4/6/16

Χαιρετίζουμε το νέο μέτρο της κατάργησης των βαθμών στο γυμνάσιο


Χαιρετίζουμε το νέο μέτρο της κατάργησης των βαθμών στο γυμνάσιο, και της αντικατάστασής τους από την 'περιγραφική βαθμολόγηση'. Προσφέρουμε ένα παράδειγμα, από σχολείο όπου δοκιμάστηκε ήδη πιλοτικά, με μεγάλη επιτυχία.

Apostolos Doxiadis

3 σχόλια:

  1. Πρώτα θα βεβαιωθουμε οτι το Ελληνικό σχολείο βγάζει βλακες. (Ο ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ Φιλης ήδη το φροντίζει ..) .Έτσι στην συνέχεια θα μπορεσουμε να κατηγοριοποιησουμε τους βλακες μας με βαθμολογιες τύπου Β+ , Β- , Α- κλπ..

    Οι εκπαιδευτικοι (εκτός ελαχιστων Δι-δασκάλων) δεν νοιαζονται. Απεργουν μόνο για το ασφαλιστικο και τον μισθό τους. Για το περιεχόμενο των βιβλίων ΤΙΠΟΤΑ. Οποιοι πρόλαβαν τους παλιούς δασκάλους "έμαθαν γράμματα " (θα μπορούσαν συνταξιουχοι εκπαιδευτικοι να είναι στις αίθουσες με τους νέους..). Η εκπαίδευση είναι το νούμερο ενα πρόβλημα της Ελλάδας. Ούτε μνημονια, ούτε τίποτε. Εάν η παιδεία ήταν πρώτη μας προτεραιότητα, δεν θα μας ακουμπουσε καμμία κρίση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ορθόν.
      Δημογραφικό και παιδεία.
      Από εκεί ξεκινάν και καταλήγουν όλα.

      Διαγραφή
  2. Ένα καλό κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν το τελειώνει.Κατάργηση των σχολείων και μετατροπή τους σε θεματικά πάρκα για δεινοσαύρους! Φάγαμε τα νιάτα μας και την πολύτιμη ώρα μας στην οποία θα μπορούσαμε να είχαμε μορφωθεί για να ακούμε τις αρλούμπες του κάθε "καθηγητή".Ευτυχώς που βγήκε το ίντερνετ και φωτίστηκε ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.