20/3/17

Τουρκικά ΜΜΕ: Μια πικρή είδηση από το Ντιγιαρμπακίρ - Ένας λοχαγός και ένας επιλοχίας νεκροί σε συμπλοκή με το ΡΚΚ

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, από τις 5 Μαρτίου είναι σε εξέλιξη μεγάλης κλίμακας επιχείριση εναντίον ανταρτών του ΡΚΚ, στην ορεινή περιοχή μεταξύ Λίτζε - Κουλπ - Γκεντς, στους νομούς Ντιγιαρμπακίρ και Μπίνγκιολ, που ονομάζεται και "Τρίγωνο του Διαβόλου", στην οποία συμμετέχουν επτά χιλιάδες στρατιώτες, 17 ελικόπτερα και μεγάλος αριθμός τεθωρακισμένων οχημάτων.
Σε συμπλοκή που έγινε στη θέση Yücetepe, έχασαν τη ζωή τους ένας λοχαγός και ένας επιλοχίας, από πλευράς του τουρκικού στρατού και έξι αντάρτες, από πλευράς του ΡΚΚ.
Η επιχείρηση συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.
ενημέρωση 16/9/2016

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:

•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση. Σχόλιο από "άγνωστο" ή "unknown" θα διαγραφεί.

Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.

Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.