13/11/17

Επίθεση του Ντάες/ISIS με παγιδευμένο αυτοκίνητο και καμικάζι στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ντέιρ Εζόρ.Αναφορές για νεκρούς Σύρους και Ρώσους στρατιώτες.

Δύο καμικάζι τρομοκράτες του Ντάες/ISIS κατάφεραν να διεισδύσουν και να αυτοανατιναχθούν στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ντέιρ Εζόρ σύμφωνα με το ιρανικό πρακτορείο Tasnim.Υπήρξαν απώλειες στις τάξεις τόσο των συριακών όσο και των ρωσικών δυνάμεων.

Το alhadath τονίζει ότι προκλήθηκε ένας αριθμός νεκρών Σύρων και Ρώσων στρατιωτών από "βομβιστές αυτοκτονίας που έφεραν διακριτικά του ρωσικού στρατού. Οδήγησαν παγιδευμένο αυτοκίνητο και το πυροδότησαν μέσα στο αεροδρόμιο, ενώ ένας άλλος καμικάζι ανατινάχθηκε".

Δεν υπάρχει μέχρι στιγμής επίσημη αντίδραση από συριακής ή ρωσικής πλευράς. Το φιλοκυβερνμητικό «HomsNews Network » ισχυρίστηκε ότι απέτυχε επιχείρηση «5 τρομοκρατών της ISIS να διεισδύσουν με παγιδευμένο αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο της Ντέιρ Εζόρ.»

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες μια έκρηξη σημειώθηκε στο εσωτερικό της αεροπορικής βάσης στη Ντέιρ Εζόρ. Αναφορές σημειώνουν ότι μια ομάδα ρωσοφώνων σαμποτέρ της ISIS διείσδυσαν στο στρατιωτικό αεροδρόμιο και προκάλεσαν εμπρησμό σε απροσδιόριστο αριθμό αεροσκαφών.

Άλλες πηγές μιλούν για επίθεση αυτοκτονίας που έγινε στο εσωτερικό της βάσης από καμικάζι που ανατινάχθηκε με παγιδευμένο όχημα. Υπάρχουν αναφορές για νεκρούς και τραυματίες Σύρους στρατιώτες αλλά και Ρώσους!

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.