2/8/18

Η Ρωσία στέλνει πολλά νέα δώρα στον Άσαντ για τη προσεχή επίθεσή του εναντίον του Ντάες

La Russie envoie plein de nouveaux cadeaux à Assad pour sa prochaine offensive contre l’EI
Αναμένεται ότι ο ρωσικός στρατός θα ενισχύσει τις συριακές δυνάμεις για να ξεκινήσει την πολυαναμενόμενη επίθεση εναντίον των τζιχαντιστικών ομάδων στην επαρχία της Ιντλίμπ.

του  Frank Sellers
Ενώ οι τελευταίες περιοχές που ελέγχονται από τον τζιχαντισμό στη νοτιο-δυτική Συρία αφέθηκαν απελευθερώθηκαν  από τη συριακή κυβέρνηση, οι Ρώσοι στέλνουν ένα φορτίο με νέα στρατιωτικά υλικά για να βοηθήσουν τον Άσαντ να απαλλαγεί η χώρα από τους ριζοσπαστικούς τζιχαντιστές. 
Ένα ρωσικό φορτηγό πλοίο είναι καθ 'οδόν προς τη Ταρτούς φορτωμένο με στρατιωτική βοήθεια για να βοηθήσει τον Άσαντ για την επερχόμενη επιχείρηση κατά του Ισλαμικού Κράτους και άλλων λεγόμενων «μετριοπαθών» ριζοσπαστών που υποστηρίζονται από τη Δύση στην επαρχία της Ιντλίμπ.

Almasdar Reports
Δαμασκός, Συρία (18.00) - Η Ρωσία δεν σταμάτησε ποτέ να παρέχει στην συριακή κυβέρνηση όλα τα είδη στρατιωτικής βοήθειας, ενώ οι συριακές ένοπλες δυνάμεις κερδίζουν μαζικές νίκες σε όλη τη χώρα.
Η ρωσικό φορτηγό πλοίο Tapir της κλάσης LST Orsk 148 εθεάθη ενώ διάσχιζε το μεσογειακό Βόσπορο στην πορεία του προς το συριακό λιμάνι της Ταρτούς. Μεταφέρει στρατιωτικό φορτίο.

Αναμένεται ότι ο ρωσικός στρατός θα ενισχύσει τις συριακές δυνάμεις για να ξεκινήσει την πολυαναμενόμενη επίθεση εναντίον των τζιχαντιστικών ομάδων στην επαρχία της Ιντλίμπ.

Εν τω μεταξύ, ο τελευταίος θύλακας που ελεγχόταν από το Ντάες στη νοτιοδυτική Συρία απελευθερώθηκε από τα κυβερνητικά στρατεύματα.
Με τη βοήθεια της Ρωσίας, ο Άσαντ έχει καταφέρει να απελευθερώσει το έδαφος της χώρας του από τη κατοχή ριζοσπαστών τζιχαντιστών τρομοκρατών, που συχνά χρηματοδοτούνται, εξοπλίζονται και εκπαιδεύονται από δυτικές κυβερνήσεις, προκειμένου να αποσταθεροποιήσουν αυτή τη χώρα της Μέσης Ανατολής και να την προετοιμάσουν για αλλαγή καθεστώτος ή για να οργανώσουν ένα είδος διαίρεσης με πολιτικούς ελιγμούς υπό το πρόσχημα ειρηνευτικών σχεδίων. Σε κάθε περίπτωση, η βοήθεια της Ρωσίας διαδραμάτισε κεντρικό ρόλο στον πόλεμο και κατέβαλε τεράστια μερίσματα για τη Συρία.


Μετάφραση αγγλικά--γαλλικά:  Avic  -  Διεθνές Δίκτυο
Μετάφραση από γαλλικά: Κριστιάν Ακκυριά



2 σχόλια:

  1. Συγγνώμη, αλλά αν δεν κάνω λάθος η φωτογραφία είναι από βλήματα I-HAWK...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Bingo! Romanian Army soldiers deploy a HAWK PIP III R ground-to-air missile launch pad during a joint military exercise with the US Army in Romania in November 2016. Credit: Ovidiu Micsik/Inquam Photos via Reuters

    https://www.pri.org/stories/2017-02-27/global-arms-trade-highest-end-cold-war-thanks-exports-us-and-russia

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.