόλυτα θεμιτές πρακτικές, η κραυγαλέα παραποίησή τους όμως είναι απαράδεκτη και ανεπίτρεπτη”, σημείωσε.

Επιπλέον, παρέθεσε ολόκληρο το βίντεο της συνέντευξης, αναφέροντας: “Σε πείσμα όσων σκόπιμα παραπλανούν, η απάντηση στα περί “εισήγησης Δραγασάκη για ψήφιση της πρότασης των δανειστών” https://www.youtube.com/watch?v=-jZWFUPoSg4&feature=youtu.be&t=15m50s…”



ΠΗΓΗ: ΑΠΕ (Ν. Λ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.