7/8/18

Η στιγμή της διασταύρωσης με άλλο αεροσκάφος 300 μέτρα ψηλότερα

Πρόκειται κυριολεκτικά για ‘στιγμή’, καθότι η σχετική μεταξύ μας ταχύτητα είναι περίπου 1.800 χιλιόμετρα την ώρα! Ίσα που το είδες και μετά χάθηκε. Συνήθως απομένουν μόνο τα ίχνη συμπύκνωσης που συχνά εκτείνονται πίσω του σε μήκος πολλών χιλιομέτρων να σου θυμίζουν το πέρασμά του, αλλά και να σου δίνουν αίσθηση της δικής σου ταχύτητας.
Πόσες δεκάδες χιλιάδες φορές μου έχει συμβεί αυτό; Τόσο πολλές που είναι αδύνατον να προσδιοριστεί και απαντηθεί.
Η εικόνα είναι όντως εντυπωσιακή. Εξίσου και οι περιβόητες «λευκές ουρές» για τις οποίες, θυμίζω, μία πρόσφατη και έγκυρη έρευνα της dianeosis.gr φανέρωσε ότι ένας στους τέσσερις Έλληνες πιστεύουν ότι είναι υλικό με το οποίο «μας ψεκάζουν».
Σε αυτή τη πολύ ζωντανή φωτογραφία βλέπετε επίσης και πόσο… πυκνό είναι το -κατά τη λαϊκή σοφία- ‘ψεκαστικό υλικό’. Και, αν όπως λένε έχει τόση επίδραση κάτω στη γη όπου φτάνει σκορπισμένο και αραιωμένο, φανταστείτε τι έχουμε πάθει όλοι εμείς που περνάμε το ένα τέταρτο του χρόνου ζωής μας σε αυτά τα ύψη όπου αναπνέουμε τα χημικά όταν είναι ακόμα πυκνά σαν γιαούρτι! 😀Όμως, τώρα που το σκέφτομαι, κανονικά δεν με συμφέρει να δείχνω τέτοια αποκαλυπτικά στοιχεία! Διότι όλοι όσοι δεν τους αρέσουν αυτά που λέω ή το πώς σκέφτομαι, αποκτούν τώρα ένα πρώτης τάξεως και «ακλόνητο» επιχείρημα για να ακυρώσουν την όποια εγκυρότητα του λόγου μου:
«Τι μας λέει μωρέ τώρα ο καραψεκασμένος που τρώει τα χημικά κάθε μέρα με τον τόνο;» (αν τυχόν κάποιοι από αυτούς είναι συνάδελφοι: Συμπαθάτε με παίδες, αλλά εσείς δεν μπορείτε να επικαλεστείτε αυτό το στιβαρό επιχείρημα ∙ θα πρέπει να επινοήσετε κάποιο άλλο! ) 🙂

27 σχόλια:

  1. αυτη την εμπειρια την εχω ζησει πανω απο την Δανια στα 25.000 ποδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγγνώμη αλλά έχεις βαθιά μεσάνυχτα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι πραγματικοί ψεκασμένοι πλέον είναι όσοι αρνούνται τους ψεκασμούς...Προφανώς τόσα βαρέα μέταλλα έχουν κάνει καλά την δουλειά τους και δεν μπορούν να διακρίνουν κάτι κρυμμένο σε κοινή θέα...Οι ίδιοι φαντάζομαι πιστεύουν ότι οι φωτιές είναι από γόπες και τυχαίες και ότι ο Κούλης είναι αυτός που θα μας σώσει...
    Ευτυχώς υπάρχουν πλέον χιλιάδες επιστήμονες,πιλότοι,οικολόγοι και απλοί πολίτες που έχουν αφυπνιστεί .Το ένα τέταρτο του πληθυσμού που πιστεύει ότι μας ψεκάζουν μήπως είναι η υγιής μειοψηφία των Ελλήνων που ξυπνάει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1) Κρεμασμα στους (δηθεν ) Ελεγκτες Ε. Κ.
    2) Επαινους για την ευγενια στον Unknown..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς όλους όσους πιστεύουν ότι μας ψεκάζουν:
    Υπάρχει το EUROCONTROL και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας της κάθε χώρας.
    Οποιοδήποτε αεροσκάφος πετά στον εναέριο χώρο της Ευρώπης είναι γνωστής ταυτότητας, το δρομολόγιό του είναι γνωστό καθώς και ο χαρακτήρας της πτήσης.
    Επίσης, κάθε αεροσκάφος που εισέρχεται στον εθνικό εναέριο χώρο της Ελλάδας, ελέγχεται από τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, από την είσοδο μέχρι την έξοδό του, και μάλιστα πληρώνει τέλη υπέρπτησης στην Ελλάδα.
    Άρα, αν κάποια αεροσκάφη κάνουν ψεκασμούς, αυτό είναι πανεύκολο να εντοπιστεί, γιατί πρέπει να πάρουν άδεια εισόδου στον εναέριο χώρος της Ελλάδας, να πληρώσουν τέλη υπέρπτησης κλπ.
    Όσοι πιστεύουν λοιπόν ότι μας ψεκάζουν, δεν έχουν παρά να κάνουν έρευνα και να το αποδείξουν με τον τρόπο που είπα.
    Να ζητήσουν ως πολίτες στοιχεία από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, η οποία είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να τα δώσει.
    Το να επιμένει όμως κανείς ότι μας ψεκάζουν, χωρίς να παραθέτει στοιχεία ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ αρχών, νομίζω ότι είναι τουλάχιστον αφελές, για να μην πω κάτι άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Σάββα,

      Μην ασχολείσαι μαζί τους... χάνεις πολύτιμο χρόνο! Ο ΒΛΑΚΑΣ άνθρωπος δεν καταλαβαίνει πως είναι βλάκας. Το να ασχολούμαστε με κάθε ανόητο «αντιεμβολιαστή», «αεροψεκασμένο», «επιπεδιστή» και κάθε άλλο παλαβό μπούφο, είναι χαμένος κόπος και χρόνος. Ένα θα τους εξηγείς, εκατό νέες ανοησίες θα σου ξεφουρνίζουν. Αν ασχοληθούμε μαζί τους, θα μας παρασύρουν σε μία βλακώδη συζήτηση και θα κερδίσουν λόγω εμπειρίας στην βλακεία. Η βλακεία, είναι ΑΗΤΗΤΗ!

      Όλοι αυτοί οι δήθεν «αφυπνισμένοι» ηλίθιοι, ήταν κάποτε οι χαζοί του χωριού που τους ήξερε ο κόσμος και τους απέφευγε. Ήταν αυτοί που σου άνοιγαν κουβέντα στο μπαρ ή τη στάση του λεωφορείου κλπ και όταν από το πρώτο λεπτό τους έπαιρνες χαμπάρι, τους έκοβες τον αέρα και τους έδιωχνες. Με την έλευση του ιντερνετ, όλοι αυτοί οι βλαμμένοι απέκτησαν «υπόσταση» και εκφράζουν «λόγο και άποψη».

      Μην ασχολείσαι. Χαμένη υπόθεση. Είπαμε, η βλακεία είναι ΑΗΤΗΤΗ!

      Διαγραφή
  6. Προς όσους πιστεύουν στην θεωρία των ψεκασμών:
    Δείτε στην φωτογραφία του άρθρου ότι οι λευκοί «καπνοί» βγαίνουν ακριβώς πίσω από τους κινητήρες του αεροσκάφους, για να καταλάβετε ποσό γελοίο είναι το επιχείρημα των ψεκασμών. Εκτός εάν πιστεύετε ότι οι αεροκινητηρες, εκτός από ώση παράγουν και «ψεκαστικό υγρό». Ενημερωτικά, στα ύψη που πετούν τα πολιτικά αεροσκάφη (30000-35000 πόδια) η εξωτερική θερμοκρασία είναι περίπου -50 βαθμούς Κελσίου. Βάλτε να δείτε βίντεο από τη Ρωσία τον χειμώνα που έχει -25 βαθμούς και πετάνε μια κατσαρόλα βραστό νερό, το οποίο παγώνει σε δευτερόλεπτα. Και σκεφτείτε τι γίνεται στους -50. Και μετά κοιταχτείτε στον καθρέπτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είτε το έγραψες, είτε δεν το έγραψες, για κάποιους είναι ένα και το αυτό.

      Τυφλοί τά τ' ώτα τόν τε νουν τά τ' όμματα εισίν...

      Διαγραφή
  7. Αγαπητοί Σάββα και Στέργιο, ματαιοπονείτε!
    Δεν μπορείς να πείσεις κάποιον που δεν θέλει να πειστεί!!!
    Πέραν των λογικότατων επιχειρημάτων σας, εγώ έχω κι ένα ακόμα, πιο συμβατό και ίσως πιο κατανοητό στους συνομοσιολόγους.
    Κάποιος (έστω ένας και μοναδικός) που θα ήξερε τι γίνεται (από τους τόσους που αναγκαστικά θα είχαν πρόσβαση ή θα εμπλέκονταν σε τέτοιες υποθέσεις αεροψεκασμού, ήτοι οδηγούς, μεταφορείς, χημικούς, πιλότους, μηχανικούς, πωλητές, προσωπικό αεροδρομίου, φύλακες, κρατικούς υπαλλήλους, γείτονες, εραστές, ερωμένες, κλπ) δεν θα έμπαινε άραγε στον "πειρασμό" να μιλήσει ή καλύτερα να μοσχοπουλήσει αποδείξεις (φωτό από κινητά, video, τιμολόγια, έγγραφα, κλπ)σε κάποιο ΜΜΕ? Γιατί λοιπόν δεν έχει βγει κάτι παραέξω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έλεος με αυτούς τους ψεκασμούς! Από τη δεκαετία του 50, από μικρό παιδί, βλέπω στον ουρανό αυτές τις ουρές καυσαερίων από τα αεροπλάνα. Δηλαδή για 70 χρόνια μας ψεκάζουν αδιάκοπα; Και υπάρχουμε ακόμα; Ας ασχοληθούμε λίγο περισσότερο με τα πραγματικά μας προβλήματα. Και κυρίως με την πνευματική μας αναμόρφωση [παίρνοντας λίγο φως από τη Μεταμόρφωση].Κι αν βιαζόμαστε να αλλάξουμε τον κόσμο, ας αρχίσουμε γρήγορα από τον εαυτό μας ο καθένας. Αρκετά πια με το [τόσο βολικό] κυνήγι των μαγισσών!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εάν υποθέσουμε ότι μας ψεκάζουν Νατοϊκά αεροπλάνα,όχι μόνο εμάς αλλά σε μεγαλύτερη κλίμακα ,πιστεύετε ότι τα στοιχεία θα ήταν διαθέσιμα στον απλό πολίτη;Πιστεύετε δηλαδή ότι η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας θα τα είχε και θα τα διέθετε στον κόσμο;Είδαμε και τις υπόλοιπες "ανεξάρτητες" υπηρεσίες μας τόσα χρόνια μνημονίων ότι λειτούργησαν και λειτουργούν εις βάρος των πολιτών και προς όφελος των πραγματικών αφεντικών τους.Εάν υπάρχει ένα απόρρητο σχέδιο θα είχαμε διαθέσιμα στοιχεία από κρατικές υπηρεσίες;
    Στον κύριο babylonian θα πω ότι όλοι αυτοί που αναφέρει έχουν μιλήσει και έχουν δώσει και αποδείξεις αλλά για κάποιο λόγο αφού δεν μας το λέει η τηλεόραση αρνούμαστε την ύπαρξη τους,δεν ψάχνουμε,χαρακτηρίζουμε τους άλλους γραφικούς συνωμοσιολόγους και αρκούμαστε στο ντοκυμαντέρ του κυρίου Θεοδωράκη που το έδειξε και το Μέγκα.Υπάρχουν πάντως πολλές αποδείξεις διαθέσιμες και στο ίντερνετ για λίγο καιρό ακόμη..
    Τα υπόλοιπα επιχειρήματα περί διαφοράς θερμοκρασίας όλοι τα γνωρίζουμε,αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι πως γίνεται σύμφωνα με τους φυσικούς νόμους αντί να διαλύονται μετά από μερικά λεπτά αντίθετα να πολλαπλασιάζονται και να μετατρέπονται σε ένα γαλάκτωμα που σκεπάζει το φως του ήλιου...Ας ασχοληθούμε με τα πνευματικά αλλά ας κοιτάμε και λίγο ψηλά στον ουρανό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευθύμιε
      η υπόθεση των ψεκασμών είναι μια φούσκα.
      Μην την συνεχίζεις, υποτιμάς τον εαυτό σου.
      Ξαναδιάβασε αυτά που έγραψα παραπάνω.

      Διαγραφή
    2. Ευθυμιε ..υπαρχουν πτησεις πολλαπλως διασταυρουμενες....η ακολουθουν καθορισμενους διαδρομους ? Διασταυρουμενες πτησεις εχουν ασφαλεια ? Επισης..γνωριζεις ουρες καυσαεριων απο παγοποιηση....80 χιλιομετρων ? Ας πουμε μεγαλυτερες σε μηκος και διαρκεια απο πυραυλο Κρονο 5 γεματο κσυσιμα εκατονταδων τονων ?? Και τι γινεται με τα παγοκρυσταλα αν διασταυρωθουν με το πλεξιγκλας αλλων σκαφων στο κοκπιτ ?? Το λεω διοτι συγκρουονται μαζι του με 900 χλμ την ωρα συν την δικη τους ταχυτητα συν την επιταχυνση οση ειναι της βαρυτητος..οπως λεει η φυσικη...Καθορισμενες μερες ..αραιες αρκετα..οι διαδρομες των σκαφων που εχουν ξαθορισμενα δρομολογια . Ακανονιστα αυξανουν δραματικσ.. και μειωνονται πολυ το ιδιο.Κανει το καυσαεριο απ την ιδια στηλη ..απ την θεσ/νικη...εως Αθηνα....οκτω ωρες να χαθει ?? Σε ποση ωρα ενα θερμο αεριο πολυ σε συνθηκες ψυξης πχ -50 ..μεταβαινει απο ολες τις δυνατες καταστασεις..σε συνθηκες περιβαλοντος ?? Σε ...8 ωρες ?? Αυτο ειναι ατοπο...σχεδον παιδικο...Η θερμοδυναμικη καταργειται...μικρη θερμη μαζα...μεσα σε απεραντη ψυχρη μαζα αερα...με το αξιωμα οτι απ το θερμο παει στο ψυχρο κι οχι αναποδα..η μικρη μαζα σχεδον σε λεπτο ψυχεται...παγοποιειται ..και πιπτει ταχεως ως στερεο....ειτε σαν ...χαλαζι...ειτε στην διαδρομη αεριοποιειται πιπτουσα ταχεως ..και σε καθε περιπτωση δεν μενει ψηλα ορατη επι 8 ..ωρες !!!Γνωριζεις κατι απ αυτα να μας πεις ??Αλλαξαν τα θερμοδυναμικα αξιωματα ??

      Διαγραφή
    3. Φίλε Efthymie, αν το έκανε αυτό το ΝΑΤΟ, όπως λογικά αναρωτιέσαι, τουλάχιστον οι Ρώσοι δεν θα ενημέρωναν τις Δυτικές κοινωνίες τι τους κάνει το ίδιο τους το ΝΑΤΟ? Μήπως δεν μπορούν να το ανακαλύψουν, ή τους έχεις για διακριτικούς? Μήπως τα έχουν κάνει πλακάκια με το ΝΑΤΟ?
      Απλά νομίζω ότι είναι πολύ, μα πολύ μεγάλο θέμα για να μπορέσει να κρατηθεί ποτέ κρυφό... Και όπως έλεγε και ο Βενιαμίν Φραγκλίνος "Τρεις μπορούν να κρατήσουν ένα μυστικό, αν οι δυο απ’ αυτούς είναι πεθαμένοι"

      Διαγραφή
  10. Ούτε εγώ πιστεύω ότι "μας ψεκάζουν" για καταστολή, για διάφορους λόγους, και γιατί τα πάντα ελέγχονται , αλλά και γιατί δεν μπορείς να καθηλώσεις τον πληθυσμό μέσω ψεκασμών, υπάρχουν άλλα καλύτερα "καταστασταλτικά", όπως η προπαγάνδα των ΜΜΕ, η κινδυνολογία, οι 'μονόδρομοι' κ.α.
    Η διαφορά θερμοκρασίας σε αυτό το ύψος παίζει μεγάλο ρόλο στον τρόπο που εμφανίζονται οι ουρές.
    Υπάρχει και το φαινόμενο σε κάποιες περιπτώσεις να πετούν 2 αεροπλάνα με διασταυρούμενες πορείες, και οι ουρές να απλώνουν και να "συννεφιάζει" σε λίγη ώρα ο ουρανός.Πιθανόν και αυτό μπορεί να αποδοθεί σε φυσικές αιτίες όπως η χαμηλή θερμοκρασία που κρατάει παγωμένα τα καυσαέρια για ώρες.
    Έχει ακουστεί βέβαια ότι γίνονται κατά διαστήματα και κάποιοι ψεκασμοί σε συγκεκριμένα σημεία του πλανήτη με μέταλλα, για λόγους υποβοήθησης του κλίματος, και για την τρύπα του όζοντος, για να προστατέψουν δηλ. τον πλανήτη από την υπερθέρμανση και την ηλιακή ακτινοβολία (το αναφέρω χωρίς να μπορώ να το γνωρίζω υπεύθυνα αν όντως γίνεται, και αν περιλαμβάνεται και η Ελλάδα).
    Έχει γραφτεί ακόμα ότι το μεταλλικό στρώμα σε αυτό το ύψος ήταν απαραίτητο κάποιο διάστημα, για τη λειτουργία των κεραιών του HAARP στην Κύπρο με τις οποίες υποτίθεται ότι χαρτογράφησαν την Ανατολική Μεσόγειο ως προς τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων (δεν ξέρω ούτε αυτό αν ισχύει).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ερώτηση είναι απλούστατη: Έχει ξαναγίνει κάτι παρόμοιο; Η απάντηση είναι δυστυχώς ναι. https://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/france/7415082/French-bread-spiked-with-LSD-in-CIA-experiment.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. απο το 1943 μεσουσης του 2ου Π.Π
    AAF B-17 Combat Mission To Bremen WWII (full)
    https://www.youtube.com/watch?v=WhiC-o_3PAA

    επισης
    Forts Attack Europe's Fortress (1943)
    https://www.youtube.com/watch?v=Sg77GDT-S78

    75 χρονια πριν.
    Οσο ανταποκρινεται στην αληθεια το paper trails της περιγραφης, απο την τοτε εποχη, αλλο τοσο και τα σημερινα. (contrails ή chemtrails)


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το γιατι οι Ρωσοι δεν μιλανε ειναι αλλο θεμα.Η εχουν συμφερον...η δεν μπορουν.Το ιντερνετ ειναι γεματο μαρτυριες πιλοτων..φωτο σκαφων με ψεξαστηρες...ακομη και τις εσωτερικες δεξαμενες.Καντε κλικ...απλα.Κατι κανουν.Δεν ξερω τι.Αλλα υπαρχουν επιστημονικες ερωτησεις μυριες.Πρεπει να απαντηθουν.Πχ.πετα σκαφος στο ιδιο υψος..χωρις ιχνος...και ξαφνου στην μεση του ουρανου το ιχνος..το γνωστο.Αν καθε σκαφος κανει ιχνος 40 χλμ...στο γυρω του αεροδρομιου της Ν. Υορκης χωρο ..σε αποσταση πριν την καθοδο..δεν θαχε ηλιο ποτε...χιλιαδες πετανε την μερα....εστω και σε αποσταση 100 χλμ...πριν πεσει απ τα 30.000 ποδια...Θαχε ενα μονιμο δαχτυλιδι γυρω ...τεραστιο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενας κανονικος κινητηρας υγροποιει το πολυ αεριο σε 3,5 χλμ.Αυτο το βλεπουμε σε μια κανονικη πτηση καθε μερα.Μετα 10-15 δευτερα η ακρη του χανεται.Αν μεταφρασουμε τον χρονο αυτο και το μηκος ιχνους βγαζουμε 13 χλμ το λεπτο...η 800 χλμ την ωρα...Οσο η ταχυτητα του σκαφους περιπου.. Αυτο ειναι το φυσιολογικο...Ουρα 60 χλμ ...επι εστω κσι 4 ωρες...ειναι αδιανοητη για κινητηρα....Ειχα δει το ντοκιμαντερ του Θεοδωρακη.Ντρεπομαι ...αλλα ειναι σαν να εβαλες μπαμπουινο στο κεντρο διαστημικων πτησεων...να λυνει αλγοριθμους...Απιστευτο...αλλα εβγαλε ...και συμπερασμα !!!! Δεν υπσρχει τιποτε !! Ταχα αν εκανε στο...Σερν...ιδιο δεν θαβγαζε οτι ..δεν υπαρχει το σωματιδιο του Χικστ ??? Αφου δεν φαινεται το....ατιμο !!!!

      Διαγραφή
    2. Ενας κανονικος κινητηρας υγροποιει το πολυ αεριο σε 3,5 χλμ.Αυτο το βλεπουμε σε μια κανονικη πτηση καθε μερα.Μετα 10-15 δευτερα η ακρη του χανεται.Αν μεταφρασουμε τον χρονο αυτο και το μηκος ιχνους βγαζουμε 13 χλμ το λεπτο...η 800 χλμ την ωρα...Οσο η ταχυτητα του σκαφους περιπου.. Αυτο ειναι το φυσιολογικο...Ουρα 60 χλμ ...επι εστω κσι 4 ωρες...ειναι αδιανοητη για κινητηρα....Ειχα δει το ντοκιμαντερ του Θεοδωρακη.Ντρεπομαι ...αλλα ειναι σαν να εβαλες μπαμπουινο στο κεντρο διαστημικων πτησεων...να λυνει αλγοριθμους...Απιστευτο...αλλα εβγαλε ...και συμπερασμα !!!! Δεν υπσρχει τιποτε !! Ταχα αν εκανε στο...Σερν...ιδιο δεν θαβγαζε οτι ..δεν υπαρχει το σωματιδιο του Χικστ ??? Αφου δεν φαινεται το....ατιμο !!!!

      Διαγραφή
    3. Η φωτο ανω μπορει ναναι φτιαγμενη....οριδοντια πτηση με καυσαερια 90 μοιρων ...να φαινονται καλα...δεν ξαναδα....εκτος αν κανει ρευμα απ το ..διαστημα.

      Διαγραφή
    4. Οι ρώσοι έχουν και αυτοί το δικό τους σύστημα HAARP. https://en.wikipedia.org/wiki/Sura_Ionospheric_Heating_Facility .

      Διαγραφή
  14. http://www.bbc.co.uk/insideout/east/series10/week9_aerial_spraying.shtml

    Clouds of secrecy

    In the 1950s as the Cold War escalated, there were fears that Britain as an exposed, vulnerable island could be devastated by a biological or chemical warfare attack.

    Ministry of Defence scientists from Porton Down in Wiltshire wanted to investigate how easily a huge cloud of deadly germs could spread across the country.

    Between 1953 and 1964 top secret trials were carried out using a chemical concoction of zinc cadmium sulphide to simulate how a cloud would disperse biological agents.

    The unsuspecting population was sprayed covertly with the poisonous compound at least 76 times.

    Read whistle blower Mike Kenners's story

    Aerial spraying?

    Aerial spraying took place a number of times over Norwich at night in 1963.

    But it was not only Norfolk that was turned into an outdoor laboratory at this time.

    Inside Out discloses the virtually unknown fact that large areas of Bedfordshire were sprayed out of the top of a converted lorry.

    Co-ordinated by Porton Down scientists at RAF Cardington, the surrounding villages and their inhabitants were subjected to chemical emissions at least 55 times over a six year period.

    Specially modified weather balloons were used to collect the samples.

    The Ministry of Defence has consistently said that there was no significant health hazard as a result of the experiments.

    In Clouds of Secrecy, the Inside Out team investigates the facts and deceit about what happened, particularly in East Anglia, and concludes that much of the truth is at odds with the official line.

    Cadmium is a poisonous heavy metal.

    The zinc cadmium sulphide was not tested for toxicity prior to the experiments and this is now officially admitted to be a 'deficit'.

    A report from Porton Down in 1967, four years after the trials stopped, states that short-term exposure to cadmium affects the respiratory system in humans.

    High doses of cadmium over long periods of time cause bone and kidney problems and lung cancer.


    These admissions have never been acknowledged in recent enquiries.

    Declassified information

    Using information obtain under the Freedom of Information Act, we reveal from declassified files that cadmium was used because it was cheap.

    But the secret files also admit that it was unreliable. Accounts of sampling were underestimated by a factor of 100 times due to environmental pollution and the inefficiency of the dispersal of zinc cadmium sulphide

    This toxic compound was considered safe to use because it fluoresces strongly when exposed to UV light and therefore be detected at sampling devices positioned around the country.

    The Norwich experiments came to light in 2000 after an investigation into the activities of Porton Down.

    This led to two reviews - one by DERA, the privatised evaluation arm of the MoD and another by an independent body comprising toxicologists and environmentalists led by a professor from Cambridge.

    Both reports concluded, although not unreservedly, that there was no significant risk to human health.

    Researcher Mike Kenner, who carried out the original FOI investigation, said:


    "I find it incredibly difficult to understand that the so-called jewel in the crown of the British scientific community which is Porton Down would think that is was okay to spray a toxic material like cadmium sulphide over the population of Norfolk, Bedfordshire and Lincolnshire. It beggars belief."

    ...

    http://www.bbc.co.uk/insideout/east/series10/week9_aerial_spraying.shtml

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Απορώ με το κουράγιο μερικών, να ασχολούνται με κάθε ΒΛΑΚΑ «αντιεμβολιαστή», «αεροψεκασμένο», «επιπεδιστή» και κάθε άλλο παλαβό μπούφο και να προσπαθούν να του εξηγήσουν τα προφανή.

    Οι κατά Carlo Cipolla βασικοί νόμοι της ανθρώπινης ηλιθιότητας:

    - Πάντοτε και νομοτελειακά όλοι υποτιμούν τον αριθμό των ηλίθιων ατόμων που κυκλοφορούν στην κοινωνία.

    - H πιθανότητα να είναι ηλίθιο ένα συγκεκριμένο άτομο, είναι ανεξάρτητη από οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό του ατόμου.

    - Ηλίθιος χαρακτηρίζεται το άτομο που οι πράξεις του προκαλούν ζημίες σε ένα άλλο άτομο ή σε ομάδα ατόμων, χωρίς το ίδιο να αποκομίζει κέρδη, ενώ πιθανό και να βλάπτεται σημαντικά.

    - Oι μη ηλίθιοι άνθρωποι πάντα υποτιμούν την καταστροφική ισχύ των ηλίθιων ατόμων. Συγκεκριμένα, οι μη ηλίθιοι άνθρωποι συνεχώς παραβλέπουν πως η συναναστροφή / συγχρωτισμός με ηλίθια άτομα αποδεικνύεται απαρέγκλιτα μοιραίο λάθος, ανεξάρτητα από χρόνο, τόπο και συνθήκες.

    - O ηλίθιος άνθρωπος είναι πιο επικίνδυνος από τον κακοποιό.

    Με όλους αυτούς τους δήθεν «αφυπνισμένους» ηλίθιους (οι οποίοι ας μην ξεχνάμε έχουν δικαίωμα ψήφου) υποστηρικτές ανυπόστατων συνομωσιολογικών θεωριών για αεροψεκασμούς από απόρρητα αεροπλάνα της CIA, για φαρμακοβιομηχανίες που συνομωτούν για να τους δηλητηριάσουν με εμβόλια, για επίπεδη Γη, για θεραπεία καρκίνου με μέντα & κουρκουμά κλπ να κυκλοφορούν ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ μεταξύ μας, δεν θα μου φαινόταν καθόλου παράλογη η προληπτική υποχρεωτική στείρωση σε όποιον δεν μπορεί να αντιληφθεί τα αυτονόητα - η ανθρωπότητα δεν έχει ανάγκη το DNA τους στην γενετική μας δεξαμενή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Mr Pointman is better to chew than speak ...
    https://www.youtube.com/watch?v=mPP1hgP4WpM

    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%AF_%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Για έλεγχο κλίματος ξέρετε; https://scholar.google.gr/scholar?hl=el&as_sdt=0%2C5&q=geoengineering&btnG=

    Μήπως οι "ουρές των αεροπλάνων " καταλήγουν σε κάποια από τα σχέδια νεφών; https://armyaviation.wordpress.com/2012/02/18/%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B7-%CE%BD%CE%B5%CF%86%CF%89%CE%BD/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα φυσιολογικά και εάν πεις κάτι είσαι ψεκασμένος...Κάτι μου θυμίζει αυτό (ομοφοβικός,αντισημίτης,ισλαμοφοφικός κ.λ.π)
      https://www.facebook.com/pg/geoengineering.watch.photo.gallery/photos/?ref=page_internal

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.