1/8/18

«Η Μέρκελ, Τρουντό και Σάντσεζ θα έρθουν στα Σκόπια για στήριξη στο δημοψήφισμα;»


Αυξάνεται συνέχεια ο αριθμός των ανακοινώσεων από αξιωματούχους της ΕΕ και του ΝΑΤΟ- πρωθυπουργοί και πολιτικοί, που από τα τέλη του Αυγούστου και ιδιαίτερα από τις αρχές Σεπτεμβρίου, αναμένονται να επισκεφθούν τα Σκόπια, γράφει η Deutsche Welle.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναμένονται θα φθάσουν στην πρωτεύουσα του νοτιοσλαβικού κράτους, η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και οι πρωθυπουργοί της Ισπανίας, Πέντρο Σάντεζ και του Καναδά, Τζάστιν Τρουντό.

(Στοιχεία από plusinfo.mk)
--
The Hellenic Information Team

7 σχόλια:

  1. ...τα ίδια έκανε και στην Ουκρανία με τον υπουργό Εξωτερικών της F. W. Steinmeier αλα μπρατσέτο στο Κίεβο στην κεντρική πλατεία!Αλλά όταν πήγε δεν υπήρχαν σκοπευτές "υποκινούμενοι" από Ρώσους στις στέγες να την στείλουν στον διάολο, να ξεβρωμίσει ο τόπος! Η Γερμανία συνεχίζει το βιολί της νομίζοντας πως θα γλυτώσει από τον ιμπεριαλισμό, φίδι που την έφαγε κολοβό!Αυτό βέβαια ήδη αποβαίνει μοιραίο για όλη την Ευρώπη!Τα γνωστά κεφάλαια δεν έχουν πατρίδα και μόνιμη τακτική τους είναι να στήνουν κονάκι μεριές-μεριές για τον έλεγχο!Βρίσκονται και στον δρόμο προς την Κίνα και προς την Ρωσία και ήδη έχουν τον έλεγχο στην Γερμανία!Η Ευρώπη καθημερινά με τέτοιες πρακτικές αποδυναμώνει και οδηγείται στην αυτοκαταστροφή! Τα δε Βαλκάνια θα συνεχίσουν ακριβώς γιατί δεν υπάρχει δικαιοσύνη και σεβασμός και διαιρούνται χωρίς να αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα παραμένουν μπαρουταποθήκη! Παραμένουν δηλητηριώδης παρακαταθήκη για το μέλλον και, εστία πολέμου εν δυνάμει, πληγές για ανοίξουν και να προσθέσουν ποτάμια αίμα, αίμα δικό μας και των παιδιών μας!Αίμα των λαών των, στην αστείρευτη δίψα των ισχυρών,...η χώρα μας διανύει τον σύγχρονο μεσαίωνα στην πολιτική και εμείς απλοί θεατές του κακού που έρχεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω μας...ε Έλληνες, δεν είναι στραβός ο γιαλός, εμείς στραβά αρμενίζουμε, το νου σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια τραβεστω...Μια Ουννα γελαδομουρα...Κι ο ...ιπποκομος του Δον Κιχωτη...στα Σκοπια.Ολο το κακο συναπαντημα...

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς ο θεός μας έστειλε τον χειρότερο .... αυτή είναι η τιμωρία !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ταϋγέτη.

      Δὲν μᾶς τὸν ἔστειλε ὁ Θεὸς,οἱ Ἑλληνες τὸν ψήφισαν,ὅσοι τὸν ψήφισαν,ἐλαφρὸμυαλοι ὅπως εἴμαστε σὰν λαός.
      Τώρα,ὅπως στρώσαμε θὰ κοιμηθοῦμε.
      Ὅσοι δὲν ψηφίσαμε αὐτοὺς τοὺς καταραμένους τὶ φταῖμε;

      Διαγραφή
    2. Ταυγετη ..μαθε το πληκτρολογιο.Ιερογλυφικα δεν γνωριζουμε..Ρωτησε καπου...

      Διαγραφή
  4. Ὀρθή Ἐπαναληψις
    Μιά χούφτα ἡγέτες-ἀνδρείκοιλα, "χαρισματικοί" ἐντολοδόχοι τῆς Νέας Τἀξεως Πραγμάτων, ἐνισχύουν ὅ,τι τό ψευδές, παγκοσμίως.
    Πρόκειται για συνέχεια τοῦ ἴδιου ἐπικοινωνιακοῦ δρόμου ἀλογίας καί ἀντιστροφῆς τῆς πολιτικῆς, τόν ὁποῖο χάραξε ὁ Χίτλερ, πού ἐπελέγη ἀκριβῶς ὡς "χαρισματικός"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.