6/11/17

Ανήκεις στη μεσαία τάξη; Ας πρόσεχες!

Ο πραγματικός εχθρός της επανάστασης δεν είναι οι Δεξιοί, είναι αυτοί που δεν την χρειάζονται

Δεν ξέρω τι ακριβώς είχε πιει ο Υπουργός Οικονομικών όταν έκανε την δήλωση στη Βουλή ούτε αν όντως μια φυματική σαρανταποδαρούσα με πρόβλημα μηνίσκου σε 25 από τα 40 πόδια, κρατώντας βαριές σακούλες για τα ψώνια της εβδομάδας από τα LIDL μπορεί να περάσει πάνω από τον πήχη που έχει βάλει η αντιπολίτευση στον Ευκλείδη Τσακαλώτο. Αυτό που ξέρω είναι ότι ένας επιληπτικός αυστραλοπίθηκος με διογκωμένες αιμορροΐδες και παρακολουθώντας τις ειδήσεις της ΕΡΤ, τέτοιες μαλακίες δεν τις λέει.

Μας δουλεύει ο Ευκλείδης ή όντως πιστεύει όσα λέει; Έχει πέσει μικρός από την κούνια ή πρόκειται περί ιδιότυπης διάνοιας; Ξέρει Ελληνικά ή μιλάει εκ μέρους του εγγαστρίμυθος; Όποια κι αν είναι η απάντηση ένα είναι σίγουρο, το σχέδιό τους ―ή μάλλον η ονείρωξη, γιατί σχέδιο δεν είναι ικανοί να συντάξουν―  είναι η συνολική φτωχοποίηση του πληθυσμού. Είναι ένα πλάνο απλό και προφανές: Αφού επιβάλουν την μιζέρια και την εξαθλίωση θα εμφανιστούν σαν σωτήρες μοιράζοντας επιδόματα αλληλεγγύης.

Για τη συνέχεια LIFO

6 σχόλια:

  1. "ονειρεύεται μια καλύτερη ζωή δημιουργίας και παραγωγικότητας, εννοιών καταφανώς νεοφιλελεύθερων".
    Α ρε παππού, όταν αυγάτιζες τα ζώα και τα χωράφια σου, δεν ήσουν προκομένος, ήσουν νεοφιλελές αλλά δεν το ήξερες. Κατι σαν τον Κούλη ένα πράγμα ή σαν τον Βγενόπουλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απορω πως δεν προσεξε κανεις την λεξη Lidl.
    Εχει περασει στο dna μας η Γερμανια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να μην ξεχνάμε ότι όταν λέμε "μεσαία τάξη" στην Ελλάδα εννοούμε περίπου το 85% του πληθυσμού στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και η φτωχοποιημένη ομάδα των χαμηλοσυνταξιούχων καθώς και η ομάδα των "άνευ εισοδήματος".

    Συνεπώς τι ακριβώς πρέπει να προσέξει ο "μεσαίος" ;

    Δεν νομίζω ότι υπήρξε μέχρι σήμερα κυβέρνηση που εν συνειδήσει ή ακουσίως, κατάφερε να τα βάλει με επιτυχία εναντίον του 85% του πληθυσμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΄Ασχετο: Ποιός θέλει αυτήν την εποχή να είναι Τόσκας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Δημητριος.
      Ασχετο : Πες 10 φορες συνεχεια το ονομα του Τοσκα.

      Διαγραφή
  5. Δεν ξερω ποιον να ψεξω περισσοτερο αυτους που επι χρονια δεν μηχανογραφισαν ,δεν θωρακισαν τους φορολογικους μηχανισμους , για να εξυπηρετουν τους "πελατακους" ή αυτους που γδερνουν οτι βρουν μπροστα τους εν προκειμενω αυτους που δεν μπορουν να φοροδιαφευγουν... Αλλωστε σ αυτους δεν αποδιδεται ο ορους "μονιμα υποζυγια"? Παλαιωθεν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.