10/3/17

Ο Σενέρ Λεβέντ αποδομεί τον Ερντογάν και την προπαγάνδα του...

Θα γκρεμίσω τον κόσμο πάνω στο κεφάλι σας...
Ακόμα είσαι όμηρος του αγκυλωτού σταυρού εσύ. Εγγόνι του Αδόλφου με τη φράντζα και το μουστάκι. Ποιος είσαι και δεν μας αφήνεις να μπούμε στη Γερμανία;
Ρε αχμάκη. Ρε χαμερπή Γερμανέ. Ρε απόβρασμα των ναζί! Εσύ θα μας μάθεις τι είναι τούτο το παλιόπραμα που λέγεται δημοκρατία; Τι σχέση έχεις εσύ με τη δημοκρατία; Ακόμα είσαι όμηρος του αγκυλωτού σταυρού εσύ. Εγγόνι του Αδόλφου με τη φράντζα και το μουστάκι. Ποιος είσαι εσύ και δεν μας αφήνεις να μπούμε στη Γερμανία; Μήπως είναι τσιφλίκι του πατέρα σου η Γερμανία; Νόμισες ότι θα ερχόμουν, έτσι δεν είναι; Μωρέ χαμερπή. Αν ήταν να ερχόμουν, μήπως δεν θα μπορούσα να το κάνω; Μήπως δεν θα μπορούσα να έρθω; Μην με αφήσεις να σε δω. Θα γκρεμίσω τον κόσμο πάνω στο κεφάλι σας και τότε θα δείτε! Βρομιάρηδες «οπαδοί του Χίτλερ» εσείς… Και καυχιέστε και για τη δημοκρατία σας από πάνω. Τι δουλειά έχει η δημοκρατία σε εσάς μωρέ; Δεν δώσατε άδεια ακόμα και για ένα μικρό συλλαλητήριο. Αχ, αχ και πάλι αχ. Προσπάθησαν πολύ οι πρόγονοί μας, αλλά φαίνεται δεν μπόρεσαν να σας κάνουν ανθρώπους. Ο ένδοξος σουλτάνος Σουλεϊμάν. Δεν ξέρω γιατί παρέβλεψε το Βερολίνο.
Κοίτα, με την άδεια του Αλλάχ εγώ φτιάχνω την τρίτη γέφυρα και το τρίτο αεροδρόμιο. Φυλάξου Γερμανία. Πλησιάζει η ημέρα της λογοδοσίας. Μην εμπιστεύεσαι πολύ τις Μερσεντές σου, τις BMW σου και τις Volvos σου.
Εμείς πηδήξαμε εποχή. Πετύχαμε διάνα και τακτοποιήσαμε τη δημοκρατία. Οι φυλακές μας είναι ασφυκτικά γεμάτες. Οι δικές σου είναι άδειες! Αυτό εσύ το αποκαλείς δημοκρατία μωρέ χαμερπή; Γίνεται να υπάρχουν άδειες φυλακές στις δημοκρατίες; Δείξε μου έστω και έναν δημοσιογράφο, έστω και έναν συγγραφέα, έστω και έναν ακαδημαϊκό στις φυλακές σου. Δείξε μου για να σε πιστέψω. Αν δεν μπορείς να μου δείξεις σώπασε. Και μην ξαναμιλήσεις για δημοκρατία. Κοίτα εμένα. Τις δικές μου φυλακές. Τι ωραία που είναι ασφυκτικά γεμάτες! Όσοι συγγραφείς και σκιτσογράφοι εχθροί της δημοκρατίας υπήρχαν, όλους τους έχωσα μέσα. Μήπως γίνεται δημοκρατία ρε αχμάκη χωρίς να χώσεις μέσα αυτή την ομάδα των άμυαλων συγγραφέων και σκιτσογράφων; Ιδού, αυτό δεν μπόρεσες να καταλάβεις ακόμα Γερμανέ. Διότι είσαι μπουμπουνοκέφαλος. Έχεις μυαλό πουλιού.
Και για δικό σου πείσμα τους στέλλω τώρα όλους στην Κύπρο. Ο Μπιναλί. Ο αγαπητός μου Μπιναλί είναι μπροστά και οι υπόλοιποι ακολουθούν. Ο Μπιναλί Γιλντιρίμ. Είναι τέκνο μιας φυλής που προκαλεί κεραυνούς. Μην τυχόν και τον συγχύζεις με τον παλιό τον Γιλντιρίμ. Εκείνος ήταν ο Γιλντιρίμ Άκμπουλουτ. Αυτός είναι ο Μπιναλί Γιλντιρίμ. Δεν θεωρείτο άσκημος και εκείνος ο Γιλντιρίμ δηλαδή. Ήταν άνθρωπος που λογάριαζε τα πράματα και ήξερε πολύ καλά τι θα έκανε. Κοίτα για παράδειγμα. Μια μέρα θα έμπαινε στο ασανσέρ. Είδε πως στο ασανσέρ έγραφε «για τέσσερα άτομα». Δεν μπήκε μέσα. Κάθισε και περίμενε να έρθουν άλλα τρία άτομα για να συμπληρωθούν τα τέσσερα. Ωχ αδελφέ, έξυπνος άνθρωπος. Εμπέδωσε την τεχνολογία. Ο δικός μας ο Μπιναλί δεν τα πάει πίσω. Δεν άκουσες τι είπε στη Σμύρνη; Είπε το εξής: «Αυτό είναι το χούι μας. Ξέρουμε τους ανθρώπους από τους οποίους δεν μπορεί να έρθει καλό. Τι απαντάμε όταν μας ρωτήσει ο αρμόδιος λειτουργός κατά τη γαμήλια τελετή; Ναι! Τι απαντάμε όταν μας πουν να πάμε για φαγητό; Ναι!» Κατάλαβες φίλε, έτσι δεν είναι; Ναι. Πάντα ναι. Ναι μέχρι τέλους! Ναι ρε αχμάκη! Πες το και σε αυτόν τον χαμερπή τον Ολλανδό να το μάθει. Να μην περιμένει άδικα όχι από την κάλπη. Μήπως ξέρεις τι σημαίνει Ερντογάν; Να σου το πω για να το μάθεις. Είναι δύο λέξεις αυτές παιδί μου. Ερ και Ντογάν. Ερ σημαίνει στρατιώτης, σημαίνει παλληκάρι, σημαίνει άνδρας που κρατάει τον λόγο του. Ενώ το Ντογάν σημαίνει «αυτός που γεννιέται, ο γεννημένος». Κοίτα ο δικός μας ο Μπιναλί είναι σαν πανέξυπνος. Και τι ωραία που το ταίριαξε. Λέει το εξής: «Η προεδρία δεν είναι μόνο για τον Ερντογάν, είναι για όλους που γεννιούνται!» Μπράβο. Μου αρέσουν οι έξυπνοι άνθρωποι. Δεν τον έκανα άδικα πρωθυπουργό. Σήμερα θα κατακτήσει την Κύπρο. Όπως εκείνη την αυγή της 20ής Ιουλίου. Αγαπώ και τα αδέλφια μας τους Τουρκοκύπριους, αλλά το μυαλό τους είναι ακριβώς όπως το δικό σου μυαλό πουλιού. Κόλλησαν τις αφίσες του μονάκριβου Μπιναλί στους σκουπιδοτενεκέδες της πόλης. Δεν είναι λίγα τα γαϊδούρια της Κύπρου. Τέλος πάντων, να τελειώσω τη δουλειά μου εδώ, να βγάλω με το καλό το ναι από την κάλπη και θα τους τακτοποιήσω και εκεί. Ο Μουσταφά μας άλλαξε κάμποσο, μην τον ματιάσω. Βρυχάται σαν λιοντάρι λέγοντας ότι θα κάνουμε την ΤΔΒΚ να ζήσει.
Ρε χαμερπή Γερμανέ. Μην με αναγκάσεις να πω περισσότερα. Θα γκρεμίσω τον κόσμο πάνω στο κεφάλι σας!
Πολίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.