24/10/16

Επικίνδυνα παιχνίδια στο Αιγαίο

Αξιόπιστες πηγές υποστηρίζουν ότι η Τουρκία θα  ζητήσει μεθαύριο στην Σύνοδο των Υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ* (26-27 Οκτωβρίου) τον τερματισμό της νατοϊκής παρουσίας στο Αιγαίο για το προσφυγικό! Αν η Τουρκία προχωρήσει πράγματι σε αυτή την κίνηση, θα πρέπει να διερευνηθούν οι λόγοι για τους οποίους αποφασίζει κάτι τέτοιο, σε μία περίοδο που η ρητορική Ερντογάν έχει ανεβάσει επικίνδυνα το θερμόμετρο στις σχέσεις των δύο χωρών… 
Από την ώρα  που ανακοινώθηκε η συγκεκριμένη νατοϊκή επιχείρηση, πολλοί ήσαν εκείνοι που εξέφρασαν τις επιφυλάξεις τους για την σκοπιμότητα της, επισημαίνοντας τους κινδύνους για τα εθνικά μας συμφέροντα. Οι διθυραμβικές χοντράδες που ακούστηκαν ένθεν κακείθεν για το πόσο συνετέλεσαν οι νατοϊκές… περιπολίες στην μείωση των προσφυγικών ροών μόνο γέλια  προκάλεσαν. Όπως αποδείχτηκε οι Τούρκοι λόγω της συμφωνίας με την ΕΕ και του χρήματος που διακινείται από τις Βρυξέλλες προς αυτήν, άρχισαν επιτέλους να ελέγχουν σε μεγάλο βαθμό τα σημεία επιβιβάσεως και έχουν μπλοκάρει τους διακινητές. Άλλο βέβαια που ανά τακτά διαστήματα ανοίγουν «την κάνουλα» για να υπενθυμίζουν στην άνευρη και πλαδαρή ΕΕ και κυρίως στην σαστισμένη Ελλάδα και στην ακόμα πιο σαστισμένη και αμήχανη κυβέρνηση της ποιος κρατάει όμηρο την ίδια και την Ευρώπη στο προσφυγικό!

Για τη συνέχεια Liberal

1 σχόλιο:

  1. Το κουμαντο σε ολη την περιοχη το κανει αποκλειστικα η Τουρκια . Ολοι οι αλλοι Ελλας Ε.Ε Κυπρος ΝΑΤΟ ολοι οι αλλοι λιπον ειναι απλα πιονια !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.