12/6/16

Αλήθεια είναι! Δεν έχει μπέσα ο Τούρκος

Φαήλος Κρανιδιώτης
Εικόνα: Φαήλος ΚρανιδιώτηςΟσο καθυστερούμε τη σκλήρυνση της στάσης μας τόσο εγγύτερα φέρνουμε θερμά τετελεσμένα
«Ο Τούρκος δεν έχει μπέσα» μου έλεγε ο συνονόματος παππούς μου, που τον πολέμησε. Ηταν το πρώτο μου μάθημα Ιστορίας Διεθνών Σχέσεων. Ο λαός μας λέει, επίσης, «θέλεις να 'χεις Τούρκο φίλο; Κράτα ένα κομμάτι ξύλο». Κι έχει πείρα πολλών αιώνων αιματηρής «συνύπαρξης» σε αυτή τη γειτονιά με τα εξισλαμισμένα «αδέρφια» μας, που υπέκυψαν στο κατά Μποστ «ή την πίστη σου αλλάζεις ή ταχέως τα τινάζεις».

Μετά ήρθαν οι σοφολογιότατοι και οι αριστεροί. Με δυτικές ειρηνόφιλες χίμαιρες ή μαρξιστικές προδοτικές μπούρδες, κάποιοι επιχείρησαν και επιχειρούν να δουν την ισλαμοφασιστική Τουρκία σαν ένα μεγάλο Βέλγιο που έκανε περιτομή. Δεν είναι. Νομίζουν ότι «φταίμε κι οι δύο», «οι εκατέρωθεν εθνικισμοί» και άλλα καψοκαλύβικα και ιστορικά και ηθικά αγνά, σαν καλντεριμιτζού Νιγηριανή της Πατησίων. Ο ηττημένος Βενιζέλος κατάντησε το 1931 να προτείνει τον διδάσκαλο του Αδόλφου στην κτηνωδία, τον Κεμάλ, για Νόμπελ... Ειρήνης. Εάν διαβάσετε την επιστολή του προς τους Σουηδούς, θα ντραπείτε. Ονειδος το '31 για τον μεγάλο πατριώτη του '12-'13, τον εκπρόσωπό μας στη Συνθήκη των Σεβρών.

Η δε ηγεσία της Αριστεράς στο ζήτημα αυτό ασελγεί σε βάρος της πατρίδας σχεδόν έναν αιώνα. Οταν οι παππούδες μας πολεμούσαν στον Μικρασιατικό Εθνικοαπελευθερωτικό Αγώνα, μαχαίρωνε πισώπλατα το ηθικό τους.
Πού οδήγησε ως τώρα η πολιτική του κατευνασμού, του να ταΐζουμε το θηρίο του τουρκικού σωβινισμού, μπας και χορτάσει και δεν μας φάει; Τι κερδίσαμε με τις αλλεπάλληλες υποχωρήσεις, τα κολλητηλίκια, τις ρεβεράντζες, τις ζεϊμπεκιές, τις διευκολύνσεις στην ευρωπαϊκή πορεία και τη χρηματοδότησή τους με την υπογραφή μας;

Αυξανόμενες παραβιάσεις του εναέριου χώρου μας, νεκρούς πιλότους μας, από τον ανθό της νεολαίας μας. Συνένοχοι στις δολοφονίες του Νίκου Σιαλμά και του Κώστα Ηλιάκη είναι όσοι αποθράσυναν την όρεξη του κράτους-συμμορία. Πρόσφατα είχαμε πρώτη φορά και έρευνες των Τούρκων μέσα στην υφαλοκρηπίδα μας, γεγονός για οποίο ακόμη κάνει γαργάρα ο αγουροξυπνημένος κυνηγός με την παραλλαγή, καίτοι προκλήθηκε δημόσια.
Επίσης κονομήσαμε γεωμετρική πρόοδο στην υπονομευτική δράση του προξενείου στην Θράκη, μη αναγνώριση της Κυπριακής Δημοκρατίας, αδιάλλακτη συνέχιση της κατοχής.

Τέλος, το κράτος-συμμορία του δικτάτορα Ερντογάν, ως συνεργός των τρομοκρατών, δημιουργεί τους πρόσφυγες και μαζί με τους λαθρομετανάστες που μαζεύει από Ασία και Αφρική, τους εκμεταλλεύεται σαν δουλέμπορος, ο μεγαλύτερος στον κόσμο, και εποικίζει την Ελλάδα και την Ευρώπη με μουσουλμάνους.

Η δε αυτή επί μακρόν ψοφοδεής στάση μας, με ελάχιστες εκλάμψεις, έχει αποθρασύνει και τους κατσαπλιάδες των Τιράνων και των Σκοπίων, τους οποίους σιγοντάρει η Αγκυρα, στους οποίους ο Σουσλόφ - Κοτζιάς απαντά με νουθεσίες.
Τελευταία σταγόνα, η επαναβεβήλωση της Αγια-Σοφιάς, που για τον Ξυδάκη «δεν είναι και τίποτα κακό». Καθείς με τις αξίες του. Αυτή η αριστερή ιδεολογική στάνη τέτοιο κομμένο γάλα βγάζει.

Τι να κάνουμε; Να εκπέμψουμε το μήνυμα της αποτροπής με αυστηρότητα και αποφασιστικότητα. Πολλαπλάσια απάντηση, ήτοι: Κλείσιμο του προξενείου, αφαίρεση της ιθαγένειας του ψευδομουφτή και όποιων άλλων παίζουν για άλλη φανέλα στο εξωτερικό, και απαγόρευση εισόδου τους στην Ελλάδα, ακύρωση του τζαμιού στον Βοτανικό και ανέγερση Μουσείου Μνήμης της Γενοκτονίας των Χριστιανών της Μ. Ασίας από τους Τούρκους, μαύρη βίβλο για την Τουρκία σε κάθε διεθνές βήμα και όργανο, επιδίωξη κυρώσεων, δημιουργία συμμαχιών, αύξηση της στρατιωτικής θητείας και ενίσχυση της Αμυνάς μας. Όσο καθυστερούμε τη σκλήρυνση της στάσης μας τόσο εγγύτερα φέρνουμε πιθανά θερμά τετελεσμένα.

Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης
Δικηγόρος, πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

http://www.dimokratianews.gr/content/63387/alitheia-einai-den-ehei-mpesa-o-toyrkos

15 σχόλια:

  1. Παρατηρώντας κάτι τέτοιες γραφές, το πήρα το μάθημα πως θα σώσω την πατρίδα μου. Θα φτιάξω και εγώ ένα κόμμα. Αυτό πρέπει να κάνει ο κάθε αγνός πατριώτης. Να φτιάξει ο καθένας το κόμμα του.

    Μόνο έτσι θα νικήσουμε τους Τούρκους, τους Αμερικάνους, την ΕΕ, την Αγγλία, τους Ρώσους, τους Καθολικούς, τους Εβραίους, τους Κινέζους, τους Προτεστάντες και τους Κομμουνιστές. Αφού πρώτα γίνουμε όλοι κομματάκια με τα κομματάκια μας, θα έρθει η ανάκαμψη και η ανάσταση της Ελληνικής υπερδυνάμεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιδηρουντιος Έλληνας είσαι η Περιούσιος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρῶτα ἰσοσκελισμένο ἐμπορικὸ ἰσοζύγιο δηλαδή, ζοῦμε μ' αὐτὰ ποὺ βγάζουμε.
    Συνέπεια αὐτοῦ εἶναι ἀξιοκρατία καὶ κυρίως ἀξιοκρατία στὸν στρατὸ καὶ μετὰ νὰ δεῖτε πῶς πᾶμε ἐμπρός, εὔκολες λύσεις τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το εμπορικό ισοζύγιο (+ κοινοτικές μεταβιβάσεις) είναι εκ των πραγμάτων ισοσκελισμένο πλέον. Ή τουλάχιστον μη ελλειμματικό. Για να το κάνεις ελλειμματικό πρέπει κάποιος να σε δανείζει (είτε το δημόσιο είτε ιδιώτες κάτοικους της χώρας) ή να αγοράζει περιουσία σου. Δλδ με κάποιο τρόπο να "μπαίνουν" λεφτά. Αλλιώς πως θα αγοράσεις περισσότερα απ όσα εξάγεις? Το λέω χονδροειδώς για να γίνει κατανοητό.

      Διαγραφή
  4. Όντως, η "στρατηγική" εξημέρωσης του θηρίου άρχισε με τον Βενιζέλο.
    Απέτυχε με τον εξανδραποδισμό του ελληνισμού της Πόλης
    Τον εξανδραποδισμό του ελληνισμού της Ιμβρου, της Τενέδου.
    Το Κυπριακό.
    Μετά ήρθε το ανήκωμεν εις την δύση, με το αναγκαίο αυτομαστίγωμα.
    Μετά παρατηρήσαμε τα αποτελέσματα της εκδυτικοποίησης και του αυτομαστιγώματος πάνω μας.
    Βλέποντας τα χάλια μας και την μαλθακότητά μας σκεφτήκαμε (δλδ σκέφτηκαν οι ελίτ μας)
    Σοφώς σκεφτήκαμε και βάλαμε νέο σατανικό στόχο, να εκδυτικίσουμε την Τουρκία.
    Αλλά οι Τούρκοι μάλλον δεν είναι ούτε τόσο κομπλεξικοί ούτε τόσο ηλίθιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στη Χίο από όπου έχω καταγωγή από πατέρα, δεν έμεινε κανένας περιούσιος ζωντανός μετά την απελευθέρωση, διότι είχαν συνεργαστεί με τους Τούρκους στη σφαγή του 1822. Κανένας Χιώτης δεν τους αγάπησε για αυτά που έκαναν. Κανένας από όλα τα σόγια των Χίων παππούδων και των γιαγιάδων μου, που κάποιοι είχαν καταγωγή και από Μάνη και Πέργαμο, δεν είχε καμία σχέση με περιούσιους.

    Από τη μητερα μου, και από όλους τους προγόνους της είμαι Τρικαλινός από τα πεδινά μέρη και Αρκάδας, με καταγωγή από Βυζαντινά Χριστιανικά γένη. Το πραγματικό επώνυμο ενός προγόνου της μητέρας μου ήταν Βανακλιώτης. Το άλλαξε σε Βάσκος (από το Βυζαντινό Βεάσκος) λόγω βεντέτας. Είναι ο μόνος για τον οποίο δεν ξέρω από που ακριβώς και πότε ήρθε (18ο ή 19ο αιώνα), αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να ήταν περιούσιος διότι απόγονοί του ήταν ψάλτες, αγιογράφος κτλ. Δεν ξέρω τι σημαίνει το όνομα Βανακλιώτης, αν ξέρει κάποιος ας μου πει.

    Για να σου φύγει η απορία, είμαι Πανέλληνας Ρωσοαμερικανόφιλος Σιωνιστής που εκτιμά και τους Καθολικούς και τους Προτεστάντες και τους άθεους ανθρωπιστές, και που έχει παγώσει με την κατάντια των Ορθοδόξων. Αν και υπήρξα πιστός του ενός Θεού σαν Χριστιανός, έχω τώρα μεγαλύτερη εκτίμηση για τους πολλούς Θεούς των αρχαίων Ελλήνων και άλλων Θεών. Δεν έχω πρόβλημα να δεχθώ και τον ένα Θεό, και θα τον πιστέψω και πάλι αν δω ενότητα ανάμεσα στους Μονοθεϊστές. Μέχρι στιγμής βλέπω μίσος και πολέμους, και διατυπώνω την άποψη ότι τελικά όλοι οι μονοθεϊστές, αν και τους συμπαθώ, στην ουσία λατρεύουν τον Σατανά. Κάτι δεν πάει καλά με αυτές τις θρησκείες.

    Εδώ θα βρεις περισσότερες πληροφορίες για το άτομό μου και θα δεις και το ελληνικότερο σύμβολο όλων των εποχών:
    https://sidirountios.wordpress.com/





    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο ανάμεσα στους Μονοθεϊστές βλέπεις μίσος και πολέμους, βρε συ? Υπήρξαν στιγμές που οι σφαγές ήταν τόσο φυσικές που δεν τις ανέφεραν καν. Νομίζω πως οι πολύ παλιοί άνθρωποι είχαν μια σοφία, με τις ιστορίες όπως το κουτί της πανδώρας και το μήλο του όφεως κλπ. Σε άσχημους καιρούς, έδειχναν την νοσταλγία τους για την χαμένη απαλότητα. Με τόσα χρόνια γραπτής ιστορίας εμείς οι σημερινοί άνθρωποι ίσως διαισθανομαστε καλύτερα αυτή την "ατέλεια" του ανθρώπου, της φύσης, την διαρκή του πάλη ανάμεσα στην βαρβαρότητα και την απαλότητα.

      Διαγραφή
  6. εγώ φίλε Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη συμφωνώ όπως όλοι πιστεύω !!! Εκείνο που με στεναχωρεί είναι ότι όταν ήσουν στο προσκήνιο δεν τα ακούγαμε !! Και ποιος μου λέει ότι, αν έλθουν τα πράγματα και έλθεις πάνω δεν τα ξεχάσεις όλα αυτά ??? Για φαντάσου τι απογοητεύσει έχει φάει όλα αυτά τα χρόνια ο λαός μας !!!! Πάντως συμφωνώ μαζί σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα ψιλοέλεγε. Γι αυτό τον κατηγορούσαν πάντα για ακροδεξιό, βαρύδι για τον Σαμαρά κλπ.
      Θα υποθέσω πως αν ποτέ έρθει πάνω, θα ρίξει αυτούς τους τόνους αν αυτό επιβάλλεται. Το ζητούμενο είναι να τα πιστεύει και να σχεδιάσει με βάση αυτά. Γιατί πολλοί τα λένε αλλά δεν πιστεύουν ούτε τον Θεό τους.

      Διαγραφή
  7. Δεν γνωρίζω κανένα πόλεμο που να έγινε στην αρχαιότητα ανάμεσα σε διαφορετικές ομάδες που πίστευαν στον ίδιο Θεό και σκοτώνονταν μεταξύ τους για το ποιός γνωρίζει καλύτερα τον ίδιο αυτό Θεό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλες εποχες,τοτε σκοτωνονταν γι αλλους λογους

      Διαγραφή
    2. Γιατί, νομίζεις οτι γι αυτό γίνανε οι "θρησκευτικοί" πόλεμοι; Για να λύσουν το θέμα του ποιός Θεός είναι ο σωστός;

      Ο Ερίκος ο "κάτι" έφτιαξε ολόκληρη εκκλησία - την αγγλικανική - επειδή μετά απο πέντε-έξι δεν ήθελε να σκοτώσει την έβδομη γυναίκα του. Ηγεμόνες γίνονταν μαζί με τους υπηκόους τους απο καθολικοί προτεστάντες και απο προτεστάντες καθολικοί μέσα σε μια μέρα, ανάλογα ποιος τους υποσχόταν πως θα κρατήσουν τα κτήματά τους.

      Εξουσία. Έλεγχος. Πόροι. Χρήμα. Δύναμη. Φόβος μη βρεθείς σε αδυναμία (το λεγόμενο δόκανο του Θουκυδίδη). Γι αυτά γίνονται οι επιθετικοί πόλεμοι. Το πως τα ντύνουν δεν έχει πολύ σημασία.

      Διαγραφή
  8. Για χατήρι του Θεού σκοτώνoυν οι μονοθεϊστές που πιστεύουν τον Θεό που πρώτα δίδαξε η Πεντάτευχος, που λένε ότι την έγραψε ο Μωυσής. Αυτό συμβαίνει διοτι ο ίδιος ο Θεός αυτός δίνει συνεχώς εντολές για την σφαγή των απίστων. Δεν υπάρχει άλλος τέτοιος Θεός στην ιστορία που να ζητάει τον εξαφανισμό των απίστων. Και οι Χριστιανοί για αιώνες ξεκλήριζαν τους λεγόμενους παγανιστές. Όταν οι πιστοί στον ένα Θεό εξαφανίζουν τους παγανιστές, αρχίζουν να τρώνε ο ένας τον άλλο. Και αυτό το ζητάει ο ίδιος ο Θεός που μιλάει συνέχεια για δήθεν πιστούς που δεν είναι σωστοί, και για αιρετικούς και ψεύτες. Το καθήκον του πιστού στον ένα Θεό είναι πάντα να βρίσκει εχθρούς της πίστεώς του και να τους σκοτώνει. Αυτό σταμάτησαν να το κάνουν οι Ορθόδοξοι, και προτιμούν να τους σκοτώνουν άλλοι πιστοί του Θεού. Οι Τούρκοι θεωρούν τους γιουνάνηδες ως τους ηλίθιους που τους τους χάρισε ο Θεός. Ρωτήστε όποιο Τούρκο θέλετε, τα ανέκδοτα για την βλακεία του κάθε Ρουμ Ορτοντοξ γκιαβούρ είναι ατελείωτα.

    Ο Λιαντίνης καλά τα έλεγε, κάτι ήξερε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό που λές είναι πως οι συγκεκριμένες θρησκείες κάνουν ευκολότερη την χαλιναγώγηση και φανατικοποίηση του κόσμου.
      Σωστό, αλλά οι πόλεμοι δεν γίνανε για θρησκευτικούς λόγους. Θα βρισκόταν κάτι άλλο να φανατιστεί ο κόσμος και οι στρατοί.
      Οι γιαπωνέζοι σφάξανε κάτι εκατομμύρια στην Ασία χωρίς να χρειάζεται να τους το πει η θρησκεία τους.

      Διαγραφή
  9. Και τους θεούς και τους πόλεμους άνθρωποι τα φτιάχνουν, αλλά δεν υπάρχουν άλλοι Θεοί που διατάσουν τη σφαγή των απίστων. Αυτό είναι τρομακτικό και απάνθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.