24/6/16

Τραμπ: Φανταστικό! Οι Βρετανοί πήραν πίσω τον έλεγχο της χώρας τους

«Πιστεύω ότι είναι εξαιρετικό, πιστεύω ότι θα είναι εξαιρετικό. Είναι φανταστικό», ανέφερε ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεμπουμπλικανών για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, ο οποίος έφθασε στη Σκωτία. 

«Είναι φανταστικό, οι Βρετανοί πήραν πίσω τον έλεγχο της χώρας τους», δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ, σχολιάζοντας την έκβαση του βρετανικού δημοψηφίσματος.

«Πιστεύω ότι είναι εξαιρετικό, πιστεύω ότι θα είναι εξαιρετικό. Είναι φανταστικό», ανέφερε ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεμπουμπλικανών για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, ο οποίος έφθασε στη Σκωτία.

Πριν από το δημοψήφισμα στη Βρετανία, ο Τραμπ είχε δηλώσει ότι ο ίδιος θα έκλινε προς την αποχώρηση από την Ε.Ε..

http://www.naftemporiki.gr/story/1119796/tramp-fantastiko-oi-bretanoi-piran-piso-ton-elegxo-tis-xora-tous

4 σχόλια:

  1. ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΔΕΝ ΟΜΙΛΩ ΑΔΟΚΙΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΑ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΔΗΜΟΣΙΑ.
    ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ:
    "ΕΤΣΙ, ΒΕΝΤΟΥΖΑ" ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΑΞΙΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ...

    ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ
    "ΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ DEAL ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ;"
    , ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ:
    "ΝΑΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Βρετανοί θα περάσουν καλά απο εδώ και πέρα.Η κρίση δεν τους έχει αγγίξει,μόλις αναλάβει Ζο Φάρατζ με τον Τζόνσον θα κόψουν τα επιδόματα σε 10 εκατ αλλοδαπούς,οι απελάσεις θα μπουν στο πρόγραμμα. Τους θαυμάζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν νομίζω οτι ενα δημοψήφισμα θα· φέρει την άνοιξη ,ουτε αυτοι της ευρωπαικης ένωσης ειναι τα καλυτερα παιδιά....Θυμηθειται τον δικο μας που τον τρέχανε σε ψυχιάτρους να στανιάρει...οπως φημολογείται έντονα..Εξ αλλου υπαρχουν πολλα θεματα εκβιασμών οπως οι αποσχίσειςαμεσα Σκωτίας,ιρλανδιας,αλλα και αλλα οπως το γιβραλταρ η τα Φώκλαντ..Τυχαίο ειναι οτι προωθείται για γραμματέας στον ΟΗΕ η Αργεντινή ΥΠΕΞ με την ανοχή και της αμερικης??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι Βρετανοί εσώθησαν ! Και στα δικά μας οι ελεύθεροι.Κάποιο κόμμα πρέπει να θέσει το θέμα δημοψηφίσματος και εν Ελλάδι.Πολύ άργησαν.
    Ασχολούνται όλα τα καθεστωτικά μέσα με τι είπε ο Τράμπ (ίσως μάλλον διότι δεν τον ελέγχουν) και δεν ασχολούνται με το τι είπε η Μαντάμ του βερολίνου."Η ειρήνη δεν είναι αυτονόητη λέει στην Ευρώπη".Με άλλα λόγια δεν έπιασε το κόλπο με τα banks και θα πάει σε panzer και tanks ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.