12/2/18

Από δω παν κι άλλοι… και στον τουρισμό

Τουρκία και Αίγυπτος μας "κλέβουν" τουρίστες. Ρουμάνοι και Πολωνοί βιομηχανικές επενδύσεις. Εμείς πέρα βρέχει. Θα τρίβουμε τα μάτια μας το 2018. 
Σήκωσε κεφάλι ο τουρισμός μας το 2017; Πυρ ομαδόν... με φόρους. Τι μας ξέφυγε; Τι δεν βουτήξαμε για να πληρώσουμε αυτούς που χώσαμε στο κράτος, να μας ψηφίζουν; Φόρους διανυκτέρευσης... Επάνω τους. Ρημάξτε τους. 
Και ας γκρινιάξουν . Το ξέρετε το παραμύθι σύντροφοι. Μα, αυτά με τους φόρους γίνονται παντού... Γιατί να το χάσουμε το χαράτσι... 
Το αν είμαστε σε κρίση και η ιδιωτική οικονομία τα κουτσοβολεύει (κάπως) με τον τουρισμό και τα καταλύματα, είναι ψιλοπράγματα για τον κρατισμό μας. Για τους Καρανίκες...
Θα σωθούν οι επιχειρηματίες τουρισμού της ιδιωτικής οικονομίας αν πάψουμε να βάζουμε φόρους στις διανυκτερεύσεις; Ίσως όχι. Αλλά ποια είναι η παρουσία και η συνεργασία της Πολιτείας είναι το θέμα.

Για τη συνέχεια Capital

2 σχόλια:

  1. Αυτα τα αρθρα του capital ειναι πραγματικα αστεια. Οι αρθρογραφοι τους εχουν καμια επιστημονικη ιδιοτητα ή απλως προπαγανδιζουν νεοδημοκρατικη πολιτικη? Επειδη στηριξαν και στηριζουν μνημονια, να ξερουν οτι αυτο ειναι το αποτελεσμα τους, που στο τελος καταληγει στη χρεοκοπια εταιρειων και της χωρας. Αλλα που να τα ξερουν και που να τους ενδιαφερει. Αρκει να πληρωθουν το αθλιο αρθρο τους. Γελασαμε παλι σημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Taxation without representation

    We have failed to see the opportunity the march gave us. As always we did not hablé a plan to use the momentum to rid the country of this dangerous government.
    The million plus people march should end at Boule taking over the building peacefully and demand change of government

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.