20/3/17

Για να μη λένε ότι δεν γνώριζαν - Η καταστροφή και πάλι προ των πυλών

Εξαντλήθηκε το μηνιαίο όριο αποστολής εμβασμάτων στο εξωτερικό στην Τρ. Πειραιώς      

Υψηλή ήταν για ένα ακόμη μήνα το Μάρτιο η ζήτηση για αποστολές εμβασμάτων προς λογαριασμούς του εξωτερικού στην Τράπεζα Πειραιώς.
Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα το όριο που διαθέτει η τράπεζα κάθε μήνα για να εξυπηρετεί τους πελάτες της που θέλουν να αποστείλουν χρήματα σε λογαριασμούς του εξωτερικού, να εξαντληθεί από τις 16/3/2017.
Σε γνωστοποίηση της τράπεζας στους πελάτες της αναφέρεται ότι «έχει εξαντληθεί το μηνιαίο όριο που έχει καθοριστεί για την Τράπεζα, από την Επιτροπή Έγκρισης Τραπεζικών Συναλλαγών για εκτέλεση εμβασμάτων στο εξωτερικό έως και 1.000 ευρώ».
Κατόπιν τούτου, από τις 16/3 και μέχρι το τέλος του μήνα (31/03/2017) δεν θα είναι δυνατή η εκτέλεση μεταφοράς πίστωσης στο εξωτερικό με χρήση του μηνιαίου ορίου των 1.000 ευρώ.
Εξαιρούνται οι περιπτώσεις για τις οποίες προηγουμένως έχει εισαχθεί τουλάχιστον ισόποσο κεφάλαιο από την αλλοδαπή.
http://www.moneyonline.gr/site/article/10010/exantlithike-to-minieo-orio-apostolis-emvasmaton-sto-exoteriko-stin-tr-pireos

4 σχόλια:

 1. Εχουμε καταλαβει αραγε ότι οι στοχοι των 'κυβερνησεων' τις τελευταιες τουλάχιστον δεκαετιες είναι ακριβως αυτό ;.
  Σομαλοποιηση της χωρας,εμφυλιες καταστασεις,εξαθλιωση,ισλαμοποιηση αλλα ακομα και στην Σομαλια ο πληθυσμος είναι τουλάχιστον εθνοτικα και θρησκευτικα αμιγης σε ανιθεση με την πανσπερμια στην χωρα μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η ψεκασμένη αριστερή κυβέρνηση απογείωσε κατά πολύ αυτό το στοχο...

   Διαγραφή
  2. @ Ναιας

   Εγώ, τουλάχιστον, δεν το έχω καταλάβει, διότι δεν θεωρώ ότι ο στόχος των είναι αυτός. Απλώς, λόγω αδιαφορίας και ανικανότητος των κυβερνώντων, συμβαίνουν αυτά που συμβαίνουν.
   Αν αυτός ήταν ο στόχος των, δεν θα τον είχαν επιτύχει, διότι απλούστατα είναι ανίκανοι και αδιάφοροι στο να κουραστούν, για να επιτύχουν οιονδήποτε στόχο, πέραν τού να γεμίσουν τις τσέπες των και να βολέψουν τα σόγια των.

   Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.