13/2/18

Τρικυμία εν κρανίω



"Θέλω να είμαι εντελώς ξεκάθαρος. Δεν θεωρώ ότι είναι ο δικός μας ρόλος να δώσουμε την έμφαση στο θέμα αυτό και να πούμε ότι η βασική μας σχέση με τα μεσαία στρώματα θα είναι μέσα από τη μείωση της φορολογίας. Πιστεύω ότι είναι μια ιδεολογική μάχη και πρέπει να σηκώσουμε το γάντι που μας πετά η ΝΔ και να πούμε ότι όπου έχει εφαρμοσθεί αυτή η νεοφιλελεύθερη στρατηγική στο τέλος τα μεσαία στρώματα ήταν που την πλήρωσαν. Γιατί μειώνεις σήμερα τους φόρους, ξαφνικά δημιουργείται ένα δημοσιονομικό πρόβλημα και τότε κάνεις περικοπές στο κοινωνικό κράτος γιατί έχεις ένα τεράστιο έλλειμμα» τόνισε ο κ. Τσακαλώτος.
Από ομιλία  στο ΕΒΕΑ
---------------------------------------------------------------

Ο ΑΔΜΗΕ πρότεινε προς τους εργαζομενους που έχουν θεμελιώσει πλήρη συνταξιοδοτικά δικαιώματα να αποχωρήσουν εθελουσίως, λαμβάνοντας το καθαρό ποσό των 35.000 ευρώ.
Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της, ο ΑΔΜΗΕ ετοιμάζεται να υποδεχθεί το επόμενο χρονικό διάστημα 76 νέους εργαζομένους σε θέσεις επιστημονικού και τεχνικού προσωπικού, μετά από την ολοκλήρωση του σχετικού διαγωνισμού που προκηρύχθηκε από τον ΑΣΕΠ τον Αύγουστο του 2017 (και ο οποίος αφορά στην κάλυψη κενών θέσεων που προέκυψαν από τις συνταξιοδοτήσεις της περιόδου 2011-2015). 


ΑΔΜΗΕ: Στις 143 οι αιτήσεις για εθελούσια έξοδο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.