27/8/18

The Times: Αγνοούνται 2 Τούρκοι κομμάντος

Ισως τους αντάλλαξαν με τους 2 Έλληνες, δηλώνει η δικηγόρος τους


Δραματικές διαστάσεις παίρνει το θρίλερ με Τούρκους στρατιωτικούς που φέρονται να εμπλέκονται στο πραξικόπημα κατά του Ρ.ΤΕρντογάν.
Σύμφωνα με δημοσίευμα των βρετανικών The Times που επικαλούνται δήλωση της δικηγόρου τους Στ. Τομαρά,  δύο Τούρκοι κομμάντος αγνοούνται από τις 20 Αυγούστου.
Οι  Times γράφουν: “Οι δύο δυο Τούρκοι κομάντος που φέρονται να εμπλέκονται στο πραξικόπημα εναντίον του Erdogan και είχαν ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα δεν κρατούνται πλέον στις ελληνικές φυλακές και αγνοούνται από τις 20 Αυγούστου, σύμφωνα με δήλωση της δικηγόρου τους, Στ. Τομαρά.
Η κ. Τομαρά δεν αποκλείει το γεγονός οι πελάτες της να ανταλλάχθηκαν με τους δύο έλληνες αξιωματικούς που επέστρεψαν στην Ελλάδα στις 15 Αυγούστου.

Για τη συνέχεια ThePresident

1 σχόλιο:

  1. Τελικά το αντάλλαγμα ποιο ήταν; οι μουφτείες; οι 2 Τούρκοι στρατιωτικοί; και τα δύο;
    καλά ο Ερντόγαν δεν ζήταγε και του 8; συμβιβάστηκε με 2; και μάλιστα με "παράδοση-παραλαβή" 6 μέρες μετά; (14/8 - 20/8), γιατί δεν πήρε πρώτα τους 2 Τούρκους στρατιωτικούς για να δώσει μετά τους 2 Έλληνες στρατιωτικούς;

    Κάτι δεν πάει καλά με τα "ανταλλάγματα" που δόθηκαν στον Ερντογάν.

    υγ: σε άλλο άρθρο του blog αναφέρει ότι "η δικηγόρος τους κ. Τομαρά (...)" και στη συνέχεια στο ίδιο άρθρο "(...) τα περί εξαφάνισης οι δικηγόροι τους, λέγοντας ότι η κυρία Τομαρά δεν εκπροσωπεί πλέον κανέναν".

    Όλα αυτά φαίνονται φυσιολογικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.