25/3/17

Τραμπ: Αγαπώ τους Έλληνες!

Εκδήλωση για την επέτειο της Επανάστασης του 1821 
Μπουζούκια και παραδοσιακοί χοροί υπό το βλέμμα του Αμερικανού προέδρου, ο οποίος το διασκέδασε δεόντως
Ελληνικό γλέντι, με μπουζούκια και παραδοσιακούς χορούς στήθηκε στις αίθουσες του Λευκού Οίκου στις Ηνωμένες Πολιτείες, με αφορμή την επέτειο της Επανάστασης του 1821!
Ο Ντόναλντ Τραμπ όχι μόνο συμμετείχε, αλλά το διασκέδασε δεόντως, καθώς παρακολούθησε με θέρμη τους παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς από χορευτικά γκρουπ της ελληνικής ομογένειας και στο τέλος δήλωσε: «Αγαπώ τους Έλληνες».

Ο Αμερικανός πρόεδρος εξήρε τον προσωπάρχη του Λευκού Οίκου τον Ελληνοαμερικανό Ράινς Πρίμπους, επισημαίνοντας ότι είναι ένας από τους «σπουδαιότερους Έλληνες» στην χώρα του, ενώ αναφέρθηκε και στην προσφορά και άλλων μελών του προσωπικού που είναι ελληνικής καταγωγής.
«Η επέτειος της ελληνικής ανεξαρτησίας εορτάζει την αναγέννηση της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας για τους Έλληνες» σημείωσε ο Τραμπ.
«Τιμούμε την ελληνική ιστορία και εορτάζουμε τις συνεισφορές των πολιτών σας στη σπουδαία χώρα μας» τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος.
Στη δεξίωση ήταν παρών και ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος, ο οποίος πήρε τον λόγο μετά το Ντόναλντ Τραμπ, επιβεβαιώνοντας τις μακροχρόνιες σχέσεις μεταξύ Ελλάδας- ΗΠΑ.


Στιγμιότυπα από τη γιορτή για την 25η Μαρτίου στον Λευκό Οίκο μετέφεραν μέσω των social media οι Έλληνες ανταποκριτές στην Ουάσιγκτον. Στα βίντεο και τα μηνύματα που έδωσαν στη δημοσιότητα οι Έλληνες δημοσιογράφοι, παρουσιάζονται νέοι και νέες της ομογένειας να χορεύουν κυρίως κρητικούς χορούς, ενώ στην ατμόσφαιρα του Λευκού Οίκου ήχησε και ο ήχος του μπουζουκιού. (Πηγή video: Εθνικός Κήρυκας) 






 
Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.