10/10/16

Δ. Βίτσας: Απαράδεκτη τακτική της Τουρκίας η δέσμευση περιοχών κίνησης για τα υποβρύχιά της

Eurokinissi/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
Όπως είπε ο κ. Βίτσας (φωτ. αρχείου), η Αθήνα «έχει κάνει με διπλωματικό τρόπο παραστάσεις και διαμαρτυρίες σε διεθνείς οργανισμούς και τα αποτελέσματα φαίνονται και θα φανούν σύντομα»
Για «απαράδεκτη τακτική» της Τουρκίας έκανε λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, αναφερόμενος στη δέσμευση περιοχών κίνησης από την Άγκυρα για τουρκικά υποβρύχια.
Ερωτηθείς σχετικά με χθεσινό δημοσίευμα της «Καθημερινής» ο κ. Βίτσας επισήμανε ότι «η Τουρκία έχει δεσμεύσει περιοχές κίνησης πέραν των δικαιωμάτων της», ξεκαθαρίζοντας πως «η Ελλάδα δεν δέχεται τέτοιου είδους δεσμεύσεις». 
Όπως είπε ο κ. Βίτσας, η Αθήνα «έχει κάνει με διπλωματικό τρόπο παραστάσεις και διαμαρτυρίες σε διεθνείς οργανισμούς και τα αποτελέσματα φαίνονται και θα φανούν σύντομα».
Είπε ακόμη ότι η γειτονική χώρα βρίσκεται σε αστάθεια λόγω της απόπειρας πραξικοπήματος και ότι οι κινήσεις της είναι απρόβλεπτες.
Σχολιάζοντας πάντως τη στάση κομμάτων αντιπολίτευσης ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας επισήμανε πως «θα πρέπει να σταματήσουν οι πολεμικές κραυγές».
Για τους πρόσφυγες είπε ότι «δεν ήλθε η βοήθεια που είχαν υποσχεθεί οι Ευρωπαίοι με αποτέλεσμα να καθυστερούν οι εξετάσεις αιτήσεων για άσυλο». Πρόσθεσε ακόμη πως, από όσους έρχονται στη χώρα, το 100% υποβάλλει αίτηση για άσυλο.
Ναυτεμπορική

1 σχόλιο:

  1. και ξερετε επισης γιατι επιβιωνει η αριστερη προπαγανδα στην ελλαδα;
    γιατι κανεις πολιτης δεν μπορει να αποδεχτει ουδεμια απο τις κινησεις δεξιων αλλα και κατα κοσμον "αριστερων" πολιτικων απο την εποχη του Καραμανλη και εντευθεν...
    Το μυαλο λοιπον τρελλαινεται και σκεφτεται "ασε ρε μας εχουν τρελανει με τις παραβασεις και τις παραβιασεις ,τις κορβετες και τα σχετικα)...μας δουλευουν μωρε...γιατι το απολυτα λογικο θαταν να τα καταρριπτεις οποτε το κανουν ΝΑΤΟ ξε ΝΑΤΟ...αλλα θελουμε ειρηνη βλεπετε και τρεχουμε στους γερμανους σα μωρα που τα χαστουκιζει...ε,αφου θελουμε ειρηνη,ολοι στην αμερικη μωρε!
    η κακη δασκαλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.