19/12/17

Χώρα αριστερών και δεξιών απατεώνων...

Η Ελλάδα ίσως να αποτελεί τη μοναδική χώρα πάνω από το "αυλάκι” της Μεσογείου που οι οδηγοί στις διαβάσεις αν δούνε πεζό δεν σταματάνε ή κόβουν ταχύτητα αλλά επιταχύνουν. Αυτό ίσως αποτελεί το χαρακτηριστικότερο δείγμα των παθογενειών μας.
Θρασείς και αλαζόνες με τους αδύναμους, δουλικοί με τους ισχυρούς, αυτό είναι το βασικότερο χαρακτηριστικό του ραγιαδισμού.
Η Ελλάδα επίσης πρέπει να είναι η μοναδική χώρα του ανεπτυγμένου κόσμου όπου τα κριτήρια για την ίδρυση ενός πανεπιστημίου δεν έχουν να κάνουν με τη ζήτηση εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού, αλλά με το εισόδημα των τοπικών κοινωνιών από την πώληση σουβλακίων και καφέδων.
Η στήλη εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων δεν τρέφει εκτίμηση για το πολιτικό, επιχειρηματικό και δημοσιογραφικό προσωπικό της χώρας. Άπαντες το μόνο που έχουν μάθει είναι να παραμυθιάζουν ο ένας τον άλλον, να αργομισθούν ή να ειδικεύονται σε κάποια αρπαχτή επί του δημόσιου χρήματος.
Για τη συνέχεια Capital



2 σχόλια:

  1. Αφού κ. Στούπα μου,

    "Ο "καρκίνος” που κατατρώει τη χώρα ξεκινάει από την κακή διαχείριση του δημόσιου χρήματος από την εκάστοτε συμμορία που ελέγχει την κρατική μηχανή με την υποστήριξη στρατιών από πελάτες.",

    γιατί τα χώνετε σε μία κυβέρνηση 2 ετών και δεν τα χώνετε στο "τόξο" που μας κυβέρνησε δεκαετίες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μη βαζετε δυσκολα στον κ. Στουπα. Υπηρετει υψηλοτερους στοχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.