14/2/18

Η παραπληροφόρηση του "όχλου" οδηγεί σε εθνικές τραγωδίες τύπου εμβολισμός στα Ίμια


7 σχόλια:

  1. Γιατί αγαπητοί μου απορούμε;
    Κάθε πολιτικός χώρος έχει τα φερέφωνά του, τις φκιασιδωμένες ντουντούκες που το μόνο που ξέρουν να δημιουργούν είναι ηχητική ομίχλη .
    Αυτός ο έρμος τόπος και οι πραγματικοί κάτοικοί του που αγαπούν ότι μυρίζει πατρίδα, θα οδεύσουν μπροστά και θα αισθανθούν δικαίωση, μόνον όταν εκλείψει η ιδεοληπτική εξάρτηση των Ελλήνων, που καλλιεργείται συστηματικά από κέντρα του εξωτερικού με φυτευτούς επαγγελματίες πολιτευτές.Πολιτευτές που εξυπηρετούν μόνον ατομικά και εξωχώρια συμφέροντα με αντάλλαγμα δικαίωμα στη νομή της εξουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βλεποντας το εξωφυλλο δεν διαφερει με το να κοιτας την ριμαδα τη τηλεοραση. Η Ελλας στα μανταλακια.. και η Ελλας στο χαζοκουτι που ελεγε η γιαγιαμμμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο εσμος του συστημικου τυπου, με ναυαρχιδα την Εφημεριδα των Συντακτων, αλλα και την "Ελευθεροτυπια" το ΔΟΛ και το Εθνος, χωρις να εξαιρουνται οι φιλεδες,ειναι ο πολιορκιτικος κρυος που αλωθηκε η ιδεολογικη συνειδηση των Ελληνων..και προεκυψα εκτεταμενα Αντιφα, μπαχαλακιδες, αρνησιπατριδες κοσμοπολιτες και κλεπτοκρατες...Ηταν στο πλαισιο του εκσυγχρονισμου της Ελληνικης κοινωνιας... Αβουλα ασπονδιλα οντα χωρις εθνικη συνειδηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τετοια δειχνουν στις κλινικες τρελων..για να κατανοησουν οι τρελοι που φτανει η τρελα...σκεφτητε οτι τρυπαει το χοροχρονικο συνεχες...χωρις δυναμεις βαρυτητας.. το σκιζει εντελως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στην ουρα της ΔΕΗ για πληρωμη λογαριασμου υπαρχει μια σχετικη ελαφρα (relaxed) ατμοσφαιρα. Οι ανθρωποι επιδιδονται σε αναλυσεις διαφορων θεματων. Πλησιαζεις στη πορτα και εισαι ετοιμος να πατησεις το κουμπι. Ριχνεις μια φευγαλεα ματια πισω. Με ταχυτητα ακτινος ΛΕΙΖΕΡ ερχεται η σκεψη. Αυτοι οι ανθρωποι ψηφιζουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψηφιζουν....αν ψηφιζαν ποσες φορες σκεφτονται και ποσες ...κλανουν...θαχε πεσει το κτηριο της ΔΕΗ....

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.