11/6/16

Κ.κ. Κουρουμπλή, Τόσκα και Αρχηγέ της Αστυνομίας, αν είστε ανεπαρκείς, παραιτηθείτε.

Ειδικού συνεργάτη





















Περιήλθε σε γνώση μας υλικό, το οποίο μαρτυρά την άνευ επιστροφής κατηφόρα, στην οποία βρισκόμαστε, ως Κράτος, ως Λαός και ως Έθνος. Πρόκειται για συμπτώματα της καταστροφής και φαινόμενα πλήρους απαξίωσης της Δημόσιας Διοίκησης αν μη τι άλλο.
Στο κτήριο μεγάλης Αστυνομικής Διεύθυνσης της χώρας τα σκουπίδια κοντέψουν να πνίξουν – στην κυριολεξία – και τους αστυνομικούς και τους επισκέπτες, αλλά και τους κρατούμενους. Από την αρχή του έτους μόνο μία φορά μετέβη στο πολυώροφο κτήριο συνεργείο καθαρισμού.
Υπάρχουν στην κατοχή μας ντοκουμέντα, τα οποία θα έκαναν όλους τους πολίτες να ντρέπονται. Όλους, πλην των φορέων της εκτελεστικής εξουσίας. Απορούμε πώς είναι δυνατόν ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Κουρουμπλής, ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Τόσκας, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, κ. Τσουβάλας και βέβαια ο οικείος Αστυνομικός Διευθυντής να κοιμούνται τα βράδυα.
Ο τίτλος του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης στο οποίο προΐσταται ο κ. Κουρουμπλής θα ήταν αρκετός για να του υποδεικνύει τα καθήκοντά του. Πρωτίστως, τα καθήκοντά του θα έπρεπε να τα γνωρίζει ο ίδιος, διαφορετικά σε αντίθετη περίπτωση θα όφειλε ο κ. Πρωθυπουργός, αφού διαπιστώσει την ανεπάρκεια ενός κεντρικού Υπουργού του, να τον απομακρύνει πάραυτα. Όπως και στην περίπτωση του κ. Τόσκα. Ομοίως, ίδιας σπουδαιότητας ευθύνη βαρύνει και τον Αρχηγό της Αστυνομίας, ο οποίος είναι επιφορτισμένος αρχικά με την υποχρέωση τήρησης υγιεινής σε όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες και σε όλους τους αστυνομικούς χώρους.
Η μετατροπή χώρων αστυνομικών υπηρεσιών σε εστίες μόλυνσης, λόγω της αβελτηρίας της Πολιτείας, δημιουργεί συνθήκες υγειονομικής βόμβας. Οι υπηρετούντες στην Ελληνική Αστυνομία, πρέπει να θυμάστε κ.κ. συναρμόδιοι-συνυπεύθυνοι, έχουν οικογένειες στις οποίες επιστρέφουν μετά το πέρας της υπηρεσίας τους. Ο κίνδυνος ύπαρξης και εξάπλωσης μεταδοτικών ασθενειών, με πρώτη αυτή της μηνιγγίτιδας, είναι άμεσος.
Ουδείς ενδιαφέρεται να δοθεί λύση σε αυτό το μείζον πρόβλημα, με αποτέλεσμα οι γυναίκες και οι άνδρες της Αστυνομίας να μην είναι σε θέση να αναλάβουν και να εκτελέσουν υπηρεσία στην εν λόγω Αστυνομική Διεύθυνση. Το πρόβλημα βαίνει διογκούμενο, διότι οι προαναφερθέντες κύριοι που απολαμβάνουν τα οφέλη της εξουσίας και ιδίως όσοι εξ αυτών τιμήθηκαν από την Πατρίδα, έχοντας ενδυθεί τη στολή του Αξιωματικού, δείχνουν να είναι εντελώς ανεπαρκείς. Είναι ανεπίτρεπτο, παρά το γεγονός ότι είναι ενημερωμένοι για την τραγική κατάσταση της ανθ-υγιεινής, να αδρανούν. Να σημειώσουμε δε ότι οι υπηρετούντες στη συγκεκριμένη Διεύθυνση βάζουν από την τσέπη τους τα χρήματα που απαιτούνται για να γίνεται αποκομιδή των απορριμμάτων!
Οι αιτίες της αδιαφορίας των συνυπευθύνων για αυτό το τεράστιο πρόβλημα είναι μία εκ των δύο. Είτε οι συναρμόδιοι θέλουν να δρέπουν τις δάφνες μόνο, αρνούμενοι να αποδεχθούν ότι εκ της θέσης τους γεννώνται και υποχρεώσεις, συνεπώς είναι αναγκασμένοι να ενεργήσουν, είτε απλώς τους εκπροσωπούν οι σωροί των σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την μεγάλη Αστυνομική Διεύθυνση.
Όποια κι αν είναι η αιτία, η Δικαιοσύνη στην οποία θα καταφύγουν οι αστυνομικοί που υπηρετούν στην επίμαχη Διεύθυνση θα επιληφθεί και αποδώσει ευθύνες ποινικές και όχι πολιτικές… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.