9/8/18

Νέα κατραπακιά στον Ερντογάν - ΗΠΑ: Αφήστε τώρα ελεύθερο τον πάστορα, ειδάλλως έρχονται νέες κυρώσεις

Το έχουμε ξαναγράψει και ξαναπεί ότι τα μεταξωτά βρακιά θέλουν επιδέξιες... πλάτες και ότι οι μαγκιές πληρώνονται.
Ο Ερντογάν επιχείρησε να μετατρέψει τις ομηρίες ανθρώπων σε εργαλείο στυγνού εκβιασμού, μόνο που τη φορά έπεσε πάνω σε καουμπόϋδες.
Σύμφωνα με την ειδησεογραφική πύλη ΙΝΤΕΡΝΕΤΧΑΜΠΕΡ, που επικαλείται δημοσίευμα της Wall Street Journal, η χθεσινή συνάντηση της τουρκικής αντιπροσωπείας που βρίσκεται στην Ουάσιγκτον για συνομιλίες με Αμερικανούς αξιωματούχους, δεν πήγε καθόλου καλά για την Τουρκία.
Η αμερικανική εφημερίδα, επικαλούμενη δηλώσεις Αμερικάνων αξιωματούχων που συμμετείχαν στη συνάντηση, αναφέρει ότι η αμερικανική κυβέρνηση δήλωσε ξεκάθαρα στην τουρκική αντιπροσωπεία ότι αν δεν αφεθεί άμεσα ελεύθερος και χωρίς όρους ο πάστορας Μπράνσον, οι ΗΠΑ θα επιβάλουν και νέες κυρώσεις στην Τουρκία!
Συγκεριμένα η Wall Street Journal γράφει ότι, "Η διοίκηση Τrump είναι σε θέση να επιβάλει νέες κυρώσεις στην Τουρκία, επειδή αρνείται να απελευθερώσει τον πάστορα Andrew Brunson".
Τέλος σημειώνεται ότι σήμερα, 9 Αυγούστου και ώρα 11:52, η ισοτιμία δολαρίου ΗΠΑ / λίρας Τουρκίας είναι 1/5,4147 και η λίρα παρουσιάζει πτώση 2,55%.

2 σχόλια:

  1. Και αφου θα μαλωσει το Αμερικα τους μπουνταλαδες κοβοντας το χαρτζιλικι για λιγο.. μετα θα τους παρει απο το χερι να τους παει ατα... θα τους δωσει μαμ και νανακια.. φυσικα θα συνεχιστει η κατοχη της Κυπρου.. οι προκλησεις..οι φυλακισμενοι Ελληνες.. και το καζαν καζαν.. γιατι ο θειος Σαμ ξερει καλα τι κανει και το παει μεχρι εκει που θελει!Αλοιμονο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπαρχει και το χαλβα χαλβα για μπουνταλα μπουνταλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.