15/11/15

Αδ. Γεωργιάδης: Ο Αλ. Τσίπρας έχει ευθύνες για όσα ζει τώρα η Ευρώπη

Επίθεση στον Πρωθυπουργό

INTIME NEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
Σε ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Γεωργιάδης (φωτ. αρχείου) διαμήνυσε ότι «η Ευρώπη θα καταλάβει ότι γι’ αυτό που ζει τώρα, η δική μας κυβέρνηση έχει ευθύνη». 
Ευθύνες στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα για όσα ζει τώρα η Ευρώπη, καταλόγισε ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στις χθεσινές τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι. 
Σε ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Γεωργιάδης διαμήνυσε ότι «η Ευρώπη θα καταλάβει ότι γι’ αυτό που ζει τώρα, η δική μας κυβέρνηση έχει ευθύνη». Όπως εξήγησε, η ελληνική κυβέρνηση είναι «αυτή που με την κ. Τασία Χριστοδουλοπούλου και με τον κ. Αλέξη Τσίπρα, αλλάζοντας την πολιτική της προηγούμενης κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά, άνοιξε τα σύνορα και στην κυριολεξία προσκάλεσε όλους αυτούς τους ανθρώπους στην Ευρώπη».
Επίθεση εξαπέλυσε και εναντίον του Πάνου Καμμένου, διερωτώμενος «πόση εμπιστοσύνη μπορούμε να έχουμε στο κράτος του ΣΥΡΙΖΑ, όταν ο άνθρωπος που χειρίζεται, ως υπουργός Εθνικής Αμυνας, τη φύλαξη των συνόρων, ο κ. Παναγιώτης Καμμένος, είχε δηλώσεις πριν από πέντε μήνες ότι αν η Ευρώπη συγκρουστεί μαζί μας θα γεμίσουμε την Ευρώπη τζιχαντιστές, στο Βερολίνο, στις Βρυξέλλες και στο Παρίσι».
Ο κ. Γεωργιάδης εν συνεχεία, εξέφρασε τη διαφωνία του για την αντιπολιτευτική τακτική που ακολουθεί ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, καλώντας όσους πολίτες θεωρούν ότι η σημερινή αντιπολίτευση της Ν.Δ. είναι σωστή, να μην τον ψηφίσουν.
Κριτική άσκησε και στον Απόστολο Τζιτζικώστα, προειδοποιώντας ότι σε περίπτωση εκλογής του, το κόμμα θα κινδυνεύει με πολιτική εξαφάνιση.
Πηγή: ΑΜΠΕ, Ναυτεμπορική

10 σχόλια:

  1. Για οτι περναει η Ευρωπη πολιτικαντη της συμφορας εχει "προφητευσει" το Brookings Institution: http://www.brookings.edu/~/media/research/files/papers/2012/3/15-syria-saban/0315_syria_saban.pdf Ολα τα αλλα ειναι ενα θλιβερο show........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι η Ελληνική κυβέρνηση προκάλεσε και συντηρεί τον πόλεμο στη Συρία και στο Ιράκ.Ατυχές εώς απαράδεκτη η διατύπωση του κ.Γεωργιάδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πραγματικα, η ηλιθιοτητα αυτου του υποκειμενου, ειναι τεραστιων διαστασεων. Μερικες φορες δε, ξεπερναει και το ανθρωπινο ειδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτά που είπε ο Γεωργιάδης είναι πραγματικότητα και δυστυχώς μας κάνει να ντρεπόμαστε ότι η Ελλάδα συμμετείχε σε αυτή τη φρίκη.
    Είναι αναγκαίο να βγάλουμε όλοι τις κομματικές ή προσωπικές παρωπίδες και να αντικρίσουμε την αλήθεια κατάματα.
    Υπεύθυνοι είναι οι θιασώτες πολιτικοί των ανοιχτών συνόρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αδωνις και ξερό ψωμί! Το μόνο που μου τη σπάει είναι πως τον υποστηρίζει το Σαμαρικό ANTINEWS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν είναι κακό να αγαπάει κάποιος τα ακριβά ρολόγια. Το να βγαίνει όμως στη Βουλή με ένα τύπου ρολογιού των 25000 ευρώ που το αγοράζουν και φορούν μόνο όσοι είναι άσχετοι από ποιοτικά και κομψά ρολόγια, συνήθως Άραβες και ανατολίτες, δεν με ενθουσιάζει. Αντίθετα, με τρομάζει για τις αδυναμίες και τη ματαιοδοξία που κουβαλάει ένας τέτοιος θεατρικός άνθρωπος.
    Σε περίπτωση που ένα τέτοιο ρολόι είναι δώρο, τρομάζω ακόμα περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. According to his plan, all illegal immigrants should have landed directly to the marinas he gave to turkish interests. Lower cost for Greece. As far as hia watch goes, I am sure he got as a gift. A common gesture in the Orient to gift for exceptional services.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. >the marinas he gave to turkish interests<
      Από τι ξέρω -χωρίς βέβαια να τον αποκλείσω, ίσως να ξέρεις κάτι περισσότερο- δεν είναι αυτός που μεσολάβησε, αλλά άλλος συνυποψήφιος του για τη προεδρία της ΝΔ. Υπάρχει σχετική ανάρτηση μου.

      Διαγραφή
  8. Αν και οι πολιτικες πρακτικες των ''Μη γραβατωμενων'' με βρισκουν απεναντι τους. Δεν νοειται να υπαρχει κριτικη της χωρας μας, απο οποιοδηποτε ευρωπαιο, για το θεμα μεταναστη που μπηκε απο την χωρας μας και εφτασε σε γαλλικο εδαφος για να πραξει τρομοκρατια! Ο λογος ειναι, οτι εμεις ως πολιτεια και ευρωπαικος εταιρος, εχουμε εκφρασει και νωριτερα, απο την ανοδο των, ''θα σκισω τα μνημονια χωρις γραβατα στο λαιμο'' στην εξουσια, την αναγκη βοηθειας φυλαξης των συνορων μας αλλα και συνεργασια σε ευρωπαικο επιπεδο για την αντιμετωπιση της μαζικης μη ελεγχομενης λαθρομεταναστευσης. Περαιτερω, υπαρχει το θεμα ευθυνης, αποτελεσματικης φυλαξης των δικων της συνορων, που αφορα την Γαλλια μονο! Περα απο το θεμα, εξωτερικης πολιτικης ( Αμα ζηταγαμε ως ελλαδα, απο την Γαλλια να μην επιτεθει στη Συρια, θα το δεχοταν??), οι δυο απο τους τρομοκρατες ητο γαλλοι πολιτες, εφυγαν και επεστρεψαν στη χωρα σαν κυριοι με τα διαβατηρια τους στο χερι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΖΗΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΤΟ 4ο ΡΑΙΧ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.