5/2/18

Ο Ερντογάν ίσως μας ξυπνήσει για το εθνικό έγκλημα που πάμε να κάνουμε Παραλήρημα Τούρκου Προέδρου: Η Τουρκία βρίσκεται στην πλευρά της «Μακεδονίας», η Ελλάδα είναι λάθος

«Για εμάς Άγκυρα και Σκόπια δεν έχουν καμία διαφορά και δεν πρόκειται να αφήσουμε τους αδελφούς μας μόνους και  θα είμαστε πάντα μαζί τους» είπε ο Τούρκος πρόεδρος
«Η Τουρκία θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό της "Μακεδονίας", επειδή η Ελλάδα είναι λάθος» δήλωσε προκλητικά ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε συνέδριο που διοργανώθηκε στην Κωνσταντινούπολη για τους μετανάστες από βαλκανικές χώρες και μεταδόθηκε από την τουρκική ραδιοτηλεόραση.
Το συνέδριο διοργανώθηκε από ενώσεις Βαλκάνιων μεταναστών στην Τουρκία, και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της σκοπιανής ραδιοτηλεόρασης «ΜΡΤ» ο Ερντογάν  δήλωσε πως: «Τούρκοι και "Μακεδόνες" είναι αδέλφια» και πως «Η Τουρκία θα βρίσκεται πάντα πίσω από την "Μακεδονία"».
Ο Τούρκος πρόεδρος χαρακτήρισε «άδικο» τις ελληνικές ενστάσεις για ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως : «Η Τουρκία θα βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό της "Μακεδονίας" και δεν θα επιτρέψει να αλλάξει όνομα», χωρίς ωστόσο να επεκταθεί περισσότερο στο θέμα. «Για εμάς Άγκυρα και Σκόπια δεν έχουν καμία διαφορά και δεν πρόκειται να αφήσουμε τους αδελφούς μας μόνους και  θα είμαστε πάντα μαζί τους» κατέληξε ο Τούρκος πρόεδρος.
Πρώτο Θέμα

10 σχόλια:

  1. ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οπως φαινεται η μ@λ@κια ειναι κολητικη. Αναμενομενο ηταν ο Erdogan να βγει και να πει οτι ειπε, ξεροντας οτι ο Τσιπρογλου και η παρεα του δεν θα αντιδρασουν. Μας απομενει να βγει η Βουλγαρια και η Ρουμανια να στηριξουν τα Σκοπια.
    Τους βλεπω στο Γουδι αν δωσουν το ονομα μετα το μεγεθος της συγκεντρωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. It was a time he wouldn't daré saying that, but umfortunately we shot ourselves on the foot with the Kurds

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το Εθνικο εγκλιμα θα το κανουν και δεν προκειται να ξυπνησουν διοτι ειναι ηδη ξυπνιοι
    και απολυτα συνειδητοποιημενοι σε οτι κανουν , ο εχθρος εχει Ελλαδα υπο την κατοχη του και τη διαμελιζει μερα με τη μερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παραληρεί ή ξέρει πολύ καλά τι λέει?
    Ασφαλώς ξέρει πολύ καλά τί λέει και το γιατί.
    Οι Τούρκοι σχεδιάζουν μακροπρόθεσμα πολλά κακά εις βάρος της Ελλάδος και για αυτό άλλωστε κτίζουν συμμαχίες και δημιουργούν προγεφυρώματα:

    1)Επιδιώκουν, και πραγματοποιούν από καιρό, την δημογραφική αλλοίωση του Ελληνικού πληθυσμού δια της μαζικής αποστολής μουσουλμάνων μεταναστών-προσφύγων στην Ελλάδα και ειδικά στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Ενεργούν επίσης και για την σταδιακή μετατροπή της Θράκης σε νέο "Κόσοβο".
    2)Φτιάχνουν ναυτικές βάσεις για στάθμευση τουρκικών πολεμικών πλοίων στην Αλβανία. Ενισχύουν και τις βλέψεις των Τσάμηδων στην Ήπειρο.
    3)Εχουν συνάψει πολύ στενές σχέσεις με τα Σκόπια και ενισχύουν τις επεκτατικές βλέψεις τους για την Μακεδονία μας.
    4)Έχουν παραγγείλει και αναμένουν τα F-35, τους S-400, και ναυπηγούν μικρό αεροπλανοφόρο-αποβατηγό, για απόλυτη στρατιωτική υπεροχή.

    Στόχος τους? Προφανώς ένα πολλαπλό αιφνιδιαστικό κτύπημα στην Ελλάδα την κατάλληλη στιγμή, ίσως σε κάποια γιορτή (όπως π.χ. έγινε ο "Yom Kippur War"), μπορεί και σε ώρα κάποιας σοβαρής αδυναμίας μας, δηλαδή μετά από κάποια οικονομική μας κατάρρευση, σε κάποια πολιτική ανωμαλία, ίσως μετά από κάποιο καταστροφικό σεισμό, μπορεί κατόπιν προβοκάτσιας ή κάποιου λάθους μας.
    Τότε βέβαια θα φανεί καθαρά η χρησιμότητα στούς Τούρκους της "5ης τους φάλλαγγος" στο εσωτερικό μας, των βάσεων τους στην Αλβανία και η συμμαχία τους με τα Σκόπια. Τα μέτωπα στα μετόπισθεν, από "αδύναμους" εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς μας, θα διαπάσουν τις δυνάμεις μας και μπορεί και την άμυνα μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πίσω ἔχει ἠ ἀχλάδα τήν ούρά, ὅπως εἶπε ὁ Μίκης Θεοδωράκης. Ἀλλά, νά μήν ἐφησυχάζουνε οἰ στρατιωτικοί μας.

      Διαγραφή
  6. το Κουρδιστάν που δημιουργείται στα ανατολικά του Ευφράτη, δεν είναι μακρυά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολλά μπορείς να του καταμαρτυρησεις, αλλά όχι ότι δεν έχει χιούμορ. Μες τα σκατά ο φουστης και ακόμα το παλεύει ο κερατάς. Ταγιπ οι πεθαμενοι δεν κλανουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από αρχαιοτάτων χρόνων η σύμπραξη των «αρχαίων μακεδόνων» των Σκοπίων με τους «αρχαίους τούρκους» της Μικρές Ασίας καλά κρατεί, και το αποδεικνύουν τα αρχαιολογικά ευρήματα που κατά καιρούς εμφανίζει η αρχαιολογική σκαπάνη στην περιοχή… επομένως η θέση του ερντογάν σήμερα δεν προκαλεί καμμιά έκπληξη….. αϊ σιχτιρ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υποτίθεται ότι, όσο ψηλότερα στην ιεραρχία βρίσκεται ένας δημόσιος λειτουργός, πόσο μάλλον ένας Πρωθυπουργός, τόσο καλλίτερα γνωρίζει ποιό είναι το εθνικό συμφέρον, διότι :
    - Κατέχει περισσότερες και ποιοτικώτερες πληροφορίες.
    - Δέχεται άμεσες πληροφορίες από περισσότερες πηγές.
    - Γνωρίζει πολύ καλά την γεωστρατηγική πραγματικότητα.

    Οι κατώτεροι από αυτόν δημόσιοι λειτουργοί, υποχρεούνται να εκτελούν επακριβώς τις εντολές που λαμβάνουν, γιά τους λόγους που μόλις προανέφερα.

    Στην πατρίδα μας, συμβαίνει κάτι το μοναδικό : Μεγάλο μέρος δημοσίων λειτουργών, αρνούνται την εκτέλεση ή εκτελούν πλημμελώς τις εντολές των ανωτέρων τους με το μοναδικό επιχείρημα ότι οι εντολές είναι λανθασμένες ή ηλίθιες ή βλακώδεις κ.λ.π.

    Βέβαια, εγώ ο ίδιος που λέω αυτά, αρνούμαι την θεσμοθέτηση Συνταγματικού δικαστηρίου γιατί έχω περισσότερη εμπιστοσύνη στον Έλληνα κατώτερο δικαστή παρά στις γούνινες επωμίδες.

    Πάντως, δεχθείτε ότι υπάρχει ένα πολύ σοβαρό θέμα. Μάλιστα δε, το έχω παρατηρήσει σε όλα τα κλιμάκια της δημόσιας διοίκησης, καθώς έτυχε να συνεργασθώ την καριέρα μου σχεδόν με όλα.

    Ένα σχόλιό σας επί αυτού (ΟΧΙ επικεντρωμένο στην δική σας περίπτωση) θα ήταν πολύ χρήσιμο.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.