10/3/17

Στο Κρεμλίνο ο Ερντογάν – Τι θα συζητήσουν με τον Πούτιν

Την ώρα που η Τουρκία βρίσκεται «απέναντι» από πολλές ευρωπαϊκές χώρες λόγω της επιθετικής πολιτικής που ακολουθεί σε διάφορα επίπεδα, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συναντάται αυτή τη στιγμή με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν στο Κρεμλίνο. 

Στην ατζέντα τους βρίσκονται οι σχέσεις των δύο χωρών καθώς και ο πόλεμος στη Συρία, ενώ θεωρείται βέβαιο πως θα συζητήσουν και την πορεία των ερευνών της δολοφονίας του Ρώσου πρέσβη Αντρέι Καρλόφ.
«Είμαστε χαρούμενοι που οι σχέσεις των χωρών μας αποκαθίστανται και μάλιστα με γρήγορους ρυθμούς. Κάνουμε μεγάλες προσπάθειες ώστε οι ρωσοτουρκικές σχέσεις να επαναφερθούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα σε ισορροπία. Ταυτόχρονα αποκαθίσταται και η συνεργασία μας σε εμπορικό και οικονομικό επίπεδο. Χθες συναντήθηκε και ο πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ με τον Τούρκο ομόλογό του για να συζητήσουν για αυτό το θέμα» δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος.
Από την πλευρά του ο Ερντογάν είπε ότι «θεωρώ πως για σήμερα οι δύο άξονες οικονομικής συνεργασίας στους οποίους συμφωνήσαμε ήταν η βιομηχανία και η ενέργεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.