25/11/15

Ρώσοι βουλευτές ζητούν ποινικοποίηση άρνησης της Γενοκτονίας των Αρμενίων - Δεν ζητούν των Ελλήνων, γιατί την ακύρωσε το δίδυμο Φίλη-Τσίπρα

Πρόταση νόμου για την ποινικοποίηση άρνησης της Γενοκτονίας των Αρμενίων κατέθεσε σήμερα στη ρωσική Δούμα ο πρόεδρος του αντιπολιτευόμενου κόμματος Δίκαιη Ρωσία, Σεργκέι Μιρόνοφ.
Την είδηση έδωσε ο ίδιος, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter και δεν μπορεί παρά να συνδεθεί με τις τελευταίες εξελίξεις στις ρωσοτουρκικές σχέσεις, μετά την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους από τουρκικό μαχητικό.
«Υποβάλαμε πρόταση νόμου λογοδοσίας για την άρνηση αναγνώρισης του γεγονότος της γενοκτονίας των Αρμενίων από την Τουρκία το 1915», έγραψε ο Μιρόνοφ που ηγείται κόμματος με 64  έδρες στις 450 της Δούμας.
http://www.pontos-news.gr/article/143892/rosoi-voyleytes-zitoyn-poinikopoiisi-arnisis-tis-genoktonias-ton-armenion

3 σχόλια:

  1. Αλήθεια είναι τόσο μικρή η δύναμη των Ποντίων ώστε ο φίλης να είναι ακόμη στη θέση του;είναι δυνατόν με μια συγκέντρωση στο Σύνταγμα να ξέπλυναν το αίμα των προγόνων τους;όλα ξεχνιούνται τόσο εύκολα; Που είναι ο Ζορό ντροπή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ηταν σκοπιμο να παρουν πρωτα τη γνωμη του φιλη (και γιατι οχι και της ρεπουση και των παρατρεχαμενων ?).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Φίλης ανήκει στους αναθεωρητές τής Ιστορίας, που τώρα πάλι, κάνουν καριέρα.

    "Οκτώ χρόνια μετά την απόσυρση του σχολικού εγχειριδίου Ιστορίας της Στ’ Δημοτικού της Μαρίας Ρεπούση, έρχεται σήμερα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να δικαιώσει εμμέσως την συγγραφέα, προάγοντας τον επιστημονικό μέντορά της, κ. Αντώνη Λιάκο σε πρόεδρο της επιτροπής αλλαγής της διδασκαλίας της Ιστορίας στα σχολεία της χώρας" (ολόκληρο το άρθρο εδώ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.